Hålfri



Klockan 08 imorse skulle jag infinna mig hos tandläkaren vilket jag klarade galant, det var dock rätt svårt att försöka hålla sig vaken liggandes i patientstolen. Jag hade inga hål och allt såg bra ut, yeeey! :) Jag var faktiskt rätt orolig med tanke på mitt överdrivna godisintag men jag har väl borstat duktigt. Efter tandläkarbesöket kändes det helt rätt att svänga in på lucullus och shoppa löjligt mycket tandprylar och lite godis ;)

Vilket väder vi har va! Fantastiskt!




Badboy Bob



Akta er för denna stygging tjejer! ;) Trillar ni dit så får ni skylla er själva, jag har varnat er!

Det sägs ju att tjejer föredrar den "dåliga killen" före den snälla. Vad tror ni om det kära bloggläsare?




Sådärja!



På torsdag kväll åkte vi till vårt sommarhus i dalarna där vi firade midsommar. Det är himla mysigt där och fantastisk natur. Det bästa av allt med säfsen är vattnet! Det smakar verkligen som vatten bör smaka. Fan att jag inte tog med mig en bunke.




På lördag kom fröken Michelle och plockade upp mig för att sedan bege oss till säterdalen där jag för första gången skulle jobba som bartender. Det var ett eventjippo för märket AREHUCAS och det var hur roligt som helst. Fullt ös!! ;) Dom i säter kan verkligen dricka och dricksa duktigt.

Tiden gick så fort när man jobbade så man kände inte av någon trötthet, det var bara fun all the way. Nu är jag dock helt slut efter helgen. Vi slocknade strax efter 04 och hade lyxen att vakna upp med sagolik utsikt över vattnet.



From säfsen with love

Hej på er! :) Hoppas att ni haft en trevlig midsommar! Jag tänkte krypa ner och sooova strax, är helt slut! Jag lånar min brors dator en snabbis nu, så jag kommer lägga upp bilder och uppdatera bättre när jag kommer hem på söndag. Ni vet den där SOVA reklamen? Där de säger att man ska få tillbaka pengarna för möblerna man köpt om det regnar på midsommar. Är det någon som shoppat där? Congrats isf!

Nu ska vi visst fika lite igen, lär ju gå upp 3 kg denna helg.

Natti & sov gott, puss!


Im leaving

Hej hopp! :) Hoppas att ni haft en härlig dag i solen. Jag ska börja packa inför resan till dalarna där jag ska fira midsommar med min familj. Det ska bli fantastiskt skönt med lugn och ro, äta gott och läsa en god bok. På lördag åker jag till säter för att jobba i en bar. Jag ska alltså inte dja denna gång utan stå i baren, blir nog ett roligt äventyr!

Glad midsommar! Puss / D




Jag tänker tvinga dig!

#: Får jag fira midsommar med dig?
Jag: Nej!
#: Får jag bjuda dig på en utlandsresa?
Jag: Nej!
#: Jo!
Jag: Nej!
#: Jag tänker tvinga dig!



Haha

feeling fab!



Jag ska nog ta en rask promenad nu innan jag börjar göra mig iordning inför kvällen. Jag ska träffa mina kära vän Fredrik och vi tänkte sätta oss på en uteservering någonstans och bara njuta av detta härliga väder. Är det inte helt underbart? Vem vet, man kanske blir sugen på att dansa loss ;)
Det är nu staden och människorna lever, passa på!

KRAM






renåtrött

Natti & sov gott mina små smultron! Jag är helt slut och behöver sömn så jag orkar med morgondagen ;) Det lovas vackert väder och festligheter så skönhetssömnen är behövlig. Sommaren sliter ut på gamla Dolly.

Vi hörs/ses imorgon! Dress to impress!  Jo,en till sak! Tugga med stängd mun, det gäller er alla. Nu är jag klar för ikväll, Peace out!


Hem ljuva hem

Hur underbart är det inte att komma hem till världens lyckligaste hund som möter en i hallen med pussar och kramar? Måste bara säga att jag hade verkligen flyt med tågresan. Tåget från halmstad krånglade så vi hänvisades till kundtjänst då inga tåg ville vänta in oss. Men då skymtar jag ett annat tåg i gbg som skulle åka via västerås så jag hoppade på det. Då kommer det självklart en tjurig medelålderskvinna (den värsta sorten) och säger att det stannar ebart för avstigning. DÅ NI, då kommer SJ kungen och avbryter henne. Världens goaste gubbe! Han fixade så att tåget skulle stanna i örebro så jag skulle få komma hem, han ordnade sittplats åt mig och hjälpte mig med väskan. Han verkade verkligen trivas med sitt jobb. Dagens ros går definitvt till honom, han får en hel jäkla rosbukett. Fantastiskt härlig man.

Dagens ris däremot, du vet vem du är!

Nu tänker jag ta ett långt skönt lavendelbad och bara njuta av att vara hemma. Puss!


Gosh

Man blir lite vimsig i solen såhär dagen efter. När jag skulle gå in för att ta ett glas vatten så klev jag in i hissen och åkte upp till våning 2. Jag svänger till höger och ser att det är annorlunda möblerat konstigt nog, men jag tänker inte mer på det utan öppnar dörren och kliver in i en helt annan lägenhet. Jag står still i den mörka hallen med den fula mattan några sek innan en kille hasar fram. Min reaktion är då SHIT och springer därifrån. Stackarn, nu tror han säkert att det var ett inbrottsförsök. Jag borde självklart förklarat mig istället för att fly i skam.


Leif levererar

Godmorgon! :) Vi kom i säng efter 05 och ändå är jag galet pigg, det smäller nog till under hemresan. Jag åker 17.23 och efter fyra byten är jag framme i gamla fina örebro. 23.52 glider jag upp på örebro station, åååhh vad jag saknar min älskade vovve. Nu släpper vi det och fokuserar på gårdagen. Jag måste bara säga det att Leffes och måndagsklubben har fantastiskt trevlig och bra personal som verkligen vet vad vip treatment är. Redan i entren bemöts man av grymt kompetenta människor. Förutom det så var det väl inte så mycket att hurra för, som vanligt är det bara en äcklig köttmarknad på rätt många kvadratmeter. Jag har nog tröttnat på att gå ut, blir nog skönt att komma iväg till Visby och bara dja en månad. Ellleeer?! ;D



Måndagsklubben

Hejsan raringar! Hoppas att ni sovit gott, det har jag :)  förutom att jag hade en olustig dröm om diverse skaldjur. Idag tänkte vi städa undan lite här och sen göra oss ordning inför kvällens bravader.

Vi ses på Leffes ikväll! ;)






all im asking you for



Haft denna härliga låt på hjärnan heeela dagen, så jag tänkte att ni också kan få tralla på den :) Nattipuss

Föredrar naket

Hej gott folk! Jag ångra mig angående att ni ska få välja måndagsoutfiten. Det var min kompis idé och det var ingen bra sådan. Just nu känns det som att jag inte packat med rätt kläder så jag föredrar att gå naken.
Nu blir det att se en romantisk komedi, The ugly truth. Se den om ni inte gjort det, den är så rolig och charmig. Jag blir alltid så förälskad av att se såna filmer, tråkigt att det är så dåligt med romantik i verkliga livet. Mer sånt!



Vilken härlig dag

Tjosan tjorvar!

Nu har vi vaknat till liv och hunnit med en härlig promenad till båthamnen och tillbaka. Nu tänkte vi göra hemköp och unna oss lite smaskens och hyra en god rulle. Jag har fortfarande inte sett remember me med Rob Pattinson :( Hoppas den går att hyra snart.

Jag tänkte att ni skulle få välja min outfit till måndagsklubben imorgon, kul va? Jag lägger upp alternativen senare ikväll!


Bildbomb



Godmorgon snyggisar! Hoppas er lördagkväll var lika lyckad som min. Vi började med att få i oss lite god mat som Mia tillagat, sedan rörde vi oss till Jocke där festen började. Efter några timmars ståhej var det dags för krogen och jag hamnade på Bond. Jag hade en riktigt rolig kväll i 035. Hur kan det gå fel? Min bästis, trevliga människor och massa dans. Idag blir det söndagsmys och samla krafterna för morgondagen ;)

Nu korkar vi upp!

Nu korkar vi upp ;) Jag ska verkligen försöka vara flitig med kameran denna gång.

Ha en trevlig kväll och kör hårt! Skål!


Packat & klart!

Godmorgon solstrålar! Bakis? ;) Jag ska till mami och lämna Cleo sen åker jag till Halmstad. Jag tar inte med mig datorn så jag får blogga när jag kommer fram. Orkar inte ha tung packning när jag ska vara på resande fot i 7 timmar. Jag är uppspelt och laddad som få inför kvällen, och tur är väl det annars hade jag varit helt död nu. Jag sov dåligt inatt, en mix av ilska besvikelse uppspelthet och stress att jag glömt packa något bidrog till en sådärnatt.

Ä-tangenten är glapp och inte fören nu märker man hur viktig denna bokstav är. Det är oftast så, att man kommer på det för sent!

Måste röra på mig, Vi hööörs va! Pusselipuss


Hihi

    Mannen:
  • Mellan 15-20 år är mannen som en Fiat, liten men ettrig.
  • Mellan 20-30 år är mannen som en Porsche, snabb och välsmord.
  • Mellan 30-50 år är mannen som en Opel Record, lovar mer än den håller.
  • Mellan 50-60 år är mannen som en gammal Ford, man måste hälla i honom lite sprit för att få honom att starta.
    Kvinnan:
  • Mellan 15-20 år är kvinnan som Asien, välkänd men outforskad.
  • Mellan 20-30 år är kvinnan som Afrika, het men ändå fuktig.
  • Mellan 30-40 år är kvinnan som USA, effektiv och tekniskt fulländad.
  • Mellan 40-50 år är kvinnan som Europa efter två världkrig, härjad men ändå skön.
  • Mellan 50-60 år är kvinnan som Ryssland, alla vet var det ligger men ingen vill dit.

Dolly goes westcoast

Imorgon tänkte jag lämna trötta örebro för att besöka min älskade vän i Halmstad :) Det blir utgång på lördag och premiären av måndagsklubben på måndag såklart! Det ska bli superskoj och mysigt. Jag åker redan vid 11 imorgon så jag måste börja packa nuuu! Jag får panik av bara tanken. Jag blir alltid så stressad av att packa, och sen beslutsångesten, uschh!



tack men Nej tack!

Idag fick jag ett samtal från mitt gym, hon ville påminna mig om att mitt gymkort går ut i slutet av juli och att jag kunde förlänga det redan nu så jag får behålla mitt "specialpris" ALDRIG I LIVET att jag är kvar på det där gymmet. Jag tackade nej på ett artigt och trevligt sätt och sa att jag inte trivdes där och tyckte heller inte om nya lokalen osv. Hon blev verkligen sur och det hördes hur arg och besviken hon blev. Det bekräftar bara att de är fruktansvärt oproffisionella där. Vad tror dom egentligen? Personalen är tafatta och otrevliga, Ibland har dom inte ens musik på och när musiken väl är på så är det spotify MED reklam. Kan dom inte kosta på sig 49 kr i månaden?

Bye bye Njoy and hello nåt annat gym!


Tänk att mötas av ett gäng heta fitta människor varje gång man ska till gymmet. Det om något skulle inspirera och motivera! Jag hade gått varje dag! :)





Freitag

Har det inte gått för långt när ens syster hotar att kapa med en pga att man inte vill acceptera inbjudan till farmville på facebook? Hon vill ju bara ha mig som granne för det ska gynna henne. Hon har en fet gård, djur och massa pengar där. Nu ska hon samla på sig massa grannar också den giriga jäveln.

Förlora inte era nära och kära till farmville! Nu ska jag ringa vår mor  och styra en intervention.




Bästa reklamen ever!


This makes me cry


sunny day!



Började kvällen med att äta på wobbler med tjejorna och avslutade den i lagom tid på Ritz. Mamma och Sven åker till dalarna idag och jag hade gärna följt med om jag inte vore så seg, får bli en annan gång. Jag har heller inte bestämt mig för vart jag ska fira midsommar iår. Åka till halmstad med ett gäng partypinglor eller mysa i dalarna med familjen? Jag är en riktig torris ibland, jag har spenderat midsommar i dalarna varje år. Är det kanske dags för lite omväxling? Vad har ni för planer kära vänner?

Tutti frutti summer love



Det blir Ritz ikväll även om det känns tungt att behöva missa Günther på strömpan! Sånt man får leva med, jag får unna mig en god räkmacka istället ;)




10.06.16 Idag kommer något magiskt hända

Idag blev jag fastklämd i hissdörren 2 gånger, på väg in och på väg ut. Livsfarlig hiss hos mamma! Har säkert massa blåmärken över hela kroppen nu. Den slår ju inte ihop en gång utan den verkligen dunkar på gång på gång och man hinner inte ta sig igenom. Förutom hissdramatiken så har det varit en fantastiskt härlig dag idag. Nu tänkte jag ta en dusch och slänga i mig något att äta för att sedan möta upp Ellen och Marianne för lite mys på en uteservering.

Vad ska man ha på sig ikväll då?


it wasnt me!!!

www.felsms.com är en sida där man kan läsa om folks smstabbar, det är alltså inte jag som smsat det som stod i det tidigare blogginläget :p
Jag har fått några mail och sms där folk verkar missuppfattat.

Nu tänkte jag äta lite frukost, packa ner lite gott och ta ut Cleo i parken. Idag är det SOMMAR!

Later suckers! ;)


så tokigt det kan bli

Till: Kärleken Anders
Sms: Anders skulle döda mig om han visste att du fanns kvar i mitt liv, puss!
Svar: Din fitta!

Förklaring: Hade en liten flört med mitt ex vid sidan av min förhållande med Anders. När jag skulle skicka det här meddelandet till exet så råkade Anders få det :/ Så fel så fel. Vårat förhållande gick i krasch :(

/Clara

Felsms.com

Living the life!



Nyttigt och dynggott!! Kanelknäcke och äpple/päron/vanilj keso. Yummmmiie!!
Nu ska jag se en romantisk komedi och svulla :)

Sov sött!

Giddy up!



Idag har jag tänkt en del på det här med folks rädsla för vissa hundraser. Min lilla chihuahuatik Cleo lekte med en rottweiler hane i flera timmar idag och det gick hur bra som helst. Jag är själv hundägare men är ändå lite smårädd för schäfrar av en konstig anledning. Många är väldigt rädda för just raser som rottweiler, dobermann, amstaff och pitbull. När man är ute med Ceasar som just är en amstaffhane så kan man se hur folk går över gatan för slippa passera hunden. När Ceasar var en liten valp så var det en kvinna som kom fram och frågade om det där var en såndär kamphund? Alltså man börjar ju undra hur korkade människor är. Ja självklart har jag inskaffat mig en liten valp som föddes som en kamphund! Puckon!


Min coola kamphund


Bigboned?

Därför tycker kvinnor att de är tjocka

Forskare: Hjärnan skapar en bild av att vi är två tredjedelar större än i verkligheten

Hur många har inte stått framför en spegel och förfasat sig över bilden av sig själva? Lugn! Det är bara hjärnan som spelar oss ett spratt. Forskarna kan nu visa att vi i själva verket är både längre och smalare än bilden vi ser.

Att många har en skev kroppsuppfattning skylls på hjärnan. Spegelbilden som projiceras i huvudet är enligt en undersökning från University College London så förändrad att en del uppfattar sin kropp som upp till två tredjedelar större och en tredjedel kortare än den i själva verket är. En upptäckt som förklarar varför en väldigt slank person kan tycka hon är fet. Det skulle också kunna vara en förklaring till varför vissa drabbas av ätstörningar.

 

Förvanskad bild

– Det är mycket möjligt att det finns situationer där den här förvanskade bilden blir den som dominerar hjärnan och sätter sig i personens medvetande, säger hjärnforskaren Michael Longo och menar att de inte kan frigöra sig från bilden.

De tror verkligen att de är så tjocka.

 

Uppfattningskarta

I undersökningen som ligger till grund för hans slutsatser har ett antal försökspersoner fått placera ena handflatan under en bordsskiva och därefter fått i uppgift att peka ut tio ställen som fingertoppar och knogar. Utifrån detta har forskarna skapat en karta av hur hjärnan uppfattar handen och jämfört med handens verkliga storlek. Enligt resultaten som publiceras i den vetenskapliga tidskriften Proceedings of the National Academy of Sciences visade sig avståndet mellan fingrar och tumme vara i genomsnitt 69 procent större än i verkligheten och när längden på fingrarna jämfördes uppskattade testpersonerna dem som nästan 28 procent kortare än de var.

Den här skevheten i hur man uppfattar sin hand som större än den är anser forskarna går att överföra på resten av kroppen.

 



massa moln så långt ögat kan nå

Vad är det med vädret? Ena stunden är det hur fint och soligt som helst och sen blir det jätte kallt och regnigt :( På ondag har jag vart 24 i 2 veckor och då ska det visst vara superfint väder. Det borde kanske firas?

Jag har inhandlat en vit töntig tv-bänk idag. Jag hatar möbler som är till för teknik, man måste anpassa djupet och höjden för en jäkla dvd spelare. Jag önskar att jag hade en tv som satt i väggen utan några som helst sladdar eller annat fult bihang.


VILL HA

Nu har jag bäddat rent och ligger i sängen och kollar movie awards, scarlett johanson hade en jätte fin klänning.






chillin



Det är härligt med söndagar, man kan bara vara och det finns inga måsten. Är det någon som sett the human centipede?  Är det något man vågar se tro ?

Är du falsk?

Varför säga saker man inte står för? Jag har väldigt svårt för människor som bara säger sånt som förväntas av dom eller för att vara andra till lags. Det är mycket skönare att vara ärlig och de flesta människor uppskattar nog det, men sen ska man självklart inte vara ärlig på ett sånt sätt som kan såra andra. Stå på er och säg vad ni tycker/tänker/känner!

Jag är uppriktig, brutalt uppriktig. Och till och med när jag inte är uppriktig ser jag uppriktig ut.

Lord Thomson of Fleet



Som ni ser så står mitt hår åt alla håll så jag måste fixa till det nu och sen blir det att spela skivor ikväll, Njoy ur evening!





HJÄLP!?

Minns ni den där sorgliga cloetta reklamen om apan i kostym? Dom är taskiga mot honom på arbetsplatsen sen kommer det en bil med snygga tjejer och plockar upp honom. Det är alltså en människa i kostym med ett aphuvud. Jag har googlat och youtubat ihjäl mig utan större framgång :(

Garderobsfynd



Hittade en klänning som hängde längst in i klädkammaren. Har nog bara använt den en gång för jätte längesen, så nu är det dags för den att få dansa i neon :)



torsdagsmys



Igår var jag och min vän Fredrik på slottskrogen och lilla örebro. Det var en jättetrevlig svinkall kväll men vi satt duktigt utomhus ändå :) Det är så knäppt att alla sitter ute med filtar och huttrar bara för att det är sommar.

Snart ska jag åka iväg på ett äventyr, jag ska spela skivor i karlskoga ikväll och imorgon. Ses vi där? ;)



my milkshake brings all the boys to the yard

Mmmm vad gott det är med chokladmilkshake en varm sommardag som denna, yummi! :) Jag ska fixa ordning lite här hemma och mig själv sen blir det uteservering, man måste passa på när vädret tillåter!

Shiit nu höll datorn på att åka ner i golvet!! Det är inte så lätt att prata i telefon, dricka milkshake och blogga samtidigt. Ha en toppendag i solen gott folk, vi ses!





caaaarrriiieee caaarrriiiiieeee



Godnatt och sov gott mina hallonhjärtan! Kl är 23 och jag är galet trött konstigt nog, detta är början på mitt nya liv :) Härliga rockballader i bakgrunden och folks fylleskrik utanför fönstret, living the life!

Jag behöver nya converse



Det är så härligt att kunna slänga på sig en söt sommarklänning till ett par sköna converse istället för high heels ibland. Jag måste köpa nya men eftersom jag har storlek 34 så är det rätt svårt att hitta. Det finns på barnavdelningen men min storlek finns nästan aldrig inne typiskt nog :( Jag önskar verkligen att mina fötter växer två storlekar, vore awesome! Nu ska jag mysa ner mig och se på greys anatomy och äta choklad, blir alltså ingen utgång för mig ikväll! ;)

Ett äpple och visitkort senare

Min kompis var på hemköp i veckan och blev uppraggad av en väldigt attraktiv man när hon plockade på sig diverse frukter. Hon kände sig som huvudrollsinnehavaren i en romantisk film. Hon ringde mig och var jätte uppspelt över detta möte och skulle smsa honom eftersom han gett henne sitt visitkort. Åååhhh det lät så underbart, träffats vid frukterna på hemköp låter så himla mycket mysigare än krogen eller fest.
Dom smsade under kvällen och bestämde sig för att ta en promenad dagen efter. Hon gjorde sig fin och de pirrades i magen, precis som det ska vara! Dom promenerade och konversationen flöt på helt ok, han berättade lite om sitt jobb och nämnde att hans hund va 7 år gammal. Min kompis frågar då om han inskaffat hunden själv för 7 år sen eller om det var hans familjs. Mannen blir tyst och känner sig besvärad. Det blir en awkward stämmning sen säger han att HAN ÄR GIFT!



Godmorgon!



Upp och hoppa med er! :) F o m nu ska jag försöka lägga mig innan midnatt och gå upp vid 8 tiden. Det känns så mycket sundare.

Vilka svin det finns där ute som ni bör akta er för! Min kompis var med om en riktigt knäpp händelse igår, jag ska dela med mig av den sen. Är för hungrig nu! M å s t e  ä t a!

Fresh!


Byggare Bob

Jag har påbörjat ett mycket korkat projekt som jag inte kan avsluta. Jag fick för mig att jag var händig men nu är motsatsen bevisad och jag accepterar att man inte kan va bra på allt :p Så nu har jag tömt mina hyllor och placerat ut alla prylar över hela lägenheten och nu sitter jag här på min pall och har ingen aning om hur jag ska kunna ta mig ut i köket. Jag ska visst använda mig av en insektsnyckel ? I mina öron låter det som en nyckel hem till insekterna!



tististisdag



Idag har jag fått njuta av en god sallad och Jonnas mysiga sällskap, Örebro är så himla fint under sommaren med alla trevliga uteserveringar. Nu ska jag skruva ner en hylla, det ni! ;) Eller jag vet inte om man kan skruva ner den alls, det är som stora runda grejer i väggen. Det funkar inte med en skruvmejsel, hur gör jag nu ? Fan!


monday morning

Godmorgon! Gud vad skönt jag sovit inatt, känner mig helt utvilad och pigg :) Idag är det tänkt att jag ska tvätta och städa ur min klädkammare igen. Förstår inte varför det ska vara så svårt att hålla det snyggt mer än en vecka.
Jag hoppas även på att hinna göra stan och unna mig något fint, jag behöver fler linnen i min garderob.

Läste precis detta, vad tycker ni ?

I dag porrsurfar flest

Fakta:

25 procent av alla sökningar på nätet är porrelaterade. Det innebär 68 miljoner porrsökningar per dag.

 

Varje dag görs 116 000 sökningar på barnporr.

 

Porrindustrin omsätter totalt fem miljarder dollar/år.

 

20 procent av alla män medger att de sökt efter nätporr på jobbet.

 

13 procent av alla kvinnor medger att de sökt efter nätporr på jobbet.

 

Ett besök på en porrsajat varar i snitt sex minuter och 29 sekunder.

 

Åtta procent av all världens e-post innehåller sex.

 

35 procent av alla nedladdningar i världen innehåller sex.

Över 28 000 personer jagar porr på nätet – per sekund.

Och det är på söndagar de allra flesta porrsurfar.

– Vi har mer tid då, säger experten.

Medan du läser denna mening surfar 28 258 personer i sekunden omkring på nätet i jakten på nätporr.

Under denna sekund betalar dessutom sexsurfarna 24 347 kronor i jakten på exempelvis porrfilm, stilbilder eller livecams.

Enligt statistik som sajten onlinemba.com tagit fram gällande folks porrsurfsvanor är söndagar den dag i veckan som det porrsurfas som allra mest.

Den typiske sexsurfaren, i alla fall sju av tio personer, är män mellan 18-24 år.

 

Experten: "Har mer tid då"

Med tanke på att 12 procent av världens alla sajter innehåller någon form av porr är det inte svårt att hitta rätt på internet.

Frågan är varför just söndagar är veckans toppdag vad gäller porrsurfning. Caroline Andersen, tidigare porrskådis och strippa från Norge, är inte överraskad. Snarare tvärtom. I egenskap av sexexpert menar hon att folk inte har så mycket bättre för sig på söndagar.

– Söndagar är vilodag och då har folk tid att ligga och dra sig lite mer, säger hon till norska PC World.

Var femte svensk internetanvändare surfar någon gång på nätet för att ta del av sexuellt innehåll, detta enligt en undersökning från World Internet Institute, baserad på 2 000 telefonintervjuer.


Man bör icke hotas

För några veckor sen skrev jag ett blogginlägg som gjorde folk riktigt upprörda. Det var inte ens provocerande eller elakt enligt mig. Det är min blogg och jag har rätt till mina åsikter, ni är ju inte tvugna att läsa den. Några timmar efter att jag publicerat inlägget fick jag värsta utskällningen och blev hotad. Att hota människor pga deras åsikter är ingen vidare vettig handling. Om ni gillar att läsa min blogg och bli jätte arga och skriva kaxiga kommentarer och inte våga stå för dom så fine. Va hatare, det är bara ni som mår dåligt av det. Jag godkänner självklart inte alla kommentarer här, ibland är dom olämpliga, snuskiga eller elaka.
Jag skaffade denna blogg för att mina vänner bad mig göra det, och jag tycker att det är jätte roligt att jag fått så många läsare på sistone :)

Peace out!


Anonym ?

Det känns rätt löjligt när man kommenterar och levererar sina åsikter under anonymt namn, Man up!

Nu får det vara nog!

Varför ska dom visa Ullared på på 5an igen? Va det någon som kollade första gången eller?


40 going 20

Nu är jag helt muck, har vart ute för mycket denna vecka. Igår var jag på en jättemysig födelsedagsmiddag med Kristin och sen var det tänkt att vi skulle avrunda kvällen med lite glass. Jag vet inte vad glassen innehöll men vi piggna till ordentligt och gjorde ritz en sväng. Vi var sjukt trötta men man vågar inte kasta borta sköna sommarkvällar. När jag äntligen kommit hem och myst ner mig i sängen så börjar ett pucko yla på stan. Vad får folk att göra såna idotiska saker? Han stod och yla i fleeera timmar.
Jag har tänkt på en till sak som är väldigt konstig, 40 åriga tanter som beter sig fjortisar. Varför ska dom backa i utvecklingen bara för att dom råkar vara barnlediiga en helg och fått i sig några glas? Att puttas och försöka sig på en vulgär sexy dance på dansgolvet är inte helt ok! :p Fast lite underhållande är det iof, men det vore hemskt om deras dotter/son råka komma in på samma ställe.

Är det någon som vet något om True blood säsong 3, När och vart kan man se ?

Hoppas ni får en mysig solig söndag! Puss*


Bachelor

Hör upp damer! Jag ger er Oscar, ni kan smyga in på Njoy för att se honom i action då han jobbar som PT där. Oscar är redo för att stadga sig och vill ha någon att dela sitt liv med :)

Lämna en kommentar för att vinna en dejt med denna nallebjörn.


Fördelar med äldre kvinnor enligt killar

1. Äldre kvinnor ställer mindre krav på hemarbete.
Unga tjejer är dåliga på att laga mat och städa samtidigt som de kräver att killar ska vara händiga och fixa bilen.

2. De är tryggare i sig själva.
Äldre kvinnor är trygga i sig själva och har inte samma behov av att stå i centrum för all uppmärksamhet. De är ödmjuka och behöver inte ständigt bli bekräftade.

3. De betalar för sig.
Äldre tjejer är mer villiga att betala för sig själva. Yngre tjejer väntar sig ofta att killen betalar även om han inte tjänar mer än hon.

4. De är bättre i sängen.
Äldre kvinnor talar om vad de tycker om, tar för sig och är måna om att båda ska njuta. De är inte lika rädd för ”misstag” och tar det hela mer med glimten i ögat. De är också mer för kravlöst gos, något som unga killar faktiskt gillar.

5. De är mer pålitliga.
Äldre kvinnor har mindre behov av att flirta med andra, något yngre tjejer tycks ha svårt för att hålla sig ifrån.

6. De är rakare.
Äldre kvinnor säger vad de tycker i större utsträckning och då kan eventuella problem lösas innan de blir för allvarliga.

7. De är roligare.
Äldre tjejer har mer erfarenhet av livet och kan skämta – också om sig själva. De är intressanta att diskutera med, medan intelligenta samtal med en tjej i tjugoårsåldern är sällsynta


Jag vill vara en struts

Mitt huvud exploderar närsomhelst! Det är marknadsafton här i örebronx och nedanför mitt fönster har de självklart ställt fram massa leksakshundar som skäller konstant. Hur orkar folk vara ute i denna värme och slita i massa billiga skitgrejjer, själv upplevde jag en fruktansvärd panikkänsla bara av ta mig hem från mamma. Jag börjar nog bli lite folkskygg :p





Har ni förresten sett strutsägg? Dom är fan gigantiska och svårkokta, det tar ca 45 min för att få till ett löskokt strutsägg.





orättvist

Jag vill se sex and the city 2 !! Alla utom jag var på premiären :( Jag trodde att jag skulle ha spelning men det visade sig att jag var ledig den kvälllen, men då var det för sent för min del om jag inte ville siitta helt ensam. Den har fått rätt dålig kritik har jag hörtt,  jag tror dock att den är grym!

Nu måste jag få vila, så här blir det när man kommer upp i åldern.








JAG HAR INTE TID

För jag är upptagen med att fylla år!!! ;)

Jag och några vänner tänkte skåla på Ritz 21.30, Kom förbi!

Vi hörs imorgon, puss!



RSS 2.0