I want it that way

Va bra Jay är!!! Det går nog inte att misslyckas med någon låt när man har så grym röst som han har. Nu menar jag inte att backstreetsboys är dåligt, jag älskar pojkband! :)

Idag har det inte hänt så mycket spännande direkt, jag har spenderat dagen med att packa, tvätta och städa. Det blev inte någon utgång ikväll heller tråkigt nog :( Jag får nog spara mig till nästa fredag, då är det nämlingen inflyttningsfest. Yeeey!



packa porslin och rock n roll

Det blir inget gjort!! Känns som jag rensar, kastar och packar utan någon större framgång. Hur kan jag ha samlat på mig såhär mycket konstigheter? Och så har vi kläderna, jag vågar inte ens påbörja det projektet. Usch!

Jahapp! Imorgon är det alltså fredag, det kanske kan bli en liten utgång. Jag är faktiskt lite småsugen på att göra Ritz, det var för längesen. På lördag spelar jag på Satin och på söndag morgon åker jag till sthlm för att stanna. Bye bye Drottninggatan & hello S:t Eriksplan!



Idag fick Cleo en Ior av mig <3


puppyluuv



För många år sen var jag tillsammans med en kille som tatuerade in mitt namn på armen, vi kan inte ha varit ett par mer än någon månad eller två när han gjorde det. Jag har inga tatueringar och vill heller inte ha några, men om jag nu hade intresset för att tatuera mig så skulle jag nog aldrig våga mig på någons namn. Skulle ni kunna göra det? Eller har ni kanske redan ett namn intatuerat? Vissa tatuerar ju in sitt eget namn på kroppen vilket jag också tycker är lite konstigt, är ni rädda för att glömma bort vad ni heter eller?

Nu blir det pannkakor hos mami och sen ska jag fortsätta med mitt packande. Tjipp!

Gomorron?

Hejhej! Idag sov jag sjuuukt länge, det måste vara vädret. Jag vakna upp runt 13 tiden och trodde klockan va max 09. Jag hoppade upp ur sängen och tänkte att min stackars hund säkert var jätte kissnödig men det var knappt så hon orka gå ut.
Efter "morgonpromenaden" så har jag suttit på vardagsrumsgolvet och sorterat papper och allt annat skräp som finns i mina lådor. Det är så svårt att bestämma sig för vad som är värt att packa med och vad som ska slängas ner i mammas källare.

Ja just, ni måste verkligen hålla tummarna för mig. Jag har ju sökt till lärarprogrammet och jag hoppas innerligt djupt på att komma in. Jag vill bli en fröken Dolly när jag blir stor :)



All we ever do is say goodbye

Gokväll! Idag har jag packat ner mitt kök i kartonger :(  Jag har inte hunnit känna efter något eftersom allt gått så snabbt och det har liksom inte varit så aktuellt på något sätt. Men idag kom det, jag blev faktiskt lite ledsen av att lämna mit hem och alla minnen. Det känns konstigt att någon annan ska bo här och inte jag. Det jobbigaste är att jag kommer lämna Cleo hos mamma till en början, jag vet inte hur det ska gå! Det har ju alltid varit Cleo och jag varje dag i 4 år. Som tur är så vet jag att hon lever lyx hos mamma och får den kärleken hon är värd.

Nu ska jag packa ner det sista och sen blir det fika med Fredrik :) Ha en mysig kväll!


Bästa killen ever

Hahaha jag döör!


zu hause!

Jag är såå trött! Nu vill jag sova i minst 12 timmar och få frukost i sängen.
Imorgon har jag lovat mig själv att lämna in min klocka som jag råkat ta sönder. Klockan hamnade i kläm i somras, eller jag såg klart och tydligt att den fastna och istället för att dra ut lådan och ta bort klockan så smällde jag igen den ännu hårdare av ren lathet. Riktigt dumt gjort!

Sov gott & dröm sött



rain rocks!

Godmorgon! Sovit gott ? Jag har sovit jätteskönt, så länge man är inomhus så är regn helt underbart. Men nu ska jag inte sitta här och vara söndagslat, jag har ettåannat att styra upp idag. En sak som jag inte får glömma är att köpa halstabletter, jag har knappt någon röst kvar idag och jag behöver verkligen den inför morgondagen. Så håll tummarna för att den kommer tillbaka snarast.

Söndagsoutfiten - fläckarna, jag måste nog göra rent min spegel va.


Nightblogging

Åååhh så sköönt att få krypa ner under täcket! Jag har haft en jättebra kväll och det var riktigt skoj att få spela relativt mycket rock, det blir mer nästa lördag. ;) Sen var det såklart också extra roligt att Marianne kommit hem från spanien. Välkommen hem raring!
Jag ville bara säga godnatt och hoppas att ni har haft lika roligt som jag ikväll. Imorgon är det världens bästa dag så nu ska jag försöka somna så jag får vakna snart. Nattinatt!



Lyssna till ditt hjärta ?

Tänk så många beslut vi tar dagligen, hela vårt liv från födsel till död består av massa beslut som måste tas. Frågan är om man ska handla efter vad ens hjärta säger eller vara realistisk och lyssna på hjärnan, för oftast så är det nog så att hjärnans beslut innebär ett praktiskt och enklare liv. Men man känner sig nog aldrig hel och lycklig när man tystat hjärtat med att välja det som gör livet enklare för en. Det finns inga genvägar till lycka, jag tror att det enda sättet att uppnå lycka är att alltid följa sitt hjärta. Pengar, prylar och status ger såklart en tillfällig tillfredställelse men hur ska du njuta av det när hjärtat vill något annat? Att följa hjärnan är fegt, det är hjärnan som samhället lyckas påverka och forma efter normer. Våga vara fri och egen som ditt hjärta vill att du ska vara.



Im staying in, AGAIN!

Jag har alltså inte varit ute i örebro sen i augusti och it feels good! Nu när det är mörkt och kallt så vill jag bara vara hemma och mysa, äta och dricka gott. Jag är rätt trött ikväll och känner mig krasslig så det blir sängen för mig snart, måste ju leverera på satin imorgon. Det kommer blir grymt bra drag så på med partyhatten! På söndag tänker jag sooova ut och sen blir det att ta tåget till huvudstaden igen. Jag vill verkligen ta körkortet nu, jäkla SJ strular heeela tiden och man får nästan räkna med att komma fram 1,5 för sent. Mitt nyårslöfte blir att ha körkort 2012!!! :) Ja det är faktiskt inte alls långt kvar till nyår, shit vad jag längtar till sommaren! Sommaren har så mycket härligt att erbjuda. Sommarklänningar, uteserveringar och bruna ben. Vintern erbjuder iof också härligheter som varm choklad, tända ljus och skidbacken där jag ska åka massa snowboard i år!

Sov gott! Kram/Dolly






Hello sthlm tell how ur doing!



Go kväll! Hoppas ni haft en superduperhelg! Själv så spelade jag på satin i lördags och dagen efter var det dags för en snabbvisit i sthlm. Nu verkar allt vara helt klart och flytten bli av på riktigt. Det känns faktiskt rätt spännande att lämna örebronx och prova på något nytt, åren har gott så himla fort och staden finns ju alltid kvar om man vill återvända :)

Men hörrni, HUR KALLT ÄR DET INTE? Tycker ni att man kan ha vinterjacka nu eller är det för tidigt??



Äresant ?

Ja, Jay Smith är fantastisk! Ingen har någonsin varit så bra som han va ikväll!

Heta Kurtan!


snake in bed



Nu har jag smaskat i mig 2 mazariner och är redo för sängdags. Hoppas ni haft en bra dag och sover gott. Min nya mobil är en Nokia vilket innebär att jag kan spela snake innan jag somnar in. Bästa spelet ever!

KRAM!

Chef D



Fyfan, nu sitter jag i soffan och är äckligt mätt. T o m mina fingrar är för mätta för att skriva. Tror jag måste lägga mig på golvet en stund.

haha

Ser ni på bonde söker fru? haha jag dööör av skratt här hemma, jag blir så generad av vissa muppar som bara sitter där helt tysta. Usch så awkward! Skulle ni kunna tänka er söka in till ett sådan program?
Pinsamt jobbiga dejter kan man ju självklart vara med om utanför tv rutan med. Har ni varit med om en jobbig dejt som ni vill dela med er av så gör gärna det. ;)

Just det, om du eller någon du känner råkar ha en ledig lägenhet i huvudstaden så maila [email protected]

Nu ska jag rensa ur min garderob IGEN! Pussis!


Vilken sovtyp är du?

VILKEN SOVTYP ÄR DU ?

1. Fosterställning


Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.


2. Som en stock


15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.


3. Längtar positionen


13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.


4. Soldatpositionen


Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.


5. Fritt fall positionen


7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.


6. Sjöstjärnepositionen


5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


Haha så himla rar bild, Hejsvejs!



Pucko!

Jag blir så trött på mig själv när jag är såhär vimsig och glömmer bort att använda mig av min hjärna. Jag har ju varit jävligt missnöjd med 3 ett bra tag och bestämde mig för att säga upp abonemanget för att prova något annat. Detta glömde jag såklart bort och vaknade upp med en mobil som säger inaktivt usim! Jag får självklart panik när min älskade guldrosa nalle inte är som den brukar. Efter några timmars hysteri kommer jag på att jag bytt till comviq och att det antagligen kommer funka finfint när jag stoppar i ett comviqkort, men NEJ. Min mobil är ju 3 låst! Vad gör man då? Jag blir illa tvungen att springa ner till expert för att köpa en tillfällig mobil. Mitt krav är att den ska vara liten och rosa, som tur är så fann jag en sådan direkt :)

Jag har min älskade Ceasar hos mig ikväll, det är så mysigt att ha honom snarkandes i soffan.



Nu ska kramas med min vovve, han tycker nog att jag är rätt jobbig som klänger på honom men jag har saknat honom såå!!

Jag borde kanske

ta tag i disken, damsuga och duscha hunden men eftersom det är söndag så tänker jag ignorera alla måsten och bara myyysa. Jag är så himla sugen på kanelbullar! Kan inte någon vara rar och komma förbi med en påse nybakade bullar till mig? Och med någon så menar jag antagligen Dig :)



Nej jag kan inte ignorera mina måsten, jag ska ta tag i disken nu :p Hoppas ni får en mysig söndag så ni orkar med en ny vecka och kan ge 100%. Nu är det topmodel, jag går tillbaks till att strunta i disken, haha. Det händer mycket samtidigt nu, Ciao!


Jag har hicka!



Nu har jag kommit hem från Satin och är galet trött. Det var en grym kväll och gästerna var laddade som få :) Nu är det äntligen sovdags, är helt slut! Kram på er.

lilla Dolly på Lilla örebro

Nej vi befinner oss inte på en bordell, jag har tyvärr inget svar på varför det är porrbelysning.




Hej på er! Jag kom precis hem från en trevlig kväll på Lilla, det är alldeles lagom att ta ett glas och bara få snacka av sig i höstmörkret :)  Myspys! Imorgon spelar jag skivor på Satin och jag förväntar mig att se er gå loss på dansgolvet. Det kommer nog bli grymt bra drag som vanligt. På söndag åker jag till huvudstaden och sen blir det nog även en sväng till gotland. Nu ska jag ta och skriva en lista på vad jag ska packa med mig inför mitt äventyr, måste ju packa både för mig och Cleo.

Natti!

Ska vi plocka burkar i min trädgård

Om det är någon burkplockare som läser min blogg så kan du väl föra vidare mitt önskemål. Kan ni inte plocka burkar under dagtid så jag slipper få en hjärtattack varje gång halvblinda jag är på väg hem i mörkret? För jävlar vad rädd jag blev nyss när det skramla till vid soptunnan, jag skrek verkligen som om att någon skulle ta död på mig och stackars gubben blev nog rädd han med.


Äkta hälften STRESSAR

Många säger hemma bäst, men det verkar som kontoret är en lugnare plats.
En studie visar att den äkta hälften faktiskt stressar dig mer än chefen gör. Undersökningen visade att mannen är den alla största stressorsaken för 18 procent av fruarna, medan bara 12 procent av männen svarade samma sak som sina fruar. Tänk på det, sluta stressa upp varandra och ställa för höga krav.

Just nu läser jag om att havssnigelgift ger en betydligt effektivare smärtlindring än ipren. Så nästa gång ni lider av mensvärk, tandvärk eller har huvudvärk pga all stress där hemma så kan ni smutta lite havssnigelgift så blir det nog bättre ska ni se.


Vill ha!


What have I been up to?

Heeej! Nu är jag hemma från Uppsala och har hunnit med att tvätta och varit hos mami för att få hjälp med att tona mina toppar. Mitt hår har ju blekts en del av solen i somras och då kommer det röda fram. Nu är det iaf fixat så nu tänkte jag ta en kvällsmacka för att sedan krypa ner i min sköna säng och sooova.

Hur har eran helg varit? Jag har haft en riktigt slö men helt klart mysig helg, jag gjorde verkligen ingenting! :) I lördags spelade jag iof, det va FULLT ÖS! Jag blir så till mig när jag spelar för så rolig och tacksam publik så jag glömmer bort att jag jobbar och dansar runt i mitt lilla bås tills jag märker att de är 4 sek kvar på låten. Världens bästa jobb va!?  Men mitt i allt det roliga hände något fruktansvärt!!  Mina hörlurar gick sönder, förargligt!! Jag blev såå himla ledsen för nu tvingas jag ha skitlurar tills jag får nya. Allt annat suger jämfört med Pioneer.
Det va nog ödet, så jag får nya och coolare lurar ;)
Efter att ha sovit ut på söndagen och bara slöat framför Idol så åkte jag till Uppsala för hälsa på nära och kära. Det har vart trevligt och jag har säkert lagt på mig några kilon efter 018besöket. Åh just! Fick även med mig jeans, armband, jacka och skor därifrån. Jag kanske skulle flytta dit? Nej nu ropar kylskåpet, vi hörs mina hallonhjärtan. Puss!


RSS 2.0