SEX!!!

Skulle bara testa er om besökssiffrorna öka, Äckeln! :)

young heearts run freeee


snart 24 och senil ?

Det är riktigt illa när man tappar bort en stor stekpanna och sin hund under samma dag. Stekpannan hade jag av någon konstig anledning placerat på skohyllan och hunden hade jag stängt in i klädkammaren :(  Jag är så tankspridd och vimsig idag, kanske värmeslag?  Nu måste jag pussa på min lilla vovve som låg coh sov så snällt i klädhögen. Tro nu inte att jag är en djurplågare som låser in min hund i klädkammaren hela dagarna. Jag hann märka hennes frånvaro efter 5 minuter :)



Thank god för barnavd.

Har köpt ett par söta vita somriga skor på barnavdelningen  :) Hade det inte varit för skorna så hade jag varit riktigt arg nu. 3 krånglar IGEN! Nu kan jag helt plötsligt inte mmsa eller surfa. Jag är så trött på detta krångel, som tur är så går de ut i september. Vad har ni för operatör/abonnemang och är ni nöjda?






Första dejten

Jag tycker inte att middag och bio är en bra första date. Det blir så krystat och stelt, och hur mycket får man sagt under biobesöket? Man måste ju lära känna varandra. Bio och film kan man ta vid ett senare tillfälle när man vet att man trivs så pass bra i varandras sällskap och bara kan vara tysta ihop. Första dejten bör man gå en promenad och ta en glass, eller ta ett glas vin och bara känna av varandra. Sen tycker jag att dagens killar är lite dåliga på att uppvakta tjejer. Vad har hänt med blombuketten på första dejten? Blommor uppskattas alltid och det är en jätte rar gest :) Nu när det är sommar så kan jag rekomendera att ta en picknick med lite småplock.
Tjejer, klä er snyggt men bekvämt. Det finns inget värre än att vara överstylad och obekväm, då är hela dagen förstörd. När jag var på bio för några veckor sen såg jag två ungdommar som antagligen va på en dejt. Hon hade på sig en minimal klänning och skyhöga klackar, golvet på sf är halt så det slutade illa.


Vad anser ni vara den perfekta första dejten ?






Vilken tycker ni ?

Vilken klänning tycker ni är finast ?

Alt 1



Alt 2

Mardröm

Kom på att jag drömde en sjukt äcklig mardröm inatt. Jag måste till tandläkaren snarast eftersom jag inte varit där sen gymnasiet :p Detta har jag gått och tänkt på de senaste veckorna och inbillat mig att jag har 27 hål i tänderna. Så iaf, jag drömde att jag gick till tandläkaren och fick lägga mig ner och ta på mig hörselskydd. Sen tar han fram en slipmaskin och gör sin grej, slipmaskinen var det inga konstigheter med i drömmen. När han är klar så suckar han och säger tyvärr så förlorade vi dom. Förlorade vad? Jo alla mina tänder!! Jag ställer mig upp och ser på min tandlösa spegelbild och faller i gråt.

På måndag morgon ska jag boka tid hur otäckt det än är!




Äntligen söndag

Jag älskar söndagar, så lugnt och skönt. Jag började dagen med traska omkring på stan en sväng, hittade en supersöt klänning som jag tänkte ha på mig på onsdag :)

Nu ska jag ta ut lilla Cleo i solen och ikväll blir det Gossip girl med Jonna. Ni har väl inte glömt att det är mors dag idag? Mamma är i säfsen så jag har vart hemma och ställt fram blommor och kort på köksbordet.



Nattbloggar

Hejhej!! Nu har jag ätit macka, tagit en dusch och krypit ner i sängen. Sista timmen på Ivy va riktigt trevlig, härlig stämmning och allsång :) Hoppas ni haft en trevlig kväll vart ni än hållt hus.
Varför måste folk skrika när dom är fulla? Så himla korkat! Nu är det någon som börjar spela munspel utanför mitt fönster, perfect!

Iiihhh vad skönt med varma sköna duntäcket! Natti med er och hoppas ni sover gott. Förutom en person som jag faktiskt hoppas sover dåligt inatt :p



gammalt ur garderoben

Roligt det är att hitta plagg i garderoben som man köpt hundra år sen och aldrig använt. Nån gång kommer det faktiskt till användning :)


siesta

Somna till i 15 minuter, skönt! :) Nu tänkte jag ta en skön dusch och göra mig iordning inför kvällen. Jag hoppas verkligen att dom fixat strömkabeln.

Jag måste bara berätta en rolig sak som hände min kompis för många många år sen. Jag brukar skratta varje gång ja tänker tillbaka på det.

En dag efter skolan när min vän är på väg hem från skolan (låt oss kalla henne Anna) ser hon hennes största kärlek (Vi kallar honom Kalle) Anna skriver om Kalle i sin dagbok, hon drömmer om honom om nätterna och är alldeles tokkär i Kalle. Precis när de ska gå förbi varandra halkar Anna på ett bananskal, hon halkar inte bara lite utan hon verkligen slår i backen. Hon reser sig genast upp, borstar av sig och halkar IGEN på samma bananskal. haha



Hett!

Varför är det så hett med vampyrer ? Jo för dom är lite farliga men behandlar den dom älskar som en prinsessa. De är gammalmodiga, peotiska och djupa. Den perfekta gentlemannen. Det verkar vara dåligt me levande snubbar som har vett och etikett.



Men gudars!

Härligt wakeup call! ;p Nu när jag ändå är uppe så ska jag fixa lite frukost och mysa framför tvn.






Uttråkad

Nu är jag riktigt uttråkad och rastlös, funderar på att gå ner och unna mig en crispy chicken.


Happy birthday to me!

På onsdag fyller jag 24 :) Så idag fick jag välja ut 2 ringar som jag får av min mami. Ni ska få se dom senare, jag kunde självklart inte vänta till på onsdag med att använda dom. Jag älskar födelsedagar!






Energitjyv!!!

Energitjuvar är människor som tar din energi genom att lägga över sina bekymmer och problem på dig men lyssnar sällan på dig den dagen du har ett problem. Dessa personer känner sig större genom att förminska andra.
Om du har någon i din omgivning som beter sig så här så tycker jag att du ska ta avstånd från den personen. Jag har dragit mig undan från den här typ av människor och försöker se på situationerna med självinsikt och distans. Man behöver absolut inte vara elak och spydig tillbaka men man kan välja att inte dela med sig av allt för personliga saker och vara lite kylig men ändå rak och visa att det uppförandet inte accepteras. Jag känner mig så himla mycket gladare och lyckligare ända sen jag kapat med energitjuvarna i min omgivning. :)




ksss ksss ksss

Pallen är köpt på ikea, sen målade jag om den osv :) Pimped pall!

Det är så konstigt att vissa går i shorts och klänningar medan andra har jackor och halsduk. Det är förkastligt när man tittar ut genom fönstret och ska försöka bedömma vädret efter hur folk på stan klär sig, man blir lurad varje gång!

Ett tips, om ni vill ha en tjejs uppmärksamhet så är det ingen vidare bra idé att låta som om man lockar på en katt.



The life of little people

Eftersom jag inte är så lång så har jag en pall som jag flyttar omkring på när jag ska nå något. Så när jag vaknade imorse efter att ha drömt om ett par skor som jag har hemma ville jag självklart börja dagen med att plocka ner dom från hyllan. Jag bär in min vita fina pall i klädkammaren, klättrar upp och ser att de skorna jag vill ha ligger underst. Men om jag drar ut kartongen riktigt snabbt tänker jag så är det nog lugnt. Men det var det inte!! Det regnade skokartonger över mig :( Kommer säkert få en bula med.

Så nu är det bara att sätta igång med att stapla upp allt igen.



det svider

Det svider i mina ögon så jag antar att dom vill blunda.
buenas noches raringar!


fimpa den!

Jag tycker att det borde vara förbjudet att röka på offentlig plats! Det är så galet störigt när folk står utanför min port och röker när jag ska ut/in. Mitt hår blir verkligen att stinka rök, det suger åt sig så. Jag förstår iof inte ens hur folk fortfarande kan röka, det är så trashigt. Så sluta rök! Ska ni envisas med att röka så får ni göra det bland andra rökare i en mörk gränd där ingen ickerökare behöver känna lukten. Tänk att det inte var för så många år sen man fick röka på fik och nattklubbar. Det är så skönt att slippa oroa sig för att bli bränd av någon på dansgolvet, bra att det går åt rätt håll :)




Matchmaker

Hör upp pojkar! Jag erbjuder er en singel och sökande 23 årig tjej.
Hon älskar mode, resa och långa skogspromenader. Den här pinglan festar gärna till det och dansar loss på klubbarna, men hon vill gärna ha någon att slå sig till ro med nu. Hon skrattar högst i örebro så följ det kroniska ljudet som ligger över denna stad så finner ni henne.

Eller så lämnar ni en härlig motivering varför just Du ska få vinna en date med denna kalaspingla!



Grymt liveband


Kommer inte på någon rubrik för det här

Jag ogillar verkligen att kids bär slöja, har funderat en del på det idag och blivit lite småupprörd. Slöjans funktion är att kvinnan ska se anständig ut och inte väcka lust hos män. Hur kan man då sätta på en slöja på ett barn? Ett barn kan inte jämföras med en kvinna eller anses vara sexuell. Jag bryr mig inte om att vuxna mäniskor väljer att bära slöja eller vad det nu vill ha på sig. Men jag förstår inte varför barnen ska bli påtvingade något som bara försvårar deras skolgång och att passa in.

Läste precis detta.

Badhuset i Nyköping måste ha speciella öppettider för att muslimska skolflickor ska få godkänt i ämnet idrott. Muslimer ska själva utanför skoltid, av personer som inte är behöriga lärare, kontrollera om flickorna klarar simningen:

"Kraven på slöja och heltäckande klädsel gör det svårt för många muslimska kvinnor att gå och simma i en simhall.

Vad tycker ni om det här?





a hoff to go

Solen skiner och Hoffmaestro på ritz ikväll, yeeey! :) Nu tänkte jag gå in i garderoben en sväng.

Vi ses på plats!


a hoff to go

Solen skiner och Hoffmaestro på ritz ikväll, yeeey! :) Nu tänkte jag gå in i garderoben en sväng.

Vi ses på plats!


Är så sugen!

Kan inte någon komma hem till mig och göra kärleksmums? Det är så himla gott, och det kladdiga i mitten..mmmm!


Insomnia

Jag har knappt sovit något inatt och ändå känner jag mig ovanligt pigg. Tyvärr så är det riktigt sugigt väder så Cleo var tvungen att kissa under ett paraply. Jag är lite bitter över att alla jobbar/pluggar och inte kan dra en sistaminuten NU! Det kommer va kallt hela veckan så det hade varit perfekt att åka till värmen efter sex and the city premiären.

Nu funkar min mobil igen, Jag fick ett riktigt bra bemötande av Kim på 3 som var väldigt proffesionell och gjorde allt för att ge bästa möjliga servicen. Duktig kille! Jag kom på att det lät som att jag belönade en hund när jag just sa "Duktig kille" till honom i telefon, men det var gott menat! :)

Nu ska jag lägga mig på golvet en stund, har så jäkla ont i ryggen. Mina ben är olika långa så jag får ont i ryggen av min skeva kroppsuppbyggnad.

Peace out!

Aldrig mer 3!

Jag kan tyvärr inte besvara era sms eller ringa eftersom att 3 anser att jag ringt för mycket och valt att stänga av mitt abonnemang pga säkerthetsskäl. Dom ska få höra ett å annat imorgon! Trött jag blir!






Romantiskt? Nej men äckligt!

Lägg ner med era hångelprofilbilder på fb va! Jag tycker inte det är gulligt för fem öre, är det någon som tänker aaww va rart när dom ser en sån bild? Jag förstår dessa smaklösa bilder när man är under 16, men sen får det vara bra. Hångel ser sällan bra ut på bild så ni kan väl hitta på något annat istället. Varför inte lite näsgnuggning?


Försök er på att få till en sån här bild, det ser yummi ut!



MEN BRA!

Men bra att mitt hår stod åt alla håll på passfotot! Jag försökte verkligen låta bli att blinka och resultatet blev en sömnig halvöppen variant, morgonlooken!



Nu har jag snart bloggat i 2 månader, de första veckorna hade jag ca 40 läsare om dagen och nu är det några hundra om dagen. Jag trodde att det bara skulle vara mina kompisar som skulle läsa den, och dom kan jag räkna på fingrarna :p Jag är så sjuuuukt nyfiken på vilka det är som läser min blogg!
Är det något ni tycker jag ska bli bättre på ? Vad vill ni att jag skriver om? Kom gärna med förslag, det är ju ändå ni som läser den.

Det hände något fruktansvärt pinsamt idag, så pinsamt så jag vet inte ens om jag kan skriva det. Jag måste samla mod och få i mig lite mat, Vi hörs sen rockers!

Jag ska till snuten

Nu är det dags att fixa nytt pass såg jag. Är det någon som vet om man får ta med eget foto eller måste man fotas på plats? Man blir ju alltid så ful på sitt passfoto. Det var så många år sen jag var där så jag har glömt bort hur man går till väga. Jag antar att det är drop in. Poliser, mmm! Vad är det med oss tjejer och män i uniform?



Luugna nerej!

Jäklar vad kallt det är idag! Jag vil att solen och värmen kommer tillbaka, Come back!!






Nu är det mitt favvoprogram, xoxo Gosspi girl

Inbox


Hejsan, Efter 2 år i NYC vill jag prova på att träffa en skön oblyg tjej som älskar livet haft massa sex... och är väldigt öppen för nya saker i livet..

Du får chansen att bli mitt sällskap på Café Modepris galan i stockholm.. en av sommarens stora modehändelser...!

Kyss
K.

Vad är det för retard som skickar ut sånt? Jag hoppas verkligen inte att någon där ute nappar på sånt här nonsens. Det kan vara jättefarligt och det är antagligen ett psyk, normala människor skickar inte ut sådana utskick till främmande personer.




Im on it!

Nu är jag tillbaka och laddad som få! Börjar vakna till liv och ska väl ta och diska upp strax. Gårdagen då, what to say! Det var jättemysigt och trevligt här hemma med tjejorna och vid 23 tiden begav vi oss mot strömpis i regnet. Ni som känner mig vet att jag hatar fukt och regn eftersom det gör mitt plattade hår LOCKIGT! Hur som helst så kommer vi fram till detta gymnasiedisko och känner oss 100 år gamla. Efter lite velande och några rundor så bestämmer Jonna och jag oss att kika in på Ritz en snabbis. Som om mitt hår inte var tillräckligt fult så var det bara att traska ut i regnet igen och glida in på ritz. Våra förväntningar var redan så låga så det fick duga, där var vi iaf inte äldst. Vi gjorde det bästa av situationen och resultatet blev massa skratt och en crispy chicken på det. Jag hade en rolig kväll tack vare sällskapet, så hur mycket än örebros uteliv suger ibland så är jag glad sålänge jag är omringad av heta glada partypinglor.

haha just det! När jag stod och pratade med Jonna vid baren på ritz utan några som helst homosexuella benämningar så dyker det upp en liten gubbe på ca 65 år.

Gubben- Vafan saru vaa!?
Jag- Va? Jag pratade inte med dig.
Gubben- Kalla du mig mig BÖG? (Närmar sig och ser ut att flippa ur vilken sek som helst)
Jag- Eh,nej? (backar några steg)
Gubben- Jag har fru och barn,skäääms!










Hinns inte med

Jag kan tyvärr inte blogga så mycket för tillfället pga tidsbrist. Ikväll spelar jag på Ivy och imorgon gäller det. Jag och tjejerna är galet laddade inför morgondagen då vi ska göra stan osäker! Kommer bli fett! ;)
Jag ska ta med mig kameran och fota duktigt i helgen. Vi hörs och ha en härlig helg mina små hallonhjärtan!

Ses i vimlet ?  ;)


Hjäääälp!?

Jag kommer dö av törst och världen går under!

Alla som är anslutna till Örebro kommuns vattenledningar är nu utan vatten, meddelar SOS Alarm. Orsaken är att ovädret slagit ut vattenverket som nu jobbar för högtryck för att få igång reservkraft för att kunna gå igång igen.
- Vi är totalt nerringda. Just nu vet vi inte så mycket annat än att de försöker lösa det så snabbt det går. Vi kommer antagligen att gå ut med meddelande på radio och tv när vi vet mer, berättar man på SOS.

Dessutom är cirka 600 E:onkunder är just nu utan ström i Örebrolän. Elföretaget jobbar på att lösa problemet, men kan i nuläget inte svara på vad som hänt eller hur lång tid det tar att åtgärda.

Flera blixtnedslag har ställt till med mindre bänder och kraftiga lokala regnskurar rapporteras.

- En bit utanför Örebro, ungefär vid Marieberg, är det så kraftigt regn att bilarna nästan stannar, berättar NA:s reporter Daniel Lagerqvist. Det blixtrar över allt och är ett riktigt oväder.

SMHI menar att det riktiga ovädret drar i gång först i morgon.
- Under fredagen finns risk för kraftig åska över hela Närke. Anledningen är den varma luften från Öster som drar upp och mäster sval luft från väster. Luftpartierna möts i mitten av landet och bildar kraftiga åskväder, berättar meteorolog Alexandra Ohlsson.



för trött


Brrrrr vad kallt det blev nu, ska ta en varm dusch och sen sova. Vi hörs imorgon, dröm sött!


tok

Jag började dagen med att ta på mig tröjan bakåfram, detta märkte jag när jag va inne på Kicks :p Jag känner mig lite vimsig och tankspridd idag, ska nog måla naglarna nu så jag lugnar ner mig.

Vid 17tiden tänkte jag traska ner till Ivy och spela lite skivor och ikväll blir det nog att spana in rockbaren, har aldrig vart där så det är väl dags!

NI MÅSTE LÅSA DÖRREN! Ni vet hon tanten som sitter och tigger på drottninggatan? Hon glider in i folks trapphus och känner på dörrhandtagen, är det öppet så smyger hon in och tömmer hallen. Mammas vännina kom på henne men tanten hann rymma iväg i sina supertofflor som inte lämnade ifrån sig ett knyst.


DHW

Hemkommen från Fredrik G där jag, Alex och Jonna fått i oss supergod mat. Till efterrätt fick vi äppelpaj med vaniljsås, riktigt mumsigt, Tack för ikväll!




Åååhhh va skönt det ska bli att krypa ner under täcket och lyssna på passionerade rockballader :) Natti och sov gott snyggisar!

slarvat med håret, någon?

Till dig som tappat bort ditt hår. Det finns att plocka upp på parkeringen vid konserthuset.



Haha hur kan man missa att ens hår blåst bort ? En gång blåste min kjol av faktiskt, det var en omlottkjol som jag inte knytit tillräckligt hårt. Det var sjukt pinsamt, mitt på köpmangatan. Det gick dock väldigt fort, ett fjollskrik, jaga tillbaks kjolen och sen låtsas som inget hänt.

Vad är jag för människa..

Innan gymmet tar jag fram en chipspåse och börjar svulla, jag känner mig verkligen pumped över att gå till gymmet med chipssmulor i sportbhn!



Efter gymmet ska jag förhoppningsvis träffa Jannice och hennes söta bebis :) Later!


You can stand under my umbrella

Gomorron gomorron!!! Sovit gott? Jag vakna upp med hopp om att kunna lägga mig och sola idag men icke, massa jäkla moln ivägen. Enligt klart.se så ska molnen försvinna till kvällen iaf. Det känns som jag tjatar onödigt mycket om klart.se, man kan nästan tro att jag blir sponsrad av dom :p Nu bär det av mot gymmet och ikväll blir det en långpromenad med Cleo.

Borde jag ta med ett paraply? Himlen ser suspekt ut. Något som gör mig riktigt arg det är när man släpat runt på ett paraply helt i onödan! Bara tanken gör mig upprörd! Nej paraplyet stannar hemma, nej jag tar med det.. Varför har jag denna diskussion i min blogg? Gud vad detta känns awkward, hejdå!





Vad jag anser vara manligt ?


sommaråsol!



Underbart härlig dag idag :) Nu är det äntligen sommar och på lördag är jag ledig, är så galet taggad!! Då ska vi festa till det ordentligt!

Håll för munnen!!




Jag håller alltid andan när någon omkring mig hostar eller nyser, så när jag var på väg hem idag så höll jag på att döö för det gick en person framför mig som hostade konstant. Nu är jag helt andfådd!! Måste lägga mig på golvet och bara få andas!

Macho man




Vad anser ni vara manligt? Jag och Jonna satt och disskuterade det tidigare idag och vi har samma uppfattning om vad manlighet är, men det är så olika för folk. Vore kul att få höra lite åsikter från er, jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg :) Skriv och berätta lite om er själva.

Nu ska jag somna till Hangover, puss!



Ordning och reda



Tjatja bloggen! Jag kom precis hem från Java där jag åt en lasagne med Jonna, det fick bli min frukost :p Nu ska jag slänga i tvätten, rasta Cleo och sen inhandla lite gottigt från ica. Gossip girl och söndagsmyyys!

Köp aldrig en vit soffa!


ÄCKELN!!!

Det är verkligen olämpligt att sitta på en lounge eller offentligt överhuvudtaget och äta upp varandra. När jag spelade på IVY ikväll så satt det ett 40+ par och äcklade sig i flera timmar, INGEN vill se sånt! Med det sagt så kan jag fokusera på det positiva ikväll. Jag påbörjade min kväll med en strawberry daiquiri och trevligt sällskap på lilla örebro. Det var riktigt mysigt, tack flickor! Sen var det dags för mig att spela skivor på Ivy. Klockan 01 stänger vi och då är det bara för mig att rulla hem min 20 kilos case. Jag tog en skön dusch och får ett samtal från lilla Ellen som tycker att jag ska ta mig ner till Burger King för att äta lite mat. Jag tog på mig kläderna igen och tog hissen ner till BK där jag hade turen att springa på Sulle och Jocke som är två lojala bloggläsare ;) Efter att ha skrivit autografer och förgyllt mina 2 bloggläsares kväll så tog jag hissen upp igen och la mig i min sköna säng.

Mina nya skor!! :) Och jag vet inte varför jag valde att se kissnödig ut.


Mjau i sommarsolen

När jag satt ute på mammas bakgård och väntade på att maten skulle bli klar så smög det fram en liten kisse som skulle gosas. Eller liten och liten, en norsk skogskatt som säkert var dubbla Cleo :p Jag är ju ingen kattmänniska så då måste katterna självklart alltid klänga på mig.



Nu ska jag diska och sen fixa ordning inför kvällen, jag känner mig dock jäkligt krasslig :( Well, Nu kör vi!

Haha vad är det för fel på folk

Smygkika bakom glajjorna

Till: Tjejens Pappa
Sms: Tyvärr ska jag i väg och bada med Elina och hennes familj i morgon. Jag kommer smygkika bakom glajjorna på hennes morsa om hon är knullbar :P
Svar: Du har skickat fel. Men vi glömmer det här och så låter vi det stanna mellan oss. Eller?

Förklaring: Jag lovar att jag funderade på att ta livet av mig för att jag skulle slippa skämmas så mycket. Jag försökte skylla på något så att jag inte skulle åka med men Elina ville så gärna.

/Blomman

Felsms.com

Till: Maken
Sms: Åker om 2 timmar med Anders till Sthlm. Du måste skriva på min sida på Facebook att "det skall bli skönt att snart åker" för Jonny tror att det är dig jag skall åka på spa med. Det kommer bli skönaste helgen på länge för mig. Bara jag inte stannar i sängen hela helgen. Det finns ju risk för det med Andres :P Vi hörs på måndag igen.  Puss
Svar: Skönt att du åker. Jag hoppas att Anders kan stå för boende åt dig när du kommer hem. Du är en äcklig falsk hora.

Förklaring: Skulle åka bort på en weekend med min älskare och skulle få alibi av min närmaste vän Johanna men skickade till min man. Han blev väldigt arg. Jag tror att han blev lite ledsen också men han visar inte det och det är lite töntigt av honom. Jag hoppas att vi kan bli vänner igen och till slut leva ihop igen.


Felsms.com

Till: Frun
Sms: Hej, skickade iväg frun på SPA med hennes vänninor. När kommer du? Har min sexiga outfit som du ville att jag skulle ha! Hoppas du har din! / Din playboy!
Svar: Jag tar taxin direkt hem så ska du vara borta när jag kommer hem! Jävla svin!

Förklaring: Ja uppenbarligen är jag otrogen och fick sota för detta. Är nu lämnad o bor på hotell samtidigt som jag letar lägenhet.

Felsms.com


Home sweet home

Nu har jag duschat och mitt hår luktar smultron :) På tal om dofter. Ibland när jag går på stan kan jag känna riktig avsky och bli råäcklad av någon pga parfymdoften. Antagligen för doften påminner mig om någon person som jag ogillar. Andra dofter är helt fantastiska och man kan bara inte få nog. Enligt forskning så förvirras vi människor av parfymdofter eftersom vi väljer partner efter dens naturliga doft. Det sägs att kvinnor läser av män efter deras svettlukt :p

Natti och sov gott mina små kycklingar <3


Mördare!!!!!

Jag stod nyss i badrummet och fixade håret när det flyger förbi en liten fluga. Jag blir så rädd och tar till min hårspray och sprayar den harmlösa flugan till döds :( Det var en ren försvarsreflex! Jag fick jätte dåligt samvete och började gråta, så nu måste jag sminka om mig. Fan va onödigt gjort av mig! Självklart kan man råka ta död på flugor men det var just hur jag gjorde det. Man får inte hårspraya ihjäl ett annat liv!




Friday Im in love

Dagens shopping



Nej jag är absolut inte kär i någon men det är fredag idag. Ellleeer!? Imorgon kväll blir det strålande sol och 18 grader, grillväder! Nu börjar man verkligen läängta efter uteserveringar och sommarhetta.

Jag kan även passa på att berätta för er att jag är halvblind. I alla år har jag fått höra att jag struntar i att hälsa på folk vilket självklart uppfattas som dissigt. Jag har bara 30% syn vilket gör att jag inte hinner uppfatta vem och vad jag ser. Så om ni passerar mig på stan och säger hej i förbifarten så tar det ett bra tag innan min hjärna uppfattar vem personen var. Vill ni hälsa på mig i framtiden och få ett hej tillbaka så får ni ta tag i mig eller sakta ner farten helt enkelt. Detta är ett handikapp och inte attitydsproblem! ;)

Min mage kurrar

Spetsdröm från Nelly :)



Nu ska jag äta mat, hoppas jag inte spiller på min fina klänning.

Usch!

Usch vilket tråkigt väder! Det är knappt så hunden vill gå ut, men man får väl vara glad över att det inte är kallt iaf. Jag är så sugen på att shoppa men när det är så här grått ute så hoppar jag nog över både shopping och gym idag. En solning skulle sitta fint, vågar man sola solarium ?


Ikväll spelar jag på Ivy, varmt välkomna!


sova sova säng säng säng
















Nu ska jag krypa ner under täcket och se någon film. Jag vill se remember me! Har någon sett den?  Nattipuss

Things to do when you are bored

1. Namnleken

Helt genialisk lek, undrar vem som har kommit på den. Den ena säger ett namn och den andra ska fortsätta med ett namn som börjar på den bokstav som det första namnet slutade på. När man sitter och absolut inte vet vad man ska göra kan man alltid leka namnleken, dock är den inte så kul att leka om man är själv.

 

2. Busringa

Är för roligt, alla är vi lite barnsliga och njuter därför lite då och då av att lura folk. Jag vågar nog påstå att jag och Maria är experter på denna lek.

 

5. Baka

Alltid lockande när man tänker på hur mysigt det var att baka chokladbollar när man var liten, dessa runda, sockriga och framförallt onyttiga saker. Mmm, yummi!

 

4. Måla om

Det är som terapi att måla om något. Måla om någon hylla, byrå, vägg eller radion :)

 

5. Rensa garderoben

Riv ut alla kläder, kasta/ge bort det du inte använder, vik och färgsortera.

 


Torsdag Thursday Donnerstag

Godmorgon solstrålar!

Nu har jag vaknat till liv och ska strax ta ett långt skönt bad tänkte jag.
Igår var jag på förfest hos söta Sara och sen blev det Ritz! :) Det var en lyckad utekväll förutom det otroligt jobbiga bandet som vägrade sluta spela. Not OK!

Jag kom precis på att det är torsdag idag, PANNKAKOR hos mami!!!  Vilken lycka!!


Oh what a night



Sov gott!!!

buddy or enemy


 

Om du svarar ja på fem eller fler av frågorna kan din mobil vara en stressfaktor och ett beroende.

 

     

  1. Sover du med mobilen påslagen?

     

  2. Kollar du av mobilen hela tiden?

     

  3. Har du ständig fysisk kontakt med mobilen? (Känner du ofta av att den ligger i fickan/väskan eller har den ofta i handen).

     

  4. Kontrollerar du att du har tangentlåset på hela tiden?

     

  5. Svarar du i tid och otid, även när du äter middag eller går på toaletten?

     

  6. Slår du av ljudet, men behåller mobilen på under biobesöket/vigselakten?

     

  7. Svarar du på alla sms du får?

     

  8. Blir du arg när andra inte svarar i sina mobiler när du ringer?

     

  9. Känner du dig jagad, skrämd, eller irriterad när mobilen ringer?

Sporty spice



Idag har jag gått långpromenad och gymmat :) Good job Dolly! Man får så mycket energi och ork när solen är framme. Nu ska jag fixa till mig lite och möta upp söta Jonna. Så sitt inte hemma och läs min blogg nu ;) Ut med er! Kramisar

Vad tycker ni?

Det här är verkligen fruktansvärt! Vad tycker ni?




Heidi Montag beroende av kirurgi

Heidi Montag kan inte sluta lägga sig under kniven.

Heidi Montag, 23, avslöjar att hon är beroende av plastikkirurgi. I ett desperat försök att vara "sitt bästa jag" har Heidi genomgått 10 kirurgiska ingrepp – under en och samma dag.

 

– Under de senaste tre åren har jag planerat och tänkt på vad jag ska göra för ingrepp. Jag är mer än besatt, säger Heidi till People.

Det var den 20 november 2009 som Heidi körde sitt operationsmaraton. Hennes familj och vänner var ovetande om Heidis blodiga planer.

Men som tur är – för de som bryr sig – så förde Heidi dagbok under operationstiden.

 

Heidi ska bland annat ha genomgått ännu en bröstförstoring, en hakförminskning, ett näsjobb, fettsugning och mycket mer. Heidi berättar även att hon inte känner sig färdig med operationerna på långa vägar.

 

Att bli beroende av plastikkirurgi är vanligt i Hollywood. Heidi Montag är bara 23 år gammal men börjar redan platsa i toppeliten av de betydligt äldre stjärnorna som inte kan sluta operera sig.


Drops of jupiter


Lets go!



Jag var precis ute på en långpromenad med Cleo och det var riktigt skönt väder. När solen är framme så kan man ju inte låta bli att fantisera om vita stränder och klarblå himmel. Jag vill så gärna åka utomlands nu, men alla jobbar/pluggar :( Jag jobbar bara helger och skulle kunna åka iväg 5 dagar närsomhelst. När alla andra är lediga i sommar så vill jag helst inte åka utomlands, man kan ju inte lämna sverige de få månader som de faktiskt är fint väder.

This thing called love ?

Tänk att man blir så knäpp när man har intresse för någon. Ibland sitter jag och mina vänner och analyserar ett fånigt sms i flera timmar. Vad menade han med det? Varför skrev han just så och inte såhär ist? Man tappar liksom bort sig själv. När jag tänker efter så är det inte så konstigt att det blir en massa missförstånd hela tiden heller. Detta spel vi försöker spela skapar enbart förvirring och inget annat. Det vore bättre om alla bara vågade vara ärliga och säga vad det vill och känner. Sen har vi även kommit fram till att dagens killar är fruktansvärt dåliga på att uppvakta tjejer! Skärpning killar, se twilight och lär er ;)


Det bästa sättet att ta hand om sitt hjärta är med ärlighet och becel.



Gossip & Gottis




Imorgon kommer det vara grymt väder :) Jag har en långpromenad inplanerad och sen gymmet.
Jag är så jäkla missnöjd med Njoy, har nog aldrig vart med om sämre service. När man kommer in möts man av en tom reception eller att dom står och snackar med varandra eller i telefon. När man väl kommit ner till gymmet så är det helt dött. Deras musik stängs av ibland och den sätts inte på fören någon knackar på hos någon som arbetar där och säger till. Som om det inte vore nog, nej nej! Njoy kör gratisversionen av spotify!! Så man tvingas höra den där jäkla reklamen hela tiden. Dom kan inte kosta på sig 100 kr i månaden för att vi som gymmar där ska slippa höra reklamen.

Nu är det gossip girl snart!!! Lite choklad på det så är jag lyckligaste flickan i världen :)


Bikini

På söndagar får man äta choklaaad, bara så ni vet!





Här ser ni min nya bikini :) Jag hoppas på att kunna börja använda den om några veckor, förra året var det ju superfint sommarväder i maj.
Denna sommar måste jag inskaffa en cykel med cykelkorg så Cleo kan åka med.

Twisted sister live 10.05.08


Åååhhhh

Det är så skönt att bara ligga och dra sig på morgonen. Något som är ännu skönare är att jag vaknade upp med träningsvärk, det var inte igår kan jag säga :p Men nu är jag igång igen! woho!



Jag har fått en del klagomål över att det är krånligt att kommentera och att man måste fylla i en kod där man knappt ser vad som står. Tyvärr verkar jag inte kunna göra något åt detta. Men jag har en god nyhet, jag köpte en ny bikini igår!! Den är vit och jättesöt!



stackars mig!



Jag har precis kommit hem från spelning och har galet ont i halsen, hoppas det går över med lite sömn. Imorgon har jag tänkt härja loss till twisted sister! Yeeey!!
Det är så skönt att Ivy stänger 01, då slipper man allt härj ute när man ska rulla hem skivorna. Nu blir det nattmacka sen sooooova! Kram

Kenny Kanons högsta önskan är att få vara med i min blogg. This is for u K!

Kulig
Erotisk
Neurotisk
Naken
Yppig

Freaky friday

Nu ska jag till gymmet, för er som inte vet så hänger min tunga alltid utanför.




Jag hoppas att ni är laddade inför kvällen! Tjipp!

Pannkakstorsdag!



Den här lilla tjejen hade jag på besök idag. Hon kissade ner Cleos bädd så nu måste jag tvätta innan jag får krama kudden. Jag har haft sån jäkla huvudvärk idag, och jag är inte en sån som brukar ha ont i huvudet. Kan det vara vädret tro? Jag måste nog ta en ipren innan jag lägger mig även om jag hatar piller!

JAG VILL HA SOMMAR!!!

Hellu!



Idag gick jag och Kristin en promenad kl 10, det var verkligen ett härligt sätt att börja dagen på. Det olustiga börjar dock när man kommer till holmen och möts av dessa argsinta gäss. När jag var liten blev jag jagad av en gås och bestulen på en hårsnodd. Tur att jag är stor och stark nu!




Finally



Med lite smått psykotisk blick och en flourtablett i munnen tackar jag för mig och kryper ner under täcktet!

min hicka tar död på mig!

Jag har hållt andan, druckit 9 klunkar vatten och stått på huvudet men hickan vägrar försvinna! What to do!!?

Förutom kroniskt hickande så har ja hunnit med en hel del vettigt idag. Jag har bjudit in några butiker inför helgen, tvättat och unnat mig god mat på Ivy! :) Så nu är det väl dags att att vika tvätten och bädda reent!




Du skall icke ljuga!

En lögn är en oriktig utsaga som uttalas såsom varande sann, med avsikt att få dem som tar del av utsagan att anta dess riktighet trots att den som uttalar den vet att den är osann. En lögnare är en person som tidigare ljugit eller tenderar att ljuga ofta, även när det inte är nödvändigt. Mytomani är en form av tvångsmässigt ljugande.

Jag hatar lögner! Tycker ni att det finns tillfällen då det är OK att ljuga?


Schhh...



Jag älskar verkligen min lilla hårklämma även om mina vänner hatar att se mig i den. Men jag har fått tillstånd att ha den hemma när ingen ser iaf. Det är så skönt att få bort håret men slippa sätta upp det helt.

Ikväll är det DHW!! :)


KONSTIGT VAA!

Jag pratar nästan jämt i telefon när jg duschar eller badar, då har jag öronsnäcka såklart. Vissa tycker att det är jättekonstigt. Jag tycker att det är rätt mysigt att borsta tänderna samtigit med en kompis i örat :) Vad tycker ni?

Nu ska jag klä på mig, gå i några butiken och sen fika me Jonna.

Om ni inte äger en öronsnäcka så finns det andra alternativ.

Handsfreestilen



Resultatet!



Tack för hjälpen Anders.

NU ska jag verkligen sova, Natti!

BFF

Goda vänner är som stjärnor. Du ser dom inte alltid, men du vet att de finns där.

Det är så underbart att ha bästisar, någon man kan berätta ALLT för. Jag tror att den viktigaste relationen man har är just med sina vänner. Självklar har vi alla gjort misstag och ibland försummat varandra vid något tillfälle men de misstagen lär man sig förhoppningsvis någonting av.

När jag bodde i säfsen så hade jag en bästis som hette Johanna, vi lekte jämt och hade massa konstigheter för oss. När jag flyttade till örebro blev vi osams och hördes inte på flera flera år. När vi var 20 tog vi upp kontakten igen och Johanna kom till örebro för att hälsa på mig. Jag var jätte nervös innan men så fort jag såg henne kändes allt som vanligt igen. Det var som att de åren vi inte pratat inte existerade. Ingen av oss hade förändrats så mycket heller, vet inte om de är positivt eller tragiskt att vi inte har ändrats något sen vi var 9 :p Våra samtal handlar mer eller mindre om samma saker nu som då, haha!

Nu ska jag tvätta håret och ringa min älskade Maria <3

Natti/ D*





Monday

Godmorgon! Jag vill börja med att påminna er om deklarationen, den ska vara inne senast midnatt.
Det är jättefint väder ute men jag ska hålla mig hemma framför datorn och försöka mig på att göra en affisch och flyer, spännande! Det är nog bland det roligaste som finns, prova på nya saker.

Jag kan även ta och  berätta för er vad som händer denna helg :)

På fredag och lördag bjuder vi in ett antal utvalda gäster till IVY! Vi kommer bjuda på buffe och bra priser i baren. Det är en gästlista som gäller eftersom det är begränsat med platser.

Maila mig namn,dag och hur stort sällskapet är senast onsdag.

Kom på att jag har tvättid nu, later!




Sådär ja!

Nu är det slut på denna vecka och snart början på en ny! :) Jag har lovat mig själv att komma iväg till gymmet oftare, jobba duktigt och ge Cleo ett bad. Men just nu ska jag nog ställa mig och laga lite mat, blev så himla hungrig. Sov gott hörrni förutom muppen som busringer mig, SLUTA! Vem gör sånt?!

Minns ni den där Leifi busringingen ? Det var någon slags datagjord röst som hade ett antal meningar man kunde använda sig av. Fan va lång tid det tog innan jag förstod det.


sunny sunday

Långpromenad med Cleo
Handla hem massa gott
Möte
Gossip girl
söndagsmyyys


Yummi!

Mmmm, Nu har jag svullat en crispy chicken :) Jag hoppas att ni haft en trevlig kväll, Jag är gaaalet trött!!

So this is a tired Dolly signing out, sleep tight and stay black!





Jaha jaja

Då var det lördag nu igen, veckorna går så himla fort. Jag tycker att det känns som en söndag, känner mig helt seg. Va härligt det känns med maj månad va!? Nu blir det bara bättre och bättre :)

Nu tänkte jag ta ut Cleo och sen äta lite frukost framför tvn. Jag hoppas att vi ses ikväll!

Kom på en sak som jag blir så irriterad på. Människor som inte kan föra sig socialt och bara säger korkade olämpliga saker, Ush!






SJUUKT OTÄCKT!!

På väg hem från Ivy ser jag en kille som går nåra meter framför mig som är dyngrak, han är så full så han knappt kan ta sig fram. Jag stannar till vid vägen för jag tycker att det känns olustigt med alla fulla människor omking mig. Plötsligt hör jag, DU SKA GE FAN I ATT KNUFFA EN POLIIS!! Då ser jag hur 3 killar sänker den där ensamma fullla killen. Jag vet inte om de var poliser eller ej, det hade iaf inte uniform. Jag blev så himla rädd så jag sprang in till strömpis istället och lämnade mina skivor där.

Va försiktiga när ni tar er hem, det finns massa psyk där ute som väntar på att ställa till det.





RSS 2.0