öl, kvällssol och hårsspray


Stämmer det att getingar ogillar hårspray?





Bildbomb


Beer party!


Hej hej heeej! :)
Idag har jag varit lite småsugen på öl, riktigt konstigt. Jag är ingen öldrickare men en red stripe går ner. Det är en söt flaska och ölen smakar faktiskt rätt gott. Vad sägs om en ölfest snart? Det får bli en fredag i maj :)



Från vänster: Alexander (Dj Groovy :p ), min granne Dj Felippe, Stiliga bröderna Fredrik och Patrik.


Hejja Kikki!


Jag är sugen på


bara blåsa såpbubbler


Jag hade en störd dröm inatt och denna låt var med. Jag tänker dock inte berätta vad jag drömde om för då kommer jag säkert tappa alla läsare.

Idag skulle jag egentligen vara ledig och bara glassa i solen men det blev ändrade planer så det blir att jobba. Arbeiten arbeiten! Hoppas det är fint väder nästa vecka när jag är ledig några dagar.
Tjipp!


Krogen är rätt äcklig

Krogpersonal är inte som andra, det är rätt speciella människor som aldrig växer upp. Gubbar som närmar sig 40 och hänger med nyblivna 18åringar för att få känna sig som 39. Alkoholister, spelmissbrukare och oproffesionella människor som samlas under ett tak. Nu drog jag alla över en kant, självklart finns det undantag. Det jag menar är väl att man ska akta sig för att fastna där. Jag har jobbat som Dj i över 5 år nu och känner att det får vara nog. Jag blir äcklad av miljön och människorna, jag är helt enkelt färdig. Detta har jag sagt många gånger men ändå är jag kvar och tackar ja till spelningar. Jag har faktiskt aldrig letat speljobb själv utan har haft rätt bra flyt med det där ändå, jag har bara behövt tacka ja eller nej. Självklart säger man inte nej till en rolig kväll och snabba pengar. Jag ser inte ner på någon eller dömmer dom efter hur de vill leva sitt liv, jag skriver bara om hur just Jag känner. Jag kommer få så jäkla mycket skit för det jag precis skrivit men men :)
Det är måndag natt och jag lever farligt.


GLAD PÅSK!

Bättre sent än aldrig ;)



Jag är helt slut och ska lägga mig och sova nu. Jag åkte direkt till jobbet från örebro imorse och sen drog jag till söder för att äta och dricka vin, mycket mysigt. Jag hoppas att ni haft en bra påsk och får en fortsatt trevlig vecka. Ja jag vet att min blogg suger! Någon som vill gästblogga? :p

Nattipuss!

Freeeedag!



Kom precis hem från jobbet och nu drar jag och Lollo ut, stan är inte säker ikväll! ;) Tjipp!

Gooomorron!! :)

Har ni sovit gott? Jag är utvilad och redo för att ta helg! Jag och Cleo ska ut och leka en sväng nu och sen ska jag göra mig ordning för jobbet. Ikväll ska jag träffa min vän Louise för lite vindrickande och skitsnack, det ska bli riktigt mysigt. Hoppas ni får en awesome helg!

Kramåpuss!


My new dress


Detta blir min lördagsoutfit. Ett par svarta kängor och skinnjacka till en söt broderad klänning så är man redo för one night out, eller för min del blir det väl one night at work :)
Vi ses!




Me so happy!


ÄNTLIGEN kan man sitta på ballen och bara mysa utan att näshåren fryser till is. Jag har varit så lycklig idag så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Det känns verkligen att sommaren närmar sig och med värmen erbjuds det så mycket annat roligt. Jag vill ha romantiska sommarklänningar och sena sommarkvällar med nära och kära. Kooom nuu!


Vill haaa!


Jag måste verkligen fixa körkort i sommar!


Minns ni?


Såå coolt!


Jag saknar Kaah


Jag ska nog flytta

Jag funderar på att flytta min blogg, bara så ni vet :)

Om ni ska skaffa er glasögon eller linser så tycker jag att ni ska gå till synsam. Det är så jäkla bra! Idag var jag hos Lasse på synsam st eriksplan, Bästa optikern ever!
Nu blir det en snabb promenad med Cleo sen drar jag till jobbet. Jag ville bara önska er en härlig dag, Tjipp!






Teknik alltså

Min mobil ger upp när som helst, min fina rosa eltandborste har redan gett upp och jag hittar inte någon ny som kan ersätta den. Som om att inte det vore jobbigt nog så är min dator helt knäpp och jag kommer antagligen behöva köpa en ny snart. Vad ska man ha i dessa tider? Mac sägs ju vara bra etersom man slipper virus, men då blir det ju att se så konstigt ut på skrivbordet.
På torsdag slutar jag 14 så då har jag tänkt att gå på mobiljakt. Jag vill ha en liten smidig mobil med bra kamera.
Just ja, min kamera lever också ett eget liv. Jag måste in i någon teknikaffär och be dom hjälpa mig att få kontroll över den, just nu blir bilderna alldeles diffusa och konstiga.


Vad tycker ni om hightechstilen?




DET VA JU JÄVLIGT VÄRT!

Jag har spenderat heela min dag hos frisören idag, inte på ett mysigt och härligt sätt som när man sitter och läser en tidning och får en kopp varm choklad hos frisören. Nej nej, nu pratar vi om ett rent helvete. Jag får iof skylla mig själv som inte kan vänta och ha tålamod utan allt måste alltid ske NU. Jag fick ett ryck och kände att jag bara måste gå till frisören, och eftersom min frisör befinner sig i örebro och jag i stockholm så gick ja ut för att ta första bästa drop in. Vem gör så? Alla vet att man ska akta sig för drop in. Jag tyckte iaf att hon verkade rar och bestämmer mig för att ta risken, men kanske inte gå all in utan bara klippa lite och lägga in någon ljusare toning. Ja vill ha kvar min naturliga hårfärg för jag gillar den och har inte lust att börja med färga utväxt var 6e vecka. Hon säger att hon förstår och sätter igång med sitt arbete. När hon börjar föna mitt hår ser jag en zebra i spegeln istället för min egna spegelbild. Hon har alltså gjort zebraslingor! Ja bryter ihop och börjar gråta, katastrof! Där sitter jag och störtbölar samtidigt som jag försöker vara artig mot detta stackars pucko som säkert får prestationsångest och dåligt samvete. Det slutade iaf med att hon fick färga tillbaka till min naturliga hårfärg.
Så idag har jag betalat 1000lappen för att se ut som jag gjorde innan. Vilken härlig ledig dag jag haft!

Nu ska jag och cleo ut på äventyr och sen ska jag ägna kvällen åt att rensa ur mina garderober. Jag hoppas verkligen att eran dag varit bättre än min :p 

 Besitos / D


manic monday?



Gokväll! :)

Har ni haft en bra helg? Det lär ni haft om ni var på Satin i lördags iaf. Jag är nöjd med helgen som varit och ser fram emot nästa, dagarna går så fort så det känns som att det alltid är helg. Jag gick upp tiiidigt imorse för att hinna med 08 tåget så jag skulle komma i tid till jobbet, så nu är jag jättejättetrött. Det ska bli  SÅ skönt att krypa ner i sängen och sova. Vet ni vad det bästa är? Att jag är leeedig imorgon! Jag ska tvätta, städa och gå en jättelång promenad med Cleo. Sen på kvällen kan det nog bli så att jag kikar förbi soapbar. Det känns som man kommer till liv och orkar mer nu när solen varit framme i några dagar. Idag köpte jag årets första utomshusglass, nu är det inte långt kvar till sommaren hörrni. Iiihh Jag blir alldeles till mig!
Nu kom jag på att alla mina sommarkläder är kvar i örebro, det måste jag ju hämta hem snarast. Eller hem och hem, jag känner mig faktiskt lite hemlös för tillfället. För mitt nuvarande boende är ju inte riktigt Mitt hem. Ibland saknar ja min lilla 1a på drottninggatan. Jag bor väldigt centralt och bra här i stockholm så jag ska egentligen inte klaga, men det är påfrestande att det inte är mitt. Att köpa bostadsrätt känns lite väl kryddigt eftersom jag inte har en aning om vad jag ska göra med mitt liv. Nu måste jag ta mig själv i kragen, räknade precis ut att jag bott här i ett halvår? Vart tog det halvåret vägen? Gosh!



Kvällen

Det blir bara några dåliga suddiga bilder, min kamera strular. Jag tror det är någon inställning som måste ändras.
Nu har jag jäkligt bråttom i säng! Ska upp och jobba imorgon och sen ta tåget till örebro för att jobba, lååång men förhoppningsvis rolig dag :) Vad ska jag packa med mig ?!

Sov gott & dröm sött


Here we go again!

Hej på er! :)
Jag trodde jag skulle ta en längre bloggpaus men nu fick jag lite feeling såhär på kvällskvisten. Jag vill börja med att påpeka hur avtändande det är med uttrycket "Hon/han är ju ful" Vem fan är du att säga att någon är ful? Vad är ens ful? Jag tycker att det krävs mycket för att kunna säga att någon är ful. Det känns så himla barnsligt på något sätt, att kalla någon ful utan att känna den. Jag är inget helgon och jag kallar många för fula och dumma i huvudet, för det går lite hand i hand för mig. Ful är man när man är en dålig människa, inte för man ser ut på ett visst sätt. Sen kan man ju också fråga sig, vem är då jag att dömma vilka egenskaper som gör någon till en dålig människa? Men så djupt ska vi inte gräva ner oss i det ämnet. Jag orkar inte vara allt för djup här och nu.

Budskapet jag vill få fram är väl att man inte ska dömma a book by its cover.  Det låter så mycket bättre på engelska.

Helgen då, vad händer? Jag tar tåget till örebro imorgon för att spela skivor på Satin såklart. På söndag kväll eller tiidigt på måndag morgon åker jag tillbaka till huvudstaden för att jobbajobba. På tisdag är jag ledig så det blir min lördag, då jäklar ska det dansas i neon på min resa genom natten. Jag ska färdas i en symfoni mot gryningen. Förhoppningsvis! Jag är alldeles för hemmakär för mitt eget bästa och bangar oftast. En gång i tiden var jag rätt social av mig, men nu är jag lite mer som en broccoli.

Vi hörs smultron!

/En trött broccoli

Vilken klok kvinna!


"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."


Ååååhhh


När jag är hemma i örebro över helgerna så springer jag självklart på en del bekanta. Vanligast är väl att man slänger ur sig uttrycket "Hej hej, allt bra?" Så svarar man lite snabbt "Jotack,det är bra. Självdå?" Oftast går man samtidigt som man säger detta för att slippa fastna i en korkad konversationen med idioten man precis hälsat på. Tyvärr så finns det tillfällen då man inte är tillräckligt snabb och personen man hälsat på börjar mala på om sitt liv och hur bra den lyckats. Det är inte normalt att stå och berömma sig själv i 10 minuter och sen dra utan att fråga den andra personen något. Folk är ju sjukt självupptagna! Det är så svårt att låta bli att fråga Allt bra? Rätt dumt det där, för egentligen så bryr man sig ju inte hur personen mår. Jag ska träna på att bara säga Hej och sen avsluta det där, om det bara är en ytlig bekant som jag faktiskt inte vill prata med. Från en sak till en annan.
Män i grupp! Whats up with that? Varför blir det sådan skillnad på män när dom är ensamma eller vistas i en grupp med andra män? Nu pratar jag inte om tonårskillar som vill imponera utan om vuxna människor som inte vågar stå på sig inför en "alfahane" Jag vet inte om det stämmer men jag tycker att det är så himla mycket tydligare med hierarki bland män än kvinnor.

Vet ni vad kära vänner, jag tar en bloggpaus nu :)
Sov gott och ha en fortsatt trevlig vecka!
pussåkram sespåstan!





RSS 2.0