explosion

Idag exploderade en lastbil utanför ikea och jag fick höra att röken kan vara skadlig så nu sitter jag inomhus och ugglar när det är strålande sol ute. Tur att jag hann ligga i solen en sväng innan explosion och brand.
Nu är det bara 4 jobbdagar kvar för mig sen tar jag semester :) Jag ska iof spela skivor på lördag och söndag men sen så bär det av mot la france.

En jävligt äcklig grej med sommaren är ju alla dessa snuskiga kryp som kommer fram, och då menar jag inte sliskiga killar med bar överkropp och för mycket vax i håret utan jag syftar på spindlar och fästingar.
Jag är livrädd för den dagen då cleo får en fästing, usch!
Jag hade en fästing för många många år sen, min mamma blev livrädd och tog mig tll akuten. Hon trodde att det var en köttbit som växte ut ur mtt huvud, haha.

Här hade jag tänkt lägga upp bilder på en äcklig sliskig kille, typ som Bobby från mammas pojkar och en fästing. Jag googlade fram det men blev för äcklad och vill inte besudla min rosa blogg.

Ha en toppen dag mina små smultron!

Hello!

Hello dear bloggläsare!

Hur har ni haft det? Idag är jag på strålande humör och tänkte faktiskt baka en äppelpaj. Det blåser något fruktansvärt så idag är det OK att ligga inne och svulla :)

Igår var jag på bio och såg baksmällan 2, den var nästan lika rolig som den första. Liiite småäcklig ibland men på ett bra sätt. Så den tycker jag absolut att ni ska gå och se!




Vafaan

Idag vaknar jag upp alldeles tokförkyld :( Det känns som jag svalt rakblad som fastnat i halsen. Nu tänkte jag tvinga i mig kanjang och the så jag orkar jobba idag. Det är lite väl mycket dålig energi i luften just nu, det blåser något gaalet och det är ett jävla askmoln som ger mig magont. Det får inte krångla när jag ska lyfta och åka till Monaco, det får bara inte det.

Ikväll skulle jag egentligen ha gått ut och dansat med ungdommarna men nu blir det att ligga nedbäddad och tycka synd om mig själv istället, så typiskt! Bittert blogginlägg? JA!





Home


Godnatt världen

Humör just nu: trött
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: oliver
Musik just nu: Christian Walz
Vad sa du senast: Japp, hörs imorgon!
Sommarplaner: Nice, saint tropez och monaco :)
Fisk eller badkruka: Badkruka
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 8
Favoritväder: Soool
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Bästa film: Livet är underbart
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart
Tror du på mirakel: såklart
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1-2
Bio eller promenad: Promenad, men om det är regnigt och kallt så väljer jag bio
Är du kittlig: japp
Snarkar du? ibland
Stjärntecken? tvilling
Rädd för insekter? JA
Största svaghet: för känslig
Det här är jag bra på: att vara mig själv
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
kunna vara osynlig
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Skriver du dagbok? typ
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? nope
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat
Gungar du på stolen? ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger eller vänster, det är olika.
Anser du att du är stark? O ja!
Vad gör du om du får hicka? dricker 9 klunkar vatten
Röker du? Neej usch!
Snusar du? Neeeej!
Använder du knark? Neeeeeej!
Kaffe, te eller inget? Oboy?
Har du en besatthet? Jag har flera :p
Vem pratade du med i telefon sist? Davor Dundic
Vad tänker du på nu? Att jag måste sova fort som fan nu så jag orkar upp imorgon bitti för att öppna butiken.


En påminnelse








Sov gott, puss/ D


Jag hatar sony ericsson

Köp aldrig en xperia för det är nog världens sämsta mobiltelefon. Jag måste ladda den 3 gånger om dagen och inget fungerar som det ska. Jag ska försöka byta till en annan telefon för så här kan jag inte leva.
Förutom mobilproblem så händer det inte så värst mycket i mitt tråkiga liv :)
Imorgon blir det fint väder så jag ska ta mig ork för att hitta på något trevligt. Kanske en uteservering ?
Och på lördag åker jag som vanligt till örebro för att spela skivor.

Just ja, jag håller på och försöker leva mitt liv som vegetarian. Detta är dag 2 och än så länge så flyter det på bra :) Wish me luck!


2011.05.19

Godmorgon! Idag vaknar man upp till regn och svart himmel, såna dagar vill man bara dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen. Men men, hunden måste kissas och jobba är ett måste :) Nu är det bara 14 dagar kvar till min födelsedag och 20 dagar kvar till Monaco, yeeey! Jag måste inhandla en resväska med bra hjul, det är nog bland det värsta som finns när hjulen ger upp och man ska behöva släpa väskan efter sig.

Bilder från helgen som varit




Martini kom hem från thailand och hade med sig fina presenter :)





och så gulligaste bebisen



1 tim kvar

Nu kommer Ellen snart och vi ska boka vår resan, äntligen! :)  Jag ska försöka ta mig ork att resa mig upp och gå och köpa nått gottigt. När det är grått och regnigt får man faktiskt unna sig. Jag har ändå gett upp hoppet om att vara fit 2011, 2012 känns som ett bätre år ;)

Jag ska lägga upp lite bilder imorgon, min nya mobil och jag kommer inte överens så det går sådär för tillfället.

Lev väl kära vänner, puss!


Hur säger ni?

Flera fräknar.

En fräken?
En fräkne?
En fräk?

Hur säger ni?



OJ oj oj

Idag mina kära vänner är det fredag den 13e! Jag brukar ha bra flyt då så jag ser fram emot att se vad denna dag har att erbjuda förutom skitväder. Man kanske skulle hyra en skräckis ikväll och utamana ödet. Varför är det så att man gillar plåga sig själv? Jag blir ju livrädd och mår dåligt av skräckfilmer men jag tycker ändå om kicken och känslan av rädsla. Knäppt!


Imorgon åker jag till örebro för att spela skivor vilket innebär att vi antagligen kommer ses på dansgolvet ;)
Tjipp!




Where do bad folks go when they die?


Nu ska jag prova några klänningar och sen ska jag somna in till min stora kärlek Kurtan.
Sov gott :) KRAM




Tyskland - Hjältarnas land ?


Jag saknar min bästaste

Jag lämnade Cleo hos mami i söndags och nu saknar jag henne så himla mycket. Det känns så tomt att komma hem till ingenting, ingen som blir glad när man öppnar dörren och ingen att kramas med :(
Ibland hör jag i syne, är så van med att höra henne tassa fram här hemma. Höra i syne, säger man verkligen så?! Antagligen inte, men ni förstår vad jag menar.


Är det redan onsdag?

Tycker ni inte att veckorna går alldeles för fort? Jag hänger liksom inte riktigt med. Idag har jag bestämt mig för att börja röra på mig. Nu är det slut på latandet och dags för att vara hurtig. Jag måste vara fit inför Monaco! Lets do this! Jag ska börja efter att jag ätit upp mina munkar :)




Im alive!!

Hej hopp! :)

Nu är sommaren här och jag är tillbaka. Idag var stockholm så himla vackert, älskar att vara här när solen skiner. Hur har ni haft det? Jag vet att jag blivit fruktansvärt dålig på att blogga och ni är väldigt rara som loggar in och kollar den varje dag ändå när jag inte uppdaterar. Jag gör ett sista försök nu och misslyckas jag nu igen så får jag nog ge upp helt. Nu har jag en sån modern mobiltelefon så jag kanske kan blogga från den, ska testa det imorgon. Så, idag har jag spenderat min dag med min kompis Louise. Vi har solat, ätit och druckit gott. Christian kom också förbi mig för lite balkonghäng, superkul att han och hans tjej flyttat hit.
Imorgon ska jag jobba och på torsdag tänkte jag dra till uppsala en sväng för att hälsa på mina syskon och deras kids, slutar 14 på torsdag så det blir nog alldeles perfekt.

Nu är det bara 1 månad kvar till SEMESTER! Jag har bestämt mig för att inte ha kalas när jag fyller 25 utan jag åker till frankrike med Ellen :) Det ska bli såå underbart, cant wait!


Plötsligt händer det


Imorgon kommer min nya mobil :)




RSS 2.0