Nu är det snart helg igen

Jag hinner inte ens packa upp fören jag ska packa och åka till örebro igen. Veckorna går så himla fort och jag får inget vettigt gjort. Efter min spelning på lördag så är jag leeedig fram till på onsdag, såå skönt! Så jag tänker nog vara kvar i örebro en dag extra för att hinna med några möten och svänga förbi synsam. Det finns såklart synsam här med men jag vill gärna gå till samma som jag alltid gjort.

Det sägs att det ska bli riktigt fint väder så jag vågar nog lämna vinterjackan hemma denna helg :) Det känns alldeles sagolikt att inte behöva gå omkring med 10 kg vinterjacka.

Jag skulle egentligen gått på en konstutställning ikväll, men jag är rätt slö av all cocillana så jag stannar nog hemma. Jag hoppas min begåvade vän förstår.

Nu ska jag gå en kvällspromenad och sen ska jag nog krypa ner under täcket och lyssna på musik.
Sov gott små smultron, puss!




GRATTIS!


Grattis till min blogg som fyller 1 år idag! :)

Jag sammanfattar året som gått med några bilder eftersom jag fortfarande inte har något vettigt att säga.






Jag gjorde högskoleprovet




Jag promenerade med Cleo

Me and my Cleo

Jag sprang på en Tapir i norrköping



Olustiga män på drottningatan i örebro. Det känns konstigt att någon annan bor i min gamla lägenhet nu. Min första egna lägenhet som jag inte delade med någon kompis/pojkvän.




Jag var väldigt rastlös i örebro och målade en hel del möbler.




Vilken action det var utanför mitt fönster. Konstigt, stod jag alltid och kollade ut genom fönstret med en kamera?




Jag bar hatt




Jag hällde upp rose i någons kök



Jag satt på uteservering med min vän F



Jag var flitig med dagens outfit










Jag hade en klamydiafri höst iaf, haha




Jag.. Jobbade?




Min älskade mobil gav upp.




Jag flyttade till huvudstaden och började jobba i världens bästa butik med världens bästa arbetskompisar





Nej nu orkar jag inte mer, är alldeles jättetrött av medicinen. Sov gott kära vänner :) KRAM


Spillt morfin på kungsgatan


Jaha, idag gick jag till cityakuten för att kolla upp min jäkla förkylning som jag haft i 1 månad. Läkaren var nog inne max 1 minut med mig sen var det klart. Jag har bihåleinflammation och får äta penicillin i 10 dagar och dricka morfinmedicin. 360 kr/min är alltså var dagens läkare tjänar. Bra jobb! Hursomhelst, äntligen får jag medicin! Alla dessa piller och morfinet gör mig så uppspelt så jag tappar påsen i backen och flaskan går sönder :( Så allt i påsen blev alldeles kladdigt och äckligt. Jag blir så trött på mig själv när jag klantar mig sådär. Jag går iaf tillbaka till apoteket för att be om papper och nya påsar. Dom var så himla rara på apoteket så jag fick en ny flaska. Jättebra service! Kvinnan som jobbade där var så himla snäll så jag ska nog gå förbi med muffins imorgon.

Jag köpte även en ny maskara idag som jag strax ska testa så ni får ett utlåtande.
Ikväll blir det mat och bio med Martini :) När jag köpte biljetterna så var det bara vi som bokat platser. Tänk om vi blir helt ensamma i en biosalong med 1000 platser, coolt!




Back in 08

Hej hej! :)

Jag kom precis hem från örebro och nu ska jag göra mig ordning lite snabbt för att sedan åka till jobbet. Jag hittar inte min kamera så jag har tyvärr inga bilder att bjuda på nu, men det kommer inom kort. Imorgon ska jag på bio och se Justin Bieber 3D, pirriiigt! :p Nu fick jag bråttom, Vi hörs!

Jag avslutar med Biebers visa ord "Never say never"


Min nya klänning




Nu säger vi hejdå


och hörs efter helgen.

Jag ska strax iväg till jobbet och sen har jag en del att göra inför spelningen på lördag, måste bränna nya skivor eftersom jag kladdat ner mina med mat :p Jag borde nog välja outfit och packa så jag har det gjort, ogillar att stressa. Imorgon slutar jag jobba kl 17 så då hinner jag göra stan en sväng och köpa nya converse, jag skulle vilja ha ett par i mörkblått. Jag var lite småsugen på att gå ut på fredag men sen kom jag på att det är löning så nu är jag lite kluven inför det. Jag kanske hoppar fredag och spar på krutet, för på tisdag är det party party!


Lördag Stockholm C - Örebro C
Sönag Örebro C - Stockholm C

Vi ses i vimlet, eller regionaltåget! Hur det än blir så skålar vi påt! Tjipp!


HAHA




Onsdagsmys


Jacob & Cleo innan läggdags.






Just nu sitter jag i min säng och har beslutsångest. Ska jag ta mig ork till att gå iväg till ica och handla något gottigt eller ska jag strunta i det? Jag har har inget intressant att skriva om eftersom mina kvällar alltid ser likadana ut. På fredag ska jag nog ut och roa mig, enbart för att ha något att blogga om ;)
Nejdå, men jag känner mig faktiskt lite smått likgiltig och blek och kan bara tänka på hur mycket jag längtar efter sommaren. JUST JA, jag glömde nästan. Jag har shoppat!!!!! Iiihhh Nu blev jag på bättre humör och tänker catwalka i hallen. Vi hörs!

Livsfarligt att topshop öppnat brevid oss, jag kommer lunchshoppa varje dag.



Helgen


Jag fick inbjudan till ett bröllop i sommar :)





Det var fint väder och massa blå ballonger utanför jobbet, ballonger gör mig glad.




Jag har botat min kattfobi.




Jag har hittat lösningen på att inte åldras.


still in 019


Hejsan heej!
Har ni haft en bra helg? Jag hade en superspelning i lördags (stadsträdgården), det var längesen jag hade så roligt. Det var jäkligt jobbigt att titta ner med rinnsnuva men vilket bra drag det var, galet! Stadsträdgården är rätt mysigt, jag kanske skulle ha min 25 års fest där :) Imorgon åker jag hem till stockholm en sväng för att jobba några dagar och på lördag är det örebro och satin som gäller. Jag är här all the time, mig slipper man inte så lätt.
Nu ska jag försöka se lite friskare ut och möta upp Fredrik och unna mig ett glas vin.

Ha en trevlig kväll! Besitos


Jag påstår inte att jag är normal


när jag smygfotar främmande människor, men jag har åtminstone inte för korta byxor.




Snart firar vi 1 år

Gooomorron!! :) long time no blogging. Hoppas ni haft det bra kära vänner. Jag tog en liten bloggpaus vilket varit väldigt skönt, det började med att jag var föör sjuk för att orka. Galen förkylning som vägrar ge sig, jag är fortfarande inte helt frisk men nu har jag iaf ork för er. En vän påminde mig om att jag faktiskt snart bloggat i 1 år så det är inte läge att lägga ner nu.

Jag vill inte göra reklam för denna idiotsida men jag måste få ventilera. Jag sitter och tittar på efter 10 och dom pratar om otrohet. Har ni sett reklamen på tv där dom uppmuntrar till otrohet? Hur fan kan man komma undan med att uppmuntra till äktenskskapsbrott? Korkad värld vi lever i.

Vad tycker ni om detta?



Fantastisk film


I mitt bås

Så här ser det ut när jag går loss! Inga spillda drinkar och krossat glas här inte. Hamburgre och chips gör mig lycklig :)


Pioneer sponsrar

Min hund!





Nu drar jag ut och gör stan osäker, whoop whoop! Nejdå, det blir nog lite fredagsmys på Helenes krog. Har ni något trevligt ställe att rekommendera så får ni gärna göra det :) Ha det gött!

Kan någon hämta mig i hallsberg?



Godmorgon smultron! Jag vaknade upp jätteförkyld igeeeen, när ska denna förkylning ge sig? :(
Känner ni hur våren börjar ta mer plats? Vad underbart det ska bli att kunna gå ut i skinnjacka istället för 3 kg vinterjacka. Jag gjorde stan en snabbis igår men hittade verkligen ingenting. Det har kommit in massa nytt men inget som jag direkt fastande för. Jag vill slänga ut allt ur min garderob och köpa nytt. Utanför min port står det en typ av container där man kan slänga ner kläder som sedan skänkes till behövande, superbra!

Imorgon åker jag till örebro för att spela skivor på satin. Det är sjukt tröttsamt med detta flängande varje helg, jag måste ta körkort! Är det någon som har lust att plocka upp mig i hallsberg?

Nej hörrni, nu ska jag rasta hunden och plocka ur diskmaskinen så jag kommer iväg till jobbet i tid. Ha en trevlig helg! KRAM

epmd på strand






Romantiskt toabesök


Största bananen ever


RSS 2.0