Livet ären fest!

Ska bara fixa ordning det sista nu sen rullar jag iväg med mina skivor till Ivy. Har lämnat Cleo hos mami, kom på att hon kanske blir rädd för fyrverkerierna och allt härj!





Nu är dansskorna på! Vi ses på IVY! (Stortorget 11)

Himlen ler i vårens ljusa kvällar

Ikväll tänker jag satsa på sommarlooken. Mitt sockersöta favvonagellack (Tokyo)


If you start me up I'll never stop

Ååhh vad jag ska dansa imorgon! :) Nu har jag valt min outfit för morgondagen och känner mig sjukt taggad! Det kan bli lite regn imorgon, men som tur är så har vi tak på Ivy! När jag stog och speglade mig i klädkammaren backade jag in i dörren och slog i cpnerven. Varför gör det så jäävla ont?!!!! So anyway, ska diska upp och sen sooova. Ville bara önska er en god natt och söta drömmar <3



Matlagningsbloggen

Nu ska ja ge er ett matlagningstips! Jag vill inte se några taskiga kommentarer om att jag inte kan laga mat, sånt nonsens godkänner jag inte :p Idag gjorde jag en gryym köttfärssås, istället för att ha i grädde och krossade tomater så hade jag i creme fraiche och det smakade gudomligt!! Jag tycker att det oftast smakar småsurt med krossade tomater och måste då ha massa ketchup på. Men när jag åt min creme fraicheköttfärssås idag stod ketchupflaskan kvar i kylen ;)




HUR SKA DET GÅÅ!!?

Dag 3 utan choklad och absitensen är fruktansvärd, men jag måste bli av med mitt sockerberoende. Jag försöker nöja mig med att äta morötter men who am i kidding? Morötter är inte choklad, inte ens i närheten. Kanske om jag skulle doppa dom i choklad? mmmm,yummi!




019211000

Nu har jag ringt kommunen ;) Min hund får kissa sönder hela drottninggtan om hon nu känner för det. Jag hoppas verkligen hjälmkärringen ringer till kommunen så dom kan dumförklara henne. Nu kan vi lämna det bakom oss och lägga energi på viktigare saker. Solen skiner och imorgon är det valborg!

Dress to impress och kom till Ivy!






Vilken bitterfitta!

Jag går ut med min lilla hund Cleo (3 kgs tik) Hon går ut mot vägen och sätter sig och kissar på drottninggatan, sen går vi ner mot nygatan. När vi precis ska svänga hör jag någon ropa.

30-40 årig kvinna i en ful hjälm säger: Jag undrar varför du inte kan gå bakom hörnet INNAN hunden kissar?

Jag säger: Min hund är väl antagligen kissnödig och vet inte skillnaden mellan drottninggatan och nygatan?

Hon: Men jag brukar se er när jag jobbar och du låter henne alltid kissa innan ni svänger bakom hörnet. Det är inte så jävla trevligt att behöva se piss längst väggarna.

Jag: Jag vet inte om det är du som ställer dig och pissar på väggarna för inte fan är det min tik som når upp dit. Det här är nog det dummaste jag hört, jag tänker inte stå och disskutera något så här korkat. (Jag börjar gå)

Hon sätter sig på sin cykel och ropar: Då tänker jag ringa kommunen, för du bor väl i huset va!!


Oouuuuhhh ring kommunen!!!!!









Uno, dos, tres..

1. Någonting jag tycker om med mig själv:

Min envishet

2. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Min envishet

3. Detta är jag rädd för:

Maskar

4. Tre saker jag vill ha varje dag:

Vatten, choklad och kärlek

5. Bästa känslan:

Kärlek

6. Värsta känslan:

Ångest

7. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Han bör vara ärlig, spontan och ha humor

8. Dricker helst:

Vatten

9. Favoritgodis:

Marabou,schweizernöt <3

10. Jag tror på:

Mig själv

11. Antal döda krukväxter i hemmet:

Inga!! :)

12. Ser helst på:



Säg hejdå!

Min hund kan vinka hejdå! :)




Nähepp!

Det blev visst inge dating in the dark ikväll :( Tråkigt!! Well well, jag överlever nog. I juni är det true blood, eclipse (twilight 3) sex and the city 2 och min födelsedag som gäller, bästa månaden ever!

Har ni någon bra film att rek? Nu kommer det regna några kvällar så det gäller att ladda upp med lite bra filmer :)







Det börjar verka kärlek banne mig

Idag har jag suttit på en obekväm bänk i centralparken med miss Marianne och mumsat glass. Det har vart en mysig dag förutom några olustiga incidenter med fiskmåsar. Jag vill gärna se mig själv som en djurvän, men dom där fiskmåsarna är fan otäckt påträngande. Usch!

När jag satt och avnjöt min sandwich i solen hann jag även beakta att de var ovanligt många nykära par omkring oss. Det är väl så att vårkänslorna blommar upp i samband med all annan grönska. Mysigt!

Nu blir det mat hos mami sen är det Dating in the dark & DHW!




Vi ses!? :)



Varför det är toppen att vara kvinna!

  1. Du kan krama din väninna utan att behöva fundera ifall hon tror att du är homosexuell.
  2. Du kan krama din väninna utan att undra om du är homosexuell.
  3. Du vet sanningen om huruvida storleken har betydelse.
  4. Fortkörningsböter? Vad är det?
  5. Ett nytt läppstift gör att du lever upp på nytt.
  6. Om du måste vara hemma i tid till Beverly Hills så kan du säga det högt så att alla hör.
  7. Du kan gratulera din lagkamrat utan att ens röra vid hennes rumpa.
  8. Du behöver inte böja dig ner lite nu och då för att se till att dina ädla delar fortfarande sitter kvar.
  9. Du behöver inte memorera hela Terminator eller Alien för att passa in.
  10. Du har förmågan att kunna matcha kläder alldeles själv.
  11. Du har en ursäkt till att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
  12. Du kan prata med folk av motsatt kön utan att automatiskt tänka dig hur de ser ut nakna.
  13. Om du gifter dig med någon som är 20 år yngre, är du medveten om att du ser ut som en idiot.
  14. Du kommer förmodligen aldrig att se någon du känner kissa mitt på gatan.
  15. Du behöver aldrig slå hål på någonting med knytnäven.
  16. Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.
  17. Dina vänner tycker inte att du är konstig om du frågar dem ifall du har något mellan tänderna.
  18. Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.
  19. Du har aldrig haft pipskägg.
  20. Homosexuella servitörer gör dig aldrig nervös.
  21. Du kommer aldrig att ångra att du gjorde hål i öronen.
  22. Du kan bedöma andra bara genom att ta en titt på deras skor.
  23. Du kommer aldrig att upptäcka att du blivit lurad av en push-up-behå.

    Du kan smsa eller riiinga

    Varför du ska sluta med SMS

    SMS är ett medium som hela tiden skapar ångest i människors relationer. SMS är den perfekta fegistaktiken, och därför använder alla den. Ringa är läskigt, men SMS är lite som att skicka iväg ett mess på nätet. Nästan anonymt på ett underligt sätt fast det är ditt telefonnummer och därmed du som står som avsändare. Träffat nån ny rolig person ute som du bytt nummer med? Ringa kan man ju inte göra, så väl känner vi ju inte varandra och det skulle säkert bli en massa pinsam tystnad bara, men ett "tack för igår" och ett "vad gör du nästa helg" kan man utan risk slänga iväg som SMS. Lite riskfri bekräftelse på att man är intresserad av ett vidare utbyte med den här personen.

     

    Eller så är det till sin partner man skickar iväg de här små 160 tecknen. Frågan är bara hur man slutar. När SMS:en börjar fungera som bekräftelse hamnar man lätt i en situation där man inte bara måste ta hänsyn till hur de SMS man väl skickar kan tolkas och misstolkas, utan också vad det betyder om jag inte svarar inom en viss tidsrymd. Eller vad det betyder att jag själv inte får svar inom en viss tidsrymd.

     

    När man väl skickat iväg ett SMS som man förväntar sig att få svar på sitter man dessutom där med skägget i brevlådan och måste vänta på detta svar och har ingen som helst inverkan på om eller när svaret kommer. Plötsligt kan man inte tänka på så mycket annat än vilka anledningar det kan tänkas finnas till att personen inte svarat än. Har hon glömt telefonen i jackan, eller skrev jag nåt dumt? Ingen jag känner, inklusive mig själv, klarar av att lägga undan den här typen av tankar när man väntar på svar, varken via SMS eller genom att någon ska ringa.

     

    Problemet är att man placerat sig i en situation där man är beroende av att bli bekräftad av ett svar. Man har skickat ut en trevare i kommunikationsrymden, och måste därför lyssna efter ett svar. Samma struktur kan man hitta i många andra sammanhang, inte minst relationer, men just SMS är en teknologi som visat sig främja den här typen av situationer där folk lägger ner tid och ångest på att hitta på varför någon inte svarar eller väljer att på sina 160 tillgängliga tecken svara på ett visst sätt. Varför ingen smiley? Är han sur? "Orkar inte, kan vi inte ses en annan dag?" Betyder det att jag är dissad eller att hon bara inte orkar? 160 tecken blir tillsammans med alla spöken i ens fantasi till en hel värld av olika tolkningar varav säkert ingen stämmer med hur avsändaren tänker egentligen, men det kan jag ju inte veta eftersom jag bara har inkorgen att fråga. Hur ska jag veta, och hur ska jag lyckas sluta lägga energi på att fundera över det här?

     

    Mitt svar är att det enda (föreslå gärna fler om ni har några trix i rockärmen) sättet att komma undan de missförstånd, väntetider och ångestfunderingar som följer med SMS:andet är att helt enkelt sluta. Då menar jag inte att man aldrig mer ska skicka ett sms, men att man medvetet ska bestämma sig för ett par saker.

     

    1) Jag ska inte fega ur när det är läskigt att ringa.
    Ringa är interaktivt och så länge personen svarar finns det inga ångestfyllda väntetider. Man dör faktiskt inte av lite pinsam tystnad. Om personen inte svarar finns förstås ett moment av "jag kan ju inte ringa fler gånger då verkar jag desperat". Om du kan, tala in ett meddelande där du säger att du tänker ringa igen eftersom personen inte svarade. På så sätt ligger bollen hos dig, och du slipper gå och vänta och fundera över varför telefonen inte ringer.

    2) Jag ska aldrig använda SMS för att kommunicera om något som rör mina relationer.
    Skicka SMS för all del, men om de innehåller meningar som "Är du okej? Du verkade lite hängig i lördags" så lägg ner. Ja, nu direkt. Bestämma tid när nån är på jobb eller föreläsning och inte kan svara i telefon, javisst. Reda ut relationen eller försöka prata på 160 tecken i taget, bespara dig själv och andra de missförstånd och tolkningar som garanterat kommer uppstå. Vad sägs om att prata med varandra öga mot öga?

    3) Jag ska aldrig söka bekräftelse genom att skicka SMS
    Vad händer om du inte får svar? När ska man sluta svara, och hur många gånger vill och orkar man betala 1,50 eller vad det nu kostar för att skicka "Jag städar. Puss puss älskling" som svar på "Vad gör du, snygging"? Det blir som hålla-handen-problemet när ingen av parterna egentligen vill hålla hand men ingen vågar släppa för då skulle det tolkas som ett avståndstagande. Sluta, säger jag bara!

    Så kan man överhuvudtaget använda SMS till nåt vettigt förutom att bestämma tid och plats med folk när det inte går att ringa? Jodå, men det bygger på att man kommer överens om en sak: Det är inte ett krav eller en förväntan att svara. Skicka bara iväg SMS som små presenter, som inte behöver återgäldas. Ett "puss puss älskling" som man vet är en glad hälsning och inte nåt man måste svara på blir man glad av, inte frustrerad över. Nyckeln är att ge (t ex skicka iväg ett roligt SMS) för att man vill ge bort något, inte för att man vill ha något tillbaka. Med en sådan överenskommelse behöver ingen fundera över varför den andra inte svarar, ingen behöver känna sig pressad att skicka iväg innehållslösa SMS för att bekräfta en relation och överhuvudtaget blir mängden problem man måste fundera över mindre. Kan du inte göra en sådan överenskommelse eller inte hunnit göra det än är det bättre att låta bli SMS:en.


    söndagsmys

    Snart är det Gossip girl!! Jag tänkte bädda ner mig i soffan med schweizernöt och drömma mig bort.
    Det är så skönt och nödvändigt med en vilodag i veckan, särskilt när man bor mitt i smeten. På söndagar slipper man höra allt buller och ståhej från drottninggatan.
    Så för sista gången Johanna, ska vi flytta hem till gården or what?


    Just nu spelas Blacknuss-Thinking of you




    sunnyday


    saturday night I feel the air is getting hot!!

    Nu ska jag bara fixa håret och rasta Cleo, sen kör vi!

    Vi seees på dansgolvet! ;)


    something old something yellow something blue

    Hittade en jättegammal adidasklänning när jag rotade bland mina kläder :) Funfun!! Gräv i garderoben säger jag bara, man hittar oftast något användbart.




    Strålande sol, löning och lördag!


    Ikväll ska jag dansa i neon på min resa genom natten!! Vaad ska ni hitta på ikväll?





    sweet dreams are made of...

    Sov gott & dröm sött, det tänker iaf jag göra :)



    fredagsmys

    Ikväll ska jag ta ett bad, måla naglarna, hårinpackning och se någon chickflick :) Det gäller att förbereda sig inför morgondagens bravader! Jag måste även hinna blädda igenom min skivcase, det var allt för längesen.


    *Använder du flip-flops? Aldrig.

    *Var köper du dina matvaror ifrån? Ica, cityhallen.

    *Vilken var den senaste filmen du såg? The blind side.

    *Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän.

    *Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa.

    *Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Japp men det säger jag inte ;)

    *Kan du vissla? Javisst kan jag det!

    *Vem var den senaste som ringde dig? Johannes.

    *Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Japp.

    *Äger du några band/artist t-shirts? Ja, Run DMC.

    *Läser du för skojs skull? Ja.

    *Pratar du några andra språk? Ryska och engelska.

    *Har du gråtit offentligt? Haha, många gånger!

    *Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej,absolut inte.

    *Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja.

    *Kan du kasta macka? O ja!

    *Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 9.

    *Tror du på liv på andra planeter? Ja,lite.

    *Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mamma tyckte att jag såg ut som en docka, (doll) Så det fick bli Dolly :)

    *Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Yes!

    *Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ja.

    *Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Jättemånga. Pojken som kallades för det, bakom stängda dörrar mm.



    Jag höll nästan på att glömma, måste passa på att gratulera Peter för hans rinnande vatten. Keep up the good work!



    Tvilling

    tvilling

    Du är intelligent och nyfiken och ibland vet du inte ens hur du skall använda alla smarta tankar som finns i ditt huvud. Du vill gärna veta lite om allting. Du blir lätt fascinerad av allt som är nytt, nya platser, nya människor, samt det ovanliga. Du samlar gärna på saker från andra kulturer. Du läser allt du kan - böcker, tidnignar, reklam, annonser på gatan - inte för att det intresserar dig - utan för att du - i likhet med Alice i Underlandet, inser hur världen blir allt konstigare.

    Tvillingarnas livsinställning

    Du blir en bra musiker och kan kommunicera på flera språk; Du bryr dig inte alltid om hur rätt det blir. Det är bara att prata på.

    Du är mycket kommunkativ och förstår samtliga nyanser i språket.

    Tvillingarna är mycket flexibla och du kan därför förstå saker från alla synvinklar. Du som är född i tvillingarnas tecken är en bra talare, men du kan också uttrycka dig väl i skrift och är öppen för det nya.

    Du beter dig på ett barnsligt sätt. Du söker ständigt efter nya saker varför du alltid vill ha din frihet, något som gör det svårt för dig att hålla dig till en enda person eller bli trogen ett enda idésystem. Tvilligarna styrs av sin nyfikenhet, och sällan hittar man en tvilling som inte är intresserad av alla möjliga områden.

     

    Här kan ni läsa om alla stjärntecken   http://www.twice.se/horoskop_ar.html

     


    Äntligen

    Nu är solen tillbaka!! :) Ska slänga i mig en sockerkaka och sen blir det en promenad me Cleo.
    Jag vill även påminna er alla att komma till Ivy på valborg!

    Dagens shopping


    Sovdags

    Nu ska jag hoppisäng och sova fram till kl 10, sen tänkte jag faktiskt försöka mig på gymmandet igen. Jag har latat mig sedan nyår så nu får det vara nog! Beach 2010 närmar sig och det gäller att vara fit! Nattikram



    Mättåbelåten

    Nu har jag kommit hem från en mysig kväll hos Kristin. Hon bjöd på nyttiga våfflor med krossade bär.
    På lördag ska vi ut och daansaa och jag har garderober fulla med kläder men inget att ha på mig! Har ni några tips?

    Medan Kristin slavade i köket så satt jag och bläddrade igenom några tidningar. Vilken sjuk förvandling K fed gått igenom.



    ladda ladda ladda!



    Borsta tänderna när du är riktigt glad

    Här har ni, det ni alla väntat på.. Dollys tandborste! :)


    Im leaving on a jetplane, dont know when ill be back again..

    Nej jag åker ingenstans, men det hade varit fantastiskt skönt att få åka någonstans varmt just nu. Tänk att få ligga på en varm strand och bara steka med en drink or two. Men nu är det som det är, bara och gilla läget!

    Har ni något drömresemål? Jag vill åka till tokyo! :)

    Nu ska jag ta ut Cleo så hon får kissa sen ska jag gotta ner mig i sängen och läsa. Eller nej förresten, blev så himla sugen på en kvällsmacka.

    Dröm sött kära bloggläsare!









    Hur kul är det här ?



    Ni har bett om om dagens outfits så här får ni. Men är det verkligen så intressant ?
    Jag tror tyvärr inte att jag kan fortsätta uppfylla de önskemålet. Jag klär mig inte direkt spejsat :p

    Jeans Levis
    Tröja Tommy Hilfiger
    Klocka Armani
    Skor Converse


    Så nu när jag är påklädd och anständig tänkte jag ta mig ut i regnet och luncha.

    Ha en toppendag!

    wheres your head at ?

    Idag är det så himla grått och tråkigt ute. Jag känner mig alldeles tung i huvudet, måste vara vädret. Tänkte bädda ner mig och se på tv nu.

    10 saker ni inte visste om mig.

    1. Jag tycker om Britney Spears.
    2. Jag blir kissnödig när ja är uppspelt.
    3. Jag är rädd för att svimma i badkaret och drukna.
    4. Jag pratar med tvn.
    5. Jag är godtrogen.
    6. Jag tror inte att jag överlever utan choklad.
    7. Jag känner galet mycket hat mot Scar i Lejonkungen.
    8. När jag är ensam hemma så brukar jag sätta på min disneyskiva och sjunga med i alla låtar, verkligen gå in fört!
    9. Jag önskar att jag hade större fötter.
    10. Jag vill hoppa fallskärm.




    R.I.P.


    just another manic tuesday?

    Jag förstår mig inte på folk som inte har någon aptit på morgonen, ja är som hungrigast när ja vaknar. Har precis mumsat i mig 2 mackor med bonjour, kalkon och gurka på (+ en liten bulle på de.) Yummi! Jag blev så uppspelt över bullen så jag råkade spilla ett helt glas vatten över mig, så nu hänger brallan på tork.



    Ikväll är det dating in the dark och DHW, yeeey!!








    Not OK!



    Jag tycker inte att Britneys foto var någon större fara, det görs ju såna ändringar i alla tidningar. Men Ralph Lauren har verkligen gått för långt!!


    damn those buns!

    Så här går det när man ätt för många bullar :(


    just another manic monday



    Gomorron gomorrroon hör fåglar sjunga glatt, gomorron gomorron i kööör!

    Vem vill gå till gymmet när solen skiner ? För min del blir det en långpromenad med lilla C!

    Idag har jag en fråga till er. Vad har ni för tankar kring homosexuellas rätt att adoptera barn?




    sunday

    Nu är jag täckt med vit målarfärg och förtjänar ett långt skönt lavendelbaad :)





    söndagsmys

    Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag låg och läste en bok om rysk historia och somnade strax innan 01.
    Det är rätt skönt att vakna upp utvilad, pigg och fresh en söndag morgon. Idag har jag tänkt försöka hinna med en långpromenad med Cleo innan det börjar regna. Himlen ser lite smålurig ut så jag får nog skynda på nu.

    På söndagar får man unna sig något riktigt gott, så på med förklädet och sätt igång! Kladdkaka och gossip girl!!!


    Kladdig kladdkaka

    2 ägg
    2.5 dl socker
    4 msk kakao
    2 tsk vaniljsocker
    100g smör
    1 dl mjöl
    1/2 tsk salt

    Steg för steg

    - Sätt ugnen på 175 grader
    - Smält smöret i en kastrull
    - Vispa ägg och socker tills det blir poröst
    - Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

    - Häll ner smeten i en brödad form
    - Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.




    Svar

    Hej Dolly! Jag och grabbarna här på brandstationen undrar vad som är det snuskigaste du gjort? Puss i ljumsken!
    /Kent

    Rensat avloppet under badkaret.

    Bästaste utestället i Örebroen? Dröm dj-jobbet?

    Ritz har finaste lokalen. Dröm dj-jobbet är en kväll utan önskemål.


    Om du skulle bli strandsatt på en öde ö och du bara fick ta med dig en person (inte någon familjemedlem), vem skulle du ta med dig då? :)

    Maria ;)

    hej dolly! jag har massvis med frågor!
    1:vart har du ditt ursprung ifrån?
    2:du någonsin varit kär?
    3:hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad?
    4:föredrar du män i din ålder eller äldre?
    5:gillar du män med flint?
    6:skulle du kunna tänka dig följa med på en resa till ett varmt exotiskt land med en främling som närmar sig 50? 7:vart i örebro bor du? så, hoppas på svar, vem vet om du svarar bra på frågorna kanske vi hörs snart!

    1.Uzbekistan
    2.Ja
    3.Oj, jag har ingen aning. Det är så olika, beror på om de är sommar eller vinter och vad man inhandlar.
    4.Jag föredrar män som vet hur dom ska behandla en kvinna, åldern spelar ingen roll.
    5.Jag ogillar inte människor pga deras utseende, men jag attraheras inte av män med flint :)
    6.Absolut inte.
    7.Jag bor i centrum.


    Hej jag är sju år och undrar vilken som är din bästa färg?

    Min bästa färg är lila.

    Jag vill se vad du har för outfit varje dag innan du går och lägger dig! Mjau! prrr prrr!

    Jag kommer inte komma ihåg att fota min outfit varje dag, men jag kan försöka :p
    Dessutom var det ingen fråga.

    Jag vill veta vad du har för outfitt VARJE fredag. Det kan du väll lägga upp i din blogg? :)

    Jag ska göra mitt bästa!

    Hej Dolly! När du tar på dig ett par byxor, drar du då vänster eller höger ben först eller kör du båda samtidigt som någon slags supermänniska!?

    Båda samtidigt såklart! Finns det något annat sätt?




    Frågestund ?

    Är det något ni vill veta om mig så ställ frågorna nu. Shoot!


    Kära bloggen

    Varför har dom slutat sända Bullen? Det var riktigt bra!

    Nu är de flesta ute och roar sig, själv så har ja tröttnat på att gå ut för tillfället och väljer därför att stay in with my laundrey. Fun fun! :p Jag har haft en riktig städdag idag, bästa känslan ever när man är klar. Det jag vill komma till är att när jag stod på min stol och dammade så såg ja hur råäckliga fönster jag har.
    Så nu när solen är framme vill jag rekomendera er alla att ha rena fina fönster! Fönsterputs finns att köpa på er närmsta ica.

    1. Införskaffa en vanlig tvättsvamp eller trasa (om trasa se till att den inte luddar).
    2. Införskaffa en fönsterraka, alla funkar men helst ska den ha raka kanter (ej rundade) och den ska vara gjord med en mjuk gummilist, dvs. den får inte vara för torr eller hård.
    3. Blanda lite diskmedel i vatten eller köp fönsterputs.

    Så här gör du:
    1. Blöt trasan/svampen i diskmedelsvattnet och gör rent fönstret. Börja uppifrån då vatten rinner ner.
    2. Ta skrapan och torka rent och torrt bladet mot svampen eller trasan. Börja uppifrån och ner i bågar eller i S-formade dragningar. Inför varje ny dragning torkar man rent gummiskrapan. Med et torrt blad undviker du ränder.
    3. Om nödvändigt kan man torka rent med en torr och ren frottéhandduk längs med fönsterkarmen då det ibland blir ett litet glapp där




    Natti & Sov gott :)



    Ninja turtle

    Jag är ingen fönstertittare, men man kan ju inte undgå att se konstigheter genom fönstret ibland.
    En helt vanlig dag på drottninggatan.




    nu skaru inte klauuga på dom andra





    Gomorrron Gomorrron

    Har ni sovit gott? Minns ni programmet Harem som gick på tv för många många år sen? Det var en snubbe från örebro som var med i det iaf, Terry. Jag drömde att Terry och jag satt på en bänk och pratade kärleksbekymmer. Konstigt va!

    Jag kan även berätta att min vän Fredrik var här igår, Fredrik är florist och jobbar på zälls blommor. Han stoppade  fingret i blomjorden och sa att mina blommor verkade må bra :)

    Nu googlar jag Terry och ser att han heter Thierry Lessa och har nu mera inge afro.




    Torsdag = Pannkakor

    Yummi! Kom precis hem från mami där jag svullat pannkakor :)

    Imorgon väntar ikea och fixa med det sista i lägenheten. Det är kaos här just nu, grejer överallt! Jag ska nog bara vara hemma hela helgen, rensa ur garderoben och ta ett skönt bad . Enligt klart.se så förväntas det ändå inte direkt något fint väder. Nu tänkte jag borsta tänderna och krypa ner i sängen med en god bok.

    Natti /Big D



    Dagens bild

    Tapir

    Snabeln är cirka 35 cm lång och används för att vädra med, något som kan se lite lustigt ut då tapiren gärna spärrar upp ögonen samtidigt. En tapir väger mellan 180-320 kg och är mellan 160-250 cm långa. Normal livslängd är cirka 30 år.

    Tapiren är växtätare och trivs bäst i regnskogen där den kan simma omkring och äta vattenväxter.




    Hejhopp!

    Har ni vart med om att ni pratat om någon så är den personen i telefon och hör allt? Eller att man råkar skicka ett fruktansvärt pinsamt sms till fel person?

    En gång för flera år sedan så råkade min vän ringa upp mig från sin mobiltelefon som låg i väskan, samtidigt som hon satt och snackade skit om mig :p


    http://www.felsms.com/search/label/K%C3%A4rleken




    Chillin in the park with Cleo


    min fot har somnat och det gör mig ledsen

    Nu ni :) Idag var jag och köpte ett 70x70 bord, de va rätt fult men efter att ha putsat upp och målat om så blev det fiint! Det känns som de går åt rätt håll nu, skulle bara behöva fixa nya flashiga hjul så blir de perfect.





    Morgonstund har guld i mun



    En härlig start på dagen är en nyttig frukost.  So i give you.... waiiit for it!! Delicatobollar utan tillsatt socker!

    the sun is shining

    Gokväll mina vänner!  Är det inte för underbart när solen skiner? Man får så otroligt mycket energi. Idag har jag inhandlat solpuder, tröja och anikstcreme. Jag tog även en fika me fröken Marianne som delade med sig en hel del intressant info ;)

    Har ni tänkt på hur mycket snyggare folk blir när vinterjackan åker av? Jag tycker att folk klär sig så mycket snyggare och ser allmänt freshare ut i vår/sommarkläder. Mer sol åt folket!!


    Oh,just det! Jag har målat min radio vit :) Blev superfint



    en solig måndag

    Idag var jag inne på färghandeln nedanför stortorget (supertrevlig personal) Jag hade tänkt måla mitt soffbord, men eftersom jag vaxat in det så himla mycket senaste månaden så går de inte att måla över om jag inte slipar bort all vax :( Det var egentligen tänkt att jag skulle sälja bordet och köpa ett nytt, men tyvärr så höll jag kvar det och vaxade omsorgsfullt i onödan. Förargligt!!

    Så om någon behöver ett soffbord så vet ni vart ni kan vända er! Ett 90x90 från indiska.

    Waxed with looove!


    så himla pinsamt


    Målarfärg & Gossip girl

    Guten abend meine freunden!

    Jag hoppas verkligen att alla har varit ute i solen idag! Jag och Cleo tog en promenad till stadsparken vid 11, det var längesen jag såg så mycket folk ute en söndagmorgon.. Det är så härligt hur staden och människorna kommer till liv när solen tittar fram. Gräset va tyvärr inte torrt, så jag rekomenderar att ni sitter på en tjockare filt så ni slipper blöta fläckar. Jag var tvungen att traska hemåt medveten om att alla bakom mig antagligen trodde att jag kissat på mig.

    Nu har jag målat klart hyllorna och inväntar Gossip Girl :) Jag älskar verkligen hur de klär sig i serien.








    solen skiner ju och du är hääär


    Godnatt världen

    Vad är det för sjukt påhitt att stänga uteserveringarna kl 23 i örebronx? Jag tycker att de är helt absurt!
    Vad tycker ni kära bloggläsare? ;)

    Nu ska vi mysa ner oss och soova så vi orkar upp tidigt imorgon :)
    Klart.se har lovat vackert väder!


    Hoppas på en lugn natt utan dragspel, peace out!



    too cool for school



    Nu är jag äntligen hemma från universitetet och ser fram emot en mysig lördagskväll me Jonna :)

    Jag kom att tänka på en sak, Varför står det zigenargubbar ute på drottninggatan och spelar dragspel om nätterna? Igår försökte jag lägga mig i god tid för att vakna upp fresh inför högskoleprovet, men de är inte lätt att vagga sig till sömns när man hör kalinka på repeat. Vad ville dom ha sagt med det? Vet dom att jag är roski?


    Inspirerande


    Med papper och penna

    Dagens shopping: Blyertspenna (en mjuk som formas efter ens hand) överstrykningspenna, linjal och suddigum. Jag ska ta med mig tonfisksallad, morötter och 200 gram schweizer.. Så imorgon bitti ska jag ta bussen till teknikshuset, måste dock erkänna att jag är lite avundsjuk på Kristin som ska skriva sitt prov i Prismahuset.. Det låter så himla mycket lyxigare!  well well, Wish me luck!

    Sommar

    När jag var på väg hem från mami tidigare idag så ser jag att Lilla Örebro börjat greja med uteserveringen :) Guuud vad härliigt det ska bli me varma sommarkvällar på mysiga uteserveringar.. Det är inte långt kvar även om det känns så när man tittar ut i det gråa regniga mörkret.. Håll ut mina kära vänner, håll ut!

    Högskoleprovet!

    Jag gör allt förutom att plugga till provet, Har snart svullat 400 gram choklad och känner att denna dag kommer vara otroligt ångestladdad! 

    Nu till det viktiga, Vad är problemet med mina krukväxter? Är det någon som vet hur jag ska bära mig åt för att inte ta död på dom? Och jaaa jag vattnar självklart dom.. men jorden är ändå snustorr!!

    RSS 2.0