Korsett och mysskor



Halloj! Idag har jag inhandlat jättesköna mysiga skor, det är som att gå på moln. Jag har även fixat nyårsoutfiten så nu kan jag andas ut :) Jag jobbar ju konstant och eftersom jag jobbar i butik så hinner jag aldrig göra stan så idag sprang jag ut på lunchen och fixade allt på 20 minuter. Inte illa va!?

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, sen blir det raka vägen hem för att packa och fixa. Gotland here I come!

GOTT NYTT ÅR!!

ta slut 2010!

Nu tycker jag att vi kan avrunda 2010 och påbörja 2011, bara hoppa över dessa djävulska mellandagar. Jag förstår att folk älskar att fynda men fy vilket kaos, jag hade gärna sluppit befinna mig i centrum denna vecka. Jag tänkte kika in på H&M för att köpa nagellack på lunchen men det kunde jag fetglömma. De var som en myrstack av människor som slet i kläderna. Dessutom tycker jag att det är helt omöjligt att hitta något när det är rea. Jag kanske är folkskygg men jag kan inte med när det är trångt, varmt och folk som går in i mig. Jag måste då säga att jag verkligen valt rätt yrken, Dj på nattklubb och butik mitt i stan :p Nejdå, jag älskar mina jobb!!

Nu tänkte jag laga lite mat och lyssna på Jay Smith. Tror att jag slår på en halvseg film efter maten och somnar in. Undra när det kommer en skiva med Jay Smiths egna låtar och inte bara covers, ska bli spännande och jag längtar så. Han är lätt det bästa som hänt Idol, vilken röst den killen har.


Ha en trevlig kväll.
Nattipuss!





Is this me?



Tvillingarna

Kombinationen merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.


Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Hon är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Hon har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.


Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.


Element
: luft
Kvalitet: föränderlig
Polaritet: positiv
Nyckelord: Merkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.


Världens roligaste blogg

Fick ett par varma mysiga tofflor i julklapp.



Julgranen.



Hallsbergs tågstation.



På hotellrummet.



Cleomys.



Vi har alltid massa gottigt på jobbet.


Ho ho ho

Jag vill börja med att önska er alla en riktigt god jul! Jag kommer inte hinna blogga något mer innan christmas eve eftersom jag jobbar till 19 imorgon och sen tar jag tåget direkt till örebronx. När jag väl kommit fram vill jag bara mysa och vila upp mig inför juldagen då jag ska spela skivor på satin. Det kommer bli en mardrömsnatt eftersom jag ska ta tåget hem till sthlm på söndag morgon för att jobba. Yeey!


Vi ses på juldagen! ;)


Gotland är så 2011

Go kväll! Nu har jag nog spikat nyår och jag kommer fira det nya året i visby, konstigt va! :) Det ska bli skoj och rätt skönt att bara åka iväg till neutral mark utan några förväntningar. Vad har ni för planer?
Jag känner mig dock smånervös inför att flyga/åka båt när det är kallt. Jag har fått för mig att dom där miniflygplanens propeller kan frysa till is i luften. Jag kommer antagligen försöka få plats långt bak på färjan, om det är något jag lärt mig av att ha sett titanic 100 gånger så är det att man ska hålla sig långt bak i båten.

Nu ska jag hänga tvätt och sen somna till lugna favoriter. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar min värmedyna, det är riktig kärlek.







last week

Tågresan till örebro blir mycket trevligare när man får knapra på gottigt från uppercrust, yummi!! :)




I örebro står jag gärna framför spegeln hos mamma och fotar mig själv innan jag drar till spelningen :p



I sthlm har jag min favoritgranne ;)




I sthlm agerar jag även paparazzi för min kompis som har för många idoler :p  Vem tror ni att det är på bilden?



Nej hörrni, nu ska jag styra upp lite här hemma för att sedan bege mig till sats och gå på bodycombat!!!

baby ur a perfect 10

Hej hej! Hur har ni det?
Min kropp är helt muck från gårdagens träning så jag har precis tagit ett långt skönt bad, det känns faktiskt bättre nu. Så nu blir det att fixa ordning mig lite för att sedan åka iväg och ta ett glas vin och bara mysa. Det kommer vara högt tempo i butiken nu inför jul så man får passa på att njuta de få timmarna man är ledig. På lördag åker jag till örebro för att dansa och spela skivor, det är sista gången vi kör Club Royle för iår så det blir nog en galen kväll!

Tycker ni att det är konstigt att sjunga för sig själv offentligt?
Jag har kommit på mig själv göra det när jag är ute och promenerar eller när det blir tyst i butiken så hör man fortfarande mig gå och tralla på något. Ibland går man kanske in fört lite väl mycket :p



barnsligt roligt



Det är så jäkla härligt när man nästan kissar på sig för man skrattar så mycket. Ibland blir den löjligaste småsak helt hysteriskt kul. Tänk alla roliga minnen man delar från barndommen, man har hunnit med en hel den galenskap. Jag är så glad över att jag fortfarande har några barndomsvänner kvar i mitt liv. Ibland har man bråkat och sagt upp kontakten men man finner alltid tillbaks till varandra. Det är skönt att veta att man alltid finns för varandra när det väl gäller.

En till grej, detta riktar sig främst till herr Gotland som inte tror att jag kommer gymma duktigt. Jag gymmade 4 ggr förra veckan, och idag körde jag ett hårt gympass+bodycombat!  Så sluta vara en bitter tjockis nu och köp dig ett gymkort du med ;)

Nu är det dags för lite läsning och sen ska jag drömma gott. Puss!

 


ta sats



Nattinatt, nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon för en tidig lunch med bror min. Jag är ledig imorgon så jag och Natalie ska iväg och storhandla och sen ska jag till gymmet. Imorgon står bodycombat på schemat och på onsdag blir det box! :) Jag gillar att sats finns överallt och hur deras oranga skyltar ger mig ångest och magont om jag inte går in. Sats har rätt höga priser men det är lätt värt, rena och bra lokalen med supertrevlig personal. Inte alls som sketna Njoy i örebro där man möttes av tafatt personal som inte ens kunde komma ihåg att sätta på musiken.


ligger skönt

Nu har jag bäddat rent och hämtat hem min värmedyna så nu ligger jag fantastiskt skönt :) Jag är så jäkla trött på att vara blek och frysa, kan det inte bara bli sommar nu?!
Idag kikade tomten in på mitt jobb och gav mig en ny Nokia för jag varit så snäll i år ;) Superbra! Min K-knapp strulade en del på min förra mobil så jag skrev kuk lite väl ofta. Men dom dagarna är förbi! Jag är torsk på snake vilket innebär att jag kommer ligga i min varma säng och spela snake på min nya nokia hela natten lååång! Jag blir som besatt av att slå rekordet.

Back in the days så var denna mobil det bästaste man kunde äga.






smått suddig kväll



Det blev en del konståkning iaf, väldigt vackert.

Are you lonesome tonight

Kul att jag antagligen kommer vara ensam på julafton??! KUL!! Som om att inte det räckte med elände så ska jag dessutom behöva vara ensam i örebro. Nu ska jag doppa ballerina i mjölk och tycka synd om mig själv en snabbis innan jobbet.

 

Förutom min julmisär så verkar det bli en fin vit jul. Mysigt! Hoppas jag hinner ta mig till säfsen och åka lite bräda. Jag tänkte försöka låta bli att landa på huvudet i år. Sen har jag även lärt mig att hjälm kan vara en bra idé.


Va ska jag säga?



Det finns verkligen ingenting att säga. Jag kom precis hem och tänkte ta mig en nattmacka för att sen somna. Jag måste orka gå upp relativt tidigt för att hinna gymma innan jobbet, i värsta fall får det bli efter jobbet.
Orka resa sig upp?! Jag tror jag bara somnar in här, köksbordet är underskattat. Gonatt!


Jag har träningsvääärk



Hur fan kan jag vakna upp med sån träningsvärk? Riktigt unfit av mig. Idag ska jag få hjälp av en PT och jag kan knappt vrida på huvudet. Buuhuu :(

Gubbjävel!



Hejhej! Nu är jag äntligen hemma och är heeelt slut. Örebrovistelsen var lika händelserik som vanligt. Jag måste dock säga att jag har världens bästa jobb på satin, hur många får världens godaste bakelse när dom kommer till jobbet? Inte många kan jag lova, men det får jaaaag! :)

När jag skulle hoppa på tåget så springer jag på Carl-Jan som tittar på min lilla vovve och säger "Mmmm Köttfärs." Vilket cp! Och vemfan använder sig av larviga uttryck som cp? Jag är för trött för att orka formulera mig någorlunda ok. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på film.

Tjipp!

 




OJ OJ OJ!!

Herreguuuuud va bra Jay är!! Jag blir helt till mig av talanger som honom, helt fantastiskt!! Hur fan kan han ha gömt sig på ett lager när det är en scen han ska stå på, han är ju född för det! Vilken röst den snubben sitter på!

Nu har jag inget mer att säga, Nighty!


Vad sa jag nu ?




Jag måste lära mig att tänka innan jag öppnar munnen. Eftersom jag har mina känslor och hormoner på utsidan så vräker jag ofta ur mig saker utan att tänka till innan. Nu har jag gjort mitt för idag och lägger mig ist under täcket och självdör av skam :p Ett tips, tänk igenom det ni vill få sagt superordentligt så ni inte levererar något korkat!




how do u smell ?



Jag har använt min parfym toklänge och älskar den. Jag är inte en sån som kan spruta på mig massa olika dofter beroendes på tillfället. Nej jag hittar den perfekta doften för mig och blir ett med den :)
Men jag har nog bestämt mig för att våga prova nått nytt, våga leva lite! Jag förbjuder mig själv att komma hem med samma parfym igen. Wish me luck!

the 80s rocks!

Fan va bra musiken var på 80-talet. Jag har poppat så jäkla tunga 80-talsdängor hela dagen idag. Bästa medicinen ever! :) Nu tänkte jag gå ut och leka med Cleo en stund och sen somna till en film. Jag vill bli friiisk så jag kan börja gymma på sats, är så sjukt taggad! Jag har sjukanmält mig imorgon så det blir att vara inne och kurera mig all day looong. På lördag SKA jag jobba i butiken och sen blir det highway to hell... eller jag menar till örebro. Med lite tur så kan jag kanske få med mig min granne ;) Det skulle genast göra resan liite trevligare. Tråkigt nog så lider min kära granne av nån sorts rädsla för att lämna atlasområdet så det kan bli svårt. Get over it! ;)

Natti, Puss!






En havande Dolly ?

Fyfasiken vilken sockersöt unge jag såg idag! Nu tickar min klocka på ordentligt så AKTA ER! :p

Nejdå, nu ska jag inte låta allt för psyk. Jag ska såklart vara jättekär i en person som kommer bli världens bästa pappa först, inte någon random schmuck.
Det är ett dagis här nedanför så det springer alltid omkring massa galna kids på gården. Jag brukar inte direkt bry mig så mycket om det eftersom jag inte är en såndär barngalen tjej som sätter mig på huk och fjantar mig med en bebisröst. Förutom idag då :p Det var en liten pojke på ca 2 år som va sååå söt, jag övervägde att plocka upp honom och springa hem. Ett sånt barn vill jag ha! Han hade jättemörka fina ögon, nästan svarta, änglalockigt hår och var världens gladaste lillkille. Jag har redan bestämt namn på mitt/mina barn.
Har ni det? Jag tänker dock inte skriva ut dom här, då kommer säkert ni ta namnen för dom är sådär fantastiskt coola så ingen kommer kunna låta bli.



Cupcakes



Cupcakes på St Eriksgatan kan jag rekomendera, de var riktigt smarrigt!

Nu har jag plockat ur diskmaskinen, satt igång tvättmaskinen, bäddat rent och nu tänkte jag vika kläder. Jag hade egentligen tänkt att kika in på sats för en liten gymrunda men känner att jag måste bli helt frisk först. Jag kanske tar mig ork efter jobbet imorgon. Det var så jäkla längesen jag gymmade så det kommer ju inte vara allt för upplyftande för självförtroendet dag 1 :p Men man måste väl börja någonstans antar jag, kanske inte med cupcakes och pizza iof.

Nej hörrni, nu blir det att jobba på somfan veckan ut. Blir galet stressigt att ta sig till örebro på lördag för att spela skivor, men vad gör man inte för Satins härliga gäster?
De är ba och köra!! Vi ses!

RSS 2.0