Puss!


Stort tack till alla er som är fett grymma på mitt dansgolv! Vad vore Dolly Lee utan sina fans? ;)




"Meningslösa sms är kul ibland"

Hur kan man säga att meningslösa sms är kul ibland? Orka ta sig tid och energi för att svara på sms som ändå är meningslösa för personen som smsat. Varför skickar man iväg ett sms om svaret ändå är meningslöst för en? Jag får inte ihop det. Jag tycker faktiskt att det är rätt onödigt med ytliga kontakter som man inte träffar normalt och samtalar med öga mot öga. Man är liksom bekanta som utbyter onödig info via textmeddelande!



I ett telefonsamtal just.

Kompis: Alltså gud, jag har 2 vänner som åker till egypten denna vecka.
Jag: Shit va skönt!
Kompis: Dolly! Fan du har noll koll på vad som händer i världen!
Jag: Haha oj, men vad är det som händer då?
Kompis: Nä alltså, det är något som händer där. Jag vet inte, jag vet inte!

Jag är inte korkad egentligen, det är bara det att jag är relativt nyvaken ;)

Det var jättekul att spela för er igår och jag lägger upp lite bilder när jag kommer hem. Ha nu en mysig söndag, kramar.



Home



Hello bloggen! Nu har jag äntligen kommit hem! Jag hade sån fruktansvärd huvudvärk efter jag slutat jobbet idag men ville ändå ta mig ork för att möta upp min vän Louise. Efter en ipren och skönt häng på Ljunggrens så släppte det faktiskt. Tur att jag inte bangade :) Efter att ha suttit där och njutit av riktigt skön musik och gissningslekar med fransmän som inte kunde förstå sig på mitt knepiga utseende så var det dags att dra vidare för att möta upp Johannes och Christopher. Folk har nämlingen väldigt svårt för att se vilket land jag är från. Det är så roligt när folk är supersäkra på att jag är från sydamerika och vägrar sluta prata spanska med mig fast jag inte förstår ett ord. Det var iaf en jätte trevlig kväll och det var mysigt att gå ut sådär småspontant efter jobbet, även om jag kände mig lite flottig och småäcklig.

Imorgon åker jag till örebro för att spela skivor och underhålla gnällisarna, men INTE i mina high heels som Club Royal lovat, falsk marknadsföring ;)

"Dolly lovar oss den bästa spelningen och hon har även lovat oss att spela i sina favorit high heels!"

Let it be me


HEEJHEEJ!


SOOOOL



Solen skiner så nu ska jag gå en liten runda innan jobbet :) Iiihh vilken lycka!!

En trevlig kväll på Ljunggrens

Oliver fick en liten avskedspresent




Riddarna runt runda bordet










Sen blev det suddigt?


somnar till seether

Jag ville egentligen dela med mig av en länk här men bloggen strular så det verkar inte gå. Hursomhelst så vill jag bara önska er en god natt. Själv så ligger jag i sängen och lyssnar på Seether, mycket bra. Imorgon är jag ledig så jag ska upp relativt tidigt för att bege mig till ica och storhandla, sen bär det av mot gymmet.
Det ska bli riktigt skönt att få vara ledig och sedan avsluta tisdagskvällen med en trevlig middag på Ljunggrens :)

Nattipuss!

 


ordning och reda!



Natalie var uppe i mitt dj bås och fotade lite, blev en snygg bild! Visst har jag fin ordning i skivcasen? :)

home sweeet home



Örebrovistelsen var kort och väldigt givande. Nu måste jag landa och fundera en hel del.
Vi hörs!

Det är dags för

Torsdagsmyyys




Jag behöver en frisör



HEJ! Hoppas ni har det bra kära bloggläsare. Jag har precis kommit hem från jobbet och funderar på vad jag ska äta för gottigt ikväll. Tips?
Igår var jag ledig så jag passade på att möta upp herr Carl Fredrik för ett glas vin på Riche. Det var mycket trevligt :) Nu tänkte jag ta med mig datorn in i badrummet så jag kan spotifya och sjunga med ordentligt och verkligen gå in fört. Det låter så himla proffsigt i duschen ;p

Jag har hittat min kameraladdare så nu ska jag börja lägga upp fler och bättre bilder. Ciao sålänge!

Nej nu kom jag på vad jag egentligen ville med detta blogginlägg. Anledningen till att det står Jag behöver en frisör som rubrik är just för att jag behöver en frisör här i sthlm, helst någon bra då. Vet ni någon ?


Hur kunde jag ?



På väg till gymmet med musik i öronen så går jag rakt in i denna pryl. Hur fan kunde jag missa den? Okej att jag har dålig syn men kom igeen!


Lisa gjorde mig glad

Halloj! Ikväll känner jag mig lite trött, bitter och hungrig så jag tog fram mina älskade kakor och slog på datorn. Jag satte mig ner för att kolla läget på min blogg och såg att jag fått några kommentarer, de flesta var bara äckliga och onödiga. Det är därför jag valt att godkänna kommentarer innan de syns på bloggen, för folk kan vara rätt dumma i huvudet. Men sista kommentaren jag fått var från en Lisa som skrev rart och positivt. Det gjorde mig jätteglad! :) 

Postat av: Lisa

Måste bara säga att du kan vara den skönaste djn jag någonsin "tittat" på, du är för bra man blir riktigt dansig när du spelar. Good work girl.



Nu kom jag på en lustig sak! I lördags spelade jag som sagt på Satin i örebro. Strax innan 02 satte jag på oasis-wonderwall och lämnade dj båset för att gå till baren och konversera lite. När jag vänder mig om för att titta till båset så ser jag en dyngrak snubbe stå uppe i mitt bås. Jag trodde jag skulle explodera av ilska! jag sprang dit och slängde ner honom direkt och det var nästan så jag skulle ge honom en lavett. Då säger puckot, du behöver inte bli så arg jag skulle ju bara byta låt? Vilken idiot! Det är nog det mest tröttsammaste som finns, människor som inte förstår att det är min arbetsplats.
Förutom den lilla tråkia händelsen vid stängning så var det en riktigt fab kväll och jag hade jätteroligt! På lördag är jag tillbaka i örebro för att spela musik och dansa.

Nu tänkte jag äta några kakor till och sen mysa ner mig framför någon halvtaskig film :) Natti!/ Big D


för har en speleman en enda gång

börjat spela världens jobbigaste låt så slutar han inte fören han får pengar fört.



Så himla fint!



Jag älskar disney! Det finns så många bra filmer med fina budskap som bygger på moral och rättvisa. Nu görs det så mycket konstiga barnfilmer med massa våld och konstigheter. Nej jag håller mig till moralkaksdisney!

My block



Om ni vill hälsa på mig så behöver ni bara leta efter den här skylten :)

Idag har jag och Cleo åkt omkring på lite ärenden, jag har även bokat tid hos tandläkaren imorgon. Så klockan 13.00 är jag en visdomstand fattigare, Fantastiskt skönt! Hoppas jag kan gå till jobbet direkt efter. Idag har jag även tagit ett viktigt beslut ang min framtid. Jag har bestämt mig för att inte plugga denna gång heller, jag kom in på lärarprogrammet men känner att jag trivs så himla bra på mitt jobb och vill hellre stanna där. Samtidigt så har jag lite ångest över att jag ska vakna upp en dag och vara 35 och inte tagit tag i pluggandet än. Men jag känner mig helt enkelt inte redo för att sätta mig bakom skolbänken, eller så vågar jag kanske bara inte?



Det här är bra


Simmat till ica och tillbaka

Slask slask slaks! Usch vilket snuskväder det är nu, det är en endaste jättevattenpöl. Jag försökte precis ta mig till ica och det var nästan omöjligt. Jag skulle behövt ha simfötter och skridskor för att ta mig dig. Nu står mina uggs på tork och jag räknar inte med att dom kommer återhämta sig.

Några dagar innan julafton så såg jag på paranomal activity hos min modiga granne. Jag blev rätt rädd efter den filmen och går alltid runt och nojjar för alla ljud jag hör nu. Har ni sett filmen? Hursom, i filmen så väsnas demonen på konstiga sätt och med underliga ljud. Så varje gång jag hör nåt bankande eller surrande så skriker jag DEMONEN och skrämmer upp min kombo. Eller hon blir kanske inte så jätte skrämd, är nog mest jag som skrämmer upp mig själv. Det finns ju även en 2a men den tänker inte jag se :) Jag ska nog hålla mig undan från skräckisar ett tag framöver. Det är mindre läskigt när det är sommar och ljust ute.

Nu blir det filmmyyys! Hoppas ni har en trevlig kväll! xoxo

Nej fyfan, jag tänkte lägga upp en bild från filmen så jag googlade på paranormal activity och det var riktigt dumt av mig!! :( Nu måste ja slå på en härlig romantisk komedi superfort så jag tänker på något annat.

Det här ser så himla mycket mysigare ut än demoner




skrapa banan en fredagskväll




Vart är du?


Jag är så ledsen för jag kan verkligen inte hitta laddaren till min kamera :( Jag har letat i över 2 veckor. Förstår inte vad jag kan ha gjort av den. Det var så rörigt och mycket onödiga prylar som kastades under flytten så det skulle inte förvåna mig om den åkte med av misstag.
Så hur ser eran helg ut? Själv så ska jag bara vara hemma och chilla med min hamsterkind. Det suger rätt hårt att jag ska åka på tandvärk på min enda spelfria helg. Jag hade iof ändå inte tagit mig utanför dörren, men jag hade däremot köpt hem massa gottigt om det inte vore för denna förbannande visdomstand. Nej nu ska jag sluta tjata om min tand och börja vika kläder.  

Jaaa, nu kom jag på var det var jag skulle blogga om egentligen. Varför är det så att alla som kommer in i butiken och pratar finska luktar alkohol? :p Nej det var inte det heller. Det jag ville få sagt är att jag blir väldigt upprörd av att se tjuriga föräldrar ta ut sin frustration på sina oskyldiga barn. Idag på "tuben" så satt jag mittemot en kvinna och hennes söta dotter som var alldeles jättesprallig och glad. Jag är inte så jätte barnkär men lilltjejen var ju jätteglad och mysig och inte alls jobbig. Hon råkade bara ha världens största menskossa till mamma. Vad kan ha hänt under hennes dag som gjort henne så bitter att hon inte ens kan svara sin unge som gör allt för att få hennes uppmärksamhet? En annan sak som också är konstig det är hur folk trängs för att komma fram först. Det jag skriver är inte alls sammanhängande men jag bara kom på det nu. När jag skulle åka färjan förra veckan så stod alla i en gles harmonisk kö, men så fort dörrarna öppnades så var det sånt jävla tryck. Det var värre än att stå längst fram på en konsert. Alla pensionärer blev som galna och började armbåga sig fram. Varför? Alla kommer ju in. Dom kommer ju inte stänga dörrarna efter 10 sek och säga Halt här får ingen passera.


Att vara naiv

När jag vaknade upp idag så låg jag kvar i min säng och grubblade lite över att folk faktiskst ljuger. Vuxna människor ljuger alldeles för ofta och mycket. Jag har alltid fått höra att jag är så himla naiv och godtrogen, men jag har svårt för att inte tro på det folk säger till mig. Dock känner jag att med åren och efter lite erfarenhet så har jag kanske lärt mig bli lite mer skeptisk, kanske lite väl mycket.  Jag trivs inte alls med det och tycker det känns jättetråkigt att det ska behöva vara så. Hur naiv får man vara? Antigen så får man höra att man lever i en sagovärld med älvor och prinsessor eller så uppfattas man som kall och bitter. Jag hittar inte någon balans! Jag vill helst leva i min drömvärld och lalla omkring bland älvorna, men det är då man blir så besviken och chockad när det uppstår konstigheter som falskhet, lögner och svek.

Ska man utgå från att alla människor är idioter tills motsatsen bevisas eller ska man anta att alla människor vill en väl tills de hugger en i ryggen ? Jag kan erkänna att jag är en riktigt dålig människokännare och de flesta jag har valt att vara vän med har varit ganska elaka och falska människor. Som tur är så har jag även haft riktigt bra kompisar med som sagt åt mig att dessa personer inte är bra vänner/relationer och att jag måste kapa med dom.
Ta hand om era bästaste, låt människor göra misstag och ge dom förlåtelse så länge du är sann mot dig själv.
Va försiktig, människan är egoistisk.




Lyfte på sin hatt, hälsade så glatt

Hej på er! Det har varit ett rent helvete de senaste dagarna. Jag har för tillfället en visdomstand som strular och måste dras ut. Innan dom kan dra ut den så måste jag äta peincillin som gör att jag känner mig ständigt yr. Tandvärk är nog bland den äckligaste smärtan jag någonsin kännt. Dessutom är jag så jäkla hungrig eftersom jag just nu får leva på drickyoughurt med sugrör, yeey! Jag skulle göra vad som helst för att få ta en tugga cheeseburgare nu. Vadsomhelst!


Dumpad gick nyss på 6an, den filmen fick mig att vilja vara kär. Eller inte! Jag tror inte på kärlek och har kommit fram till att män är svin, de flesta iaf. Nejdå :) Nu ska jag inte låta allt för bitter.
Jag tänkte egentligen avsluta inlägget med Alla män är svin, men då blir ni så upprörda och kanske portar mig från örebro ;)

På tal om örebro, denna helg är jag spelledig och stannar hemma. Det ska bli riktigt skönt att bara vara. Nästa spelning i örebro blir den 15e då Club Royale har premiär. Nu ska jag suga i mig lite mer jordgubbsjalla och sen sooova. Haha va rolig George Costanza är.

Kram/D


 


pictures from the island

Jag tog färjan över från nynäshamn. Wrooom!



Tur att dom har MAX på ön.



Kö utanför Hamnplan 5



Ingemar saxar loss



..Och är sån rockstar så han behöver visst inte fälla ner toasitsen efter sig.



Linus jobbde?




...Det kommer meeera


RSS 2.0