Pink n Purple



Im off to Kristins place for some saturdaychill. Har ni tips på bra filmer?

Saturday night i feel the air is gettin cold



Höst på ingång! Vilket innebär att det är dags för höstshopping :) Jag hittade ett par rätt snygga kängor igår som jag funderar på att köpa, men är inte helt 100 så jag ska suga på karamellen över helgen. 

Vad gör ni ikväll ? Jag ska bege mig mot söder för en mysig hemmakväll, det är fantastiskt skönt med en lugn helg med någon man håller kär.

Ha det så skoj ikväll och dansa för mig! ;) Puss!




Haha :)

Anonym säger: 

min polare jobbar oxå på mitt jobb dårå och hans tjej är sjuuuukt svartsjuk

så han har sagt till henne att det inte jobbar några tjejer på vår avdelning

fast där jobbar typ fem stycken

så varje gång man är där måste man passa sig som fan så man inte råkar nämna dem!


HATAR REA!

Hur kan folk hitta något att köpa på rea? Det är så bökigt och kläderna ligger i högar som gamla trasor. Så står det massa galna människor som rycker och sliter i fula kläder som reas ut för att ingen velat köpa det tidigare.
Jag hittade ett par skor iaf, men inte från rea hyllan :p Dom ser exakt likadana ut som ett par andra skor jag äger, kul tjej!


Jag minns inte tiden innan spotify

Jag har en granne som envisas med att hälla litervis vanilj/kokos parfym över sig varje dag och sen ta hissen. Not so nice att öpnna hissdörren och mötas av ett POFFFFF stinkande parfymmoln. Sen svider det i ögonen och ett konstant nysande närmsta timmarna. Vad gör man åt sådana problematiska grannar? ;D

Nu blir det ett päron och rockballader innan läggdags, Natti & dröm söta drömmar.

This is my smell



tuesday afternoon

I love you, but I love myself more.
Samantha Jones, sex and the city.

Det är tråkigt att behöva se så många vara bittra i sina reltioner och bara gilla läget för att de inte vågar vara ensamma. Jag tycker att det är superviktigt att kunna vara ensam och att älska sig själv mest eftersom du ändå måste dras med det livet ut. Förvänta dig inte att din partner ska göra dig lycklig. Ha ett eget liv och glöm aldrig hur viktiga dina vänner är. Våga ställa krav på livet och våga vara lycklig, sådär lycklig på riktigt!

Nu blir det powerwalk med Cleo, Tjipp!


Your sex is on fire


Feta

Jag älskar feta, finns det något godare?

Das was alles!


Im lovin it



Slå på högsta volymen och sen verkligen gå in fört med känsla. Det är riktigt härligt! Vi borde styra upp pyjamasparty med massa gott, härliga serier och boybands kära vänner.

Nu blir det mat och filmmys! Puss*


Jag har börjat med en korkad sak

Att gå med skor inomhus av ren lathet. Om jag vet att jag ska ut inom en timme igen så orkar jag fan inte ta av mig skorna. Detta innebär att jag mår dåligt av allt skit jag drar in och måste istället dammsuga varje dag. Så nu sitter jag här i köket with my shoes on och orkar inte ta mig ut i hallen för att ta av mig dom, beakta att jag bor i en etta på 32 m2 :)

Om man skulle ta sig till gottis och unna sig en 88a i detta tråkväder! Ciao!


Förlåt för den dåliga uppdateringen



Hejsan! :) Jag vet att jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera, men jag har legat sjuk med hög feber i visby. Nu mår jag lite bättre och är hemma i örebro. Så hur har ni haft det? Jag har som sagt varit tokförkyld men spelat ändå. Jag hann med en tur till fårö och en utekväll på gutekällaren. Det jag har kommit fram till är att den hysterin som är på ön för tillfället inte är något för mig. Det blir lite väl mycket!

Det närmsta dagarna ska jag bara ta det lugn och bli helt frisk, på onsdag spelar jag skivor i stadsträdgården vilket jag faktiskt ser fram emot :) Jag har spelat på detta golfjippo de senaste 3-4 åren och det är en mycket tacksam publik.

Fan,nu har jag råkat svulla 200 gram schweizer igen :(


Fårö


älskar doften av nytvättat hår

 

Fint va! :) Inatt åker jag till fårö, Tjipp!


This is Dolly from visby

Heej! Igår var hela ön död i några timmar, strömmen gick och jag satt helt ensam i mörkret. Som tur var gick det över och jag överlevde. Yeeey! Jag är fortfarande sjuk som få men nu är jag äntligen ledig iaf, spelar inte fören på onsdag.

Alltså jag måste bara säga att det här "vaskandet" är ju för korkat! Eftersom man inte får spruta champagne längre så har folk börjat köpa in champagne för att sedan be servitrisen hälla ut det i vasken.
Vad tycker ni om det?


Nu ska jag dricka upp min vitamindryck och sedan gå ut och klappa min håriga polare.


Bakom mina solglasögon

Jag har inhandlat nya solisar :) Dom är för stora och jag måste hålla i dom vid varje hastig rörelse eller när jag tittar ner. But its all good!


Jag skulle nog kunna tänka mig bo här


Antagen

Jag fick precis besked om att jag kommit in på utbildningen jag sökt till. Psykologprog. inriktning idrott och arbete.  Det känns jätte skoj och jag är glad att jag gjorde det där jäkla högskoleprovet eftersom det var det jag kom in på :) Jag har dock sån förbannad beslutsångest nu! Innan jag åkte till visby fick jag jobb som receptionist på scandic, det är tänkt att jag ska börja så fort jag kommer hem. Jobbet verkar jättebra och eftersom det är en stor kedja kan man jobba i andra städer så småningom. Whaat to do?


no voice

Jag är så jäkla sjuk och långt hemifrån, känner mig riktigt ynklig nu. Har ni några supermedicintips?

Natti*

Welcome till Visby!

Hej hej! Nu är jag på plats! Jag flög hit i ett miniplan som tog in 10 pers, rätt mysigt faktiskt. Men kanske inte något jag skulle rekomendera min flygrädda vän Jonna direkt ;)

Jag har käkat lite mat på Hamnplan 5 och hejat på personalen, nu sitter jag på rummet och ska strax hänga upp kläderna och försöka hinna vila lite. Jag är jättesjuk, febrig och tappat rösten. Kureringstime, hörs!


Im leaving on a jetplane, dont know when I´ll be back again

Hej hopp! :) Hur har ni det i åskvädret? Hörde ni smällen tidigare? Jag skrek till jättehögt på stan, lite pinsamt eftersom jag gick ensam. Men det small verkligen till ordentligt! Idag har jag fixat med lite ärenden och inhandlat sånt som jag inte klarar mig utan, typ som lotion och nagellack. Alla vet ju att det inte går att köpa på gotland ;p
Jag har fortfarande stora problem med packningen och funderar helt ärligt på att ge upp helt och hållet. Jag åker i en outfit så får jag köpa resten där.

Nej nu måste jag fortsätta, tåget går 12 och planet lyfter 16, Jag börjar spela 22.30 så vi ses på plats? ;)

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera bloggen ,men ni gnäller så jävla mycket så man tappar faktiskt lusten.
Vi ses, pussåkram!


Haha


så himla mysigt


nej okej

Jag har verkligen inga bilder att bjuda på, glömde helt bort kameran :(  Hursomhelst så har jag haft en rolig helg och borde kanske sätta mig ner och skriva en lista över things to pack nu.

Här har ni ert söndagsnöje som ni kan fördriva tiden med. Kan tänka mig att de flesta inte vågar försöka sig på något som kräver allt för många hjärnceller en dag som denna.

http://bubbleshooter.net/


Vad är det som händer

23-åring skuren i halsen på Frimis

Örebro

En 23-årig man blev under natten till lördag skuren i halsen inne på nöjeskrogen Frimis i Örebro.

Av okänd anledning blev 23-åringen attackerad med ett okänt föremål av en 18-årig man strax före stängning. Han skars illa i halsen och har förts med ambulans till USÖ för vård. Hans tillstånd var vid 03.30-tiden okänt. 18-åringen greps på plats av polisen.
– Hur allvarligt skadad offret är vet jag inte ännu, men enligt den rapport jag fått såg det illa ut, säger vakthavande polisbefäl Thomas Ginghagen.


Freaky friday!

Heejsan heej! Igår kväll såg jag på remember me med Rob Pattinson. Den var SÅ bra! Kan jag starkt rekomendera,verkligen!! Slutet kändes dock rätt surt eftersom jag är ett stort fan av lyckliga hollywoodslut, blir bara att må så dåligt när det är tragiska slut. Jag grät säkerligen ut all vätska som fanns i min kropp. Så den måste ni se, helt klart!

Nu tänkte jag inhandla jordgubbar och lägga mig i badet. Sen måste jag göra mig ordning och välja kvällens outfit. Vi ses på dansgolvet! ;)

Kram och puss till alla som förtjänart


Kärlek, passion & romantik. Hur kan man inte älska en sån film?


Nu kör vi!

http://www.hamnplan5.com/evenemang.php

Där har ni mitt spelschema! Kom och dansa i neon ons-lö och festa med mig sö-tis ;) Det kommer va fullt ös, på med partyhatten! 30 grader och strålande sol de närmsta veckorna, Fabulous!

Tröttast

Jag har inte så mycket att säga idag. Jag vaknade på fel sida av sängen och sen blev det en tur till lek och buslandet. Det var egentligen tänkt att vi skulle åka och bada men det var så molnigt imorse.

Det blev tyvärr inte så många bilder som jag hade hoppats på i onsdags. Vi tog oss en räkmacka och ett glas rose på ritz, sen kikade vi fussball på pitchers och avslutade kvällen på ritz. Som tur är så är det en ny dag/kväll/natt imorgon och jag ska verkligen försöka komma ihåg att ta bilder för er skull :)

Sista helgen i Örebronx nu mina kära vänner, sen är det Visby som gäller!! Ni kommer väl och hälsar på mig på Hamnplan 5 ?

Puss* / Dolly





Trampbilsfascist

Hej hopp! Jag har ju somsagt barn denna vecka och idag var vi på lilla holmen för att kolla på duren. Det var nog mest jag som var uppspelt över att få mata och klappa djuren, han såg mest uttråkad ut.
Sen ville han åka trampbil, perfekt tänker jag och passar på att hitta en gräsfläck så jag kan steka lite. Han rundar mig och vi vinkar flera gånger, plötsligt så ser jag inte honom åka varvet. Jag blir lite misstänksam så jag tar på mig mina skor, kopplar min kamphund och börjar leta.
Bakom ett av husen ser jag honom med en annan skitunge som står mittemot honom och försöker styra och ställa om vart alla andra barnen får och inte får åka. Skitungens pappa sitter i närheten och låter sin son hållas, jäkla pucko! Så jag blir illa tvungen att ta över hans pappas jobb och uppfostra hans unge åt honom. Sånt där gör mig irriterad, för samma unge trängde sig i kö när de skulle få sina trampbilar. Haha vad fan är det här för inlägg. Jag sitter och är jätte upprörd över en 7 åring på lilla holmen. Jag tycker bara att ni som envisas med att skaffa barn kan väl åtminstone hålla koll på era egna!

Das was alles!


honestly




Ta hand om era nära och kära! Det finns inte många man kan lita på och räkna med. De få människor som är ärliga och lojala måste man ta väl hand om. Jag försöker att inte dömma människor efter rykten utan efter mina egna erfarenheter, det är självklart svårt och man blir ofta rubbad av allt snack man hör. Självklart har man gått på många nitar godtrogen som man är. Jag tycker dock att det är viktigt att man inte blir cynisk, jag väljer att tro gott om de flesta till motsatsen bevisas.

Så ni som sitter på massa "info" som ni gärna vill dela med er av till mig behöver inte besvära er :) Det åker in i ena örat och ut ur det andra.

Peace out! / Big D


men in makeup

Jag tycker inte att det är något konstigt alls med män som är medvetna och har intresse för sitt utseende och trender. Däremot skulle jag nog inte kunna vara i relation med en kille som lånar mitt smink. Att killar sminkar sig blir allt vanligare i vårt samhälle och ordet metrosexuell används flitigt. Jag tycker att det är suveränt att killar har möjligheten att förbättra sina drag men hur jag än vänder och vrider på det så skulle jag nog bli rätt avtänd om killen jag dejtar visade sig äga en sminkväska med diverse sminkprodukter.

Vad tycker ni ?



Yay or Nay ?


Jag vill ha

Är den inte fiiin?


nämen snälla Åke


bigfoot

Hej hej bloggen! Min fot är gigantisk, den är jättesvullen och det kliar som bara den. Nu har jag fått något liknande på benet. Är det någon som vet vad det kan vara för bett? Jag ska nog ringa vårdcentralen nu, jag kanske är allergisk mot något. Blä! Jag hatar alla snuskiga insekter!

Later!


sum pics



I onsdags var vi på Kalle Baah på strömpan, vi hann även med Ritz! Det var en rolig kväll! :) Det här är klänningen jag hade då, jag kände sådär inför färgen.



Cleos kompis Boss säger hej!



Vi hann åka lite inlines. Jag till vänster och en 8 åring med lika stora inlines till höger. Great!


Hett hett hett!



Nu ska man inte vara utomlands, det är verkligen helt fantastiskt med svensk sommar. Nästa vecka åker jag till Visby för att spela skivor i 3 veckor, det ska bli sååå skönt att få komma iväg från örebro en sväng. Mitt problem är dock packningen! Jag måste packa med kläder och skor för 3 veckor, sjukt!! Sen måste jag även ta med min skivcase på 20 kg, det kommer bli en intressant resa. Som tur är så finns det fortfarande hopp för mänskligheten, varje gång jag åkt iväg med massa packning har jag alltid haft turen att träffa på människor som gärna ger en hjälpande hand. Jag blir rätt upprörd när jag ser gamlingar som kämpar upp för en trapp eller trottoarkant och ingen stannar upp för att hjälpa. Vad är folks problem? Hur svårt kan det vara att fråga om personen vill ha ens hjälp? Va en god medmänniska, what goes around comes around!


för varmt för en rubrik

Vi har precis kommit hem från att ha vart ute och åkt inlines. Full fart och hopp resulterar såklart i ett fall. Han gjorde inte illa sig men man är ju alltid vansinnigt rädd för att råka ta sönder någon annans barn.
När jag var ca 6 år så hade mamma en kompis som hälsade på oss med sin 1åring. Ungen låg och grät så jag plockade upp honom för att han skulle vara tyst. PANG med huvudet i backen, jag tappade honom :( Hoppas han mår bra idag. Nu blev jag att må lite dåligt.





joråsåatt..

Gomorron! Hoppas ni mår bra såhär dagen efter! ;) Själv så tänkte jag äta en äggmacka och invänta min syster. Hon ska lämna sin yngsta son hos mig en vecka. Så jag ska hänga med kiddo och göra roliga kids stuff några dagar framöver.

Min dator är fortfarande trasigt men jag börjar faktiskt tycka att det är rätt skönt. Man kanske borde testa vara utan dator och mobiltelefon en månad? Det kan nog göra en gott, man klarade sig ju finfint utan back in the days! :) Så snart får ni börja knacka dörr om ni vill mig något!

Tjipp!


Obs! Ni får inte börja knacka på min dörr :p Det är bara något jag skrev.


Dåligt Dolly

Min dator strejkar så därför har jag varit dålig på att blogga, eller inte bloggat alls. :) Nu börjar även min mobil tappa lusten att leva. Varför ska all teknik ge upp för mig? Whyyy!?
Förutom dessa 2 problem så är det toppen! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag hoppas att ni har en fantastisk sommar och att ni passar på att njuta av det fina vädret.

Ikväll blir det utgång med söta Sofie som är hemma i örebronx och hälsar på, ska bli superskoj!
Nej men då kör vi nu igen då gott folk! Vi ses i vimlet! ;)

RSS 2.0