Feeder




Min kombo har världens farligaste jobb, hon har massa gottigt omkring sig hela dagarna och tar hem onyttigheter till mig. Jag äter mig mätt på bakelser och gooodis, icke bra! Men som tur är så har jag inskaffat gymkort på SATS, så nu jävlar. Beach 2011 here i come!

Haha jäkla 08 som frågar mig om jag varit på IKEA nån gång?? Som om örebro inte vore annat än en håla med tät skog och en sekt. Jag menar även befolkningen från de minsta hålorna har väl varit på IKEA, va är det för fråga!? :p Roligast på länge.

HARDCORE


positiva Christian

Det är så skönt när Christians uppmuntrande tumme finns på dansgolvet! Det får mig att känna mig lugn och trygg! :p




Nu har jag kommit hem och dricker vitamin well. Varför ska man alltid bli sjuk just när man får slappna av och är ledig? Så himla orättvist! Det är ju nu som jag egentligen skulle ha möjlighet till att leva loppan.

Just det, jag såg en naken man på centralen. Modigt att hänga ut helt nude i detta väder!

No more drama

Jag vill inte bli inblandad i dramatik och skvaller, låt mig vara! Kan jag få vara i örebro en natt och spela skivor utan konstigheter tack! Jag har absolut inge intresse för tjaffsa om småsaker som inte betyder ett skit för mig. Jag lägger min energi på viktigare saker än så. När ska folk sluta vara så egocentriska och sluta tro att jag ens vill lägga ner min tid på er, ni betyder som sagt ingenting för mig :) Och det säger jag inte på ett elakt och taskigt sätt utan jag menar mer att folk som inte är min familj eller mina vänner inte är så viktiga för mig. Jag behöver inga ytliga kontakter, jag är hellre i fred.
Jag har flyttat från örebro just för allt sånt här är så tröttsamt. Jag befinner mig i denna stad några timmar i veckan och ändå lyckas folk dra in mitt namn i massa konstiga sammanhang. Hur kan jag bli så utsatt när jag knappt känner någon? :p Jag har inte satt min fot utanför mammas dörr, inte pratat med någon förutom min familj och Fredrik. Men enligt vissa så verkar jag hunnit med en hel del under min vistelse.

Nu ska jag packa och åka heeem! Var god och beakta att jag alltså inte befinner mig i örebro fören lördag då jag ska spela på satin och sen åka hem dagen efter. No more drama!! Jag försöker hålla mig lugn och sansad men det finns en gräns. När man har sånt temperament som jag så är det galet svårt att behärska sig, det tar verkligen på krafterna, haha.

En lussebulle på det. Tjipp!


haha

Arga snickaren ser arg ut? Och Mia blev besviken på att han inte var lika snygg irl som i tvrutan? :p


Var det inte nyss?

Veckan har gått såååå fort! Det känns som jag precis kom tillbaka från örebro och nu ska jag dit igen. 
Imorgon ska jag upp och jobba i butiken och sen får jag och cleo hoppa på tåget för att åka till örebro, jag hoppas verkligen inte att SJ planerar att strula imorgon. Jag kommer fram kl 21 och då blir det raka vägen till Satin för att spela musik åt er så ni kan få dansa loss.

Ni ser väl på idol? Jay, Olle och Linnea är så himla duktiga. Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta titta.


sommartider hej hej!



Godmorgon! :)

Va skönt det är att få vakna upp utvilad och bara ligga och dra sig i några minuter utan att behöva stressa iväg någonstans. Cleo väckte mig 08.30 för hon behövde gå ut, men nu har jag krypit ner under täcket igen. Jag blir nog kvar här en kvart till sen ska jag ta tag i allt som behöver göras innan jobbet. Jag skulle nog behöva gå till ica och handla hem lite mat och sånt.

Igår blev jag påmind om varför jag lämnade örebro. Det är som att folk inte har bättre saker för sig än att skapa drama. Jag bor inte där, jag är enbart där på lördagar för spelningar. Jag beblandar mig inte med folk förutom min familj och ändå blir jag utsatt för påhopp och intriger på fb, haha
Vuxna människor som beter sig som småtjejer går bort!

Förresten, vet ni något om allt är som det ska med swedbank?

 

 


Hej mitt vinterland

Är det inte dags att du försvinner och lämnar plats för sommaren ?
Hur har ni det? är ni insnöade någonstans? Själv så sitter jag och drömmer om sol och värme. Fast jag tycker ändå att det är väldigt fint och mysigt att titta ut genom fönstret. Det är så himla vackert när allt är vitt och det knastrar under sulorna. Jag minns att min mormor alltid påpekade hur härligt hon tyckte det var med snön som knastrade när man var ute och promenerade.

Nu ska jag torka håret och sen soooova! Nattipuss!


one night in örebronx



Hej! Nu är jag äntligen hemma från örebro, skönt. Det var fullt ös på satin och en riktigt kulig spelning, men resan dit var ett rent helvete. På väg till tåget så går min pirra sönder, det är alltså kärran som jag har min skivcase på. Kaos! Så det var en galet kämpig väg till örebro må jag säga. Men men, väl på plats fick jag massa god mat, bullar och kakor hos mami. Jag har fått med mig några påsar gottigt hem så det blir att svulla framför ensam mamma söker ikväll. Sen har jag även hämtat hit min bästaste Cleo så nu känner jag mig hel! Hoppas verkligen att hon kommer trivas bra i vårt ny hem.

Jag kommer jobba en hel del den kommande veckan och inte hinna med att ha något liv direkt, vilket innebär att jag faktiskt inte har så mycket att skriva om. Det är rätt torrt på den fronten. Det finns dock en sak som jag gärna hade delat med mig av för heeela världen men som jag väljer att hålla hemligt ett litet tag till iallafall, tror det blir bäst så. Men det hålls nog inte hemligt länge till eftersom jag antagligen kommer explodera då.



Nighty!


Shiiine




Jag har inte så mycket att säga förutom att jag önskar er en trevlig kväll :) Själv så sitter jag och väntar på hjälp som ska få min lampa att lysa, äntligen! Den har vart riktigt strulig, men ikväll är kvällen som det kommer gå väga. Have faith!

Imorgon ska jag jobba till stängning och sen blir det fredagsmyyyys!


Hjälp mig upp!



Det är så svårt att ta sig någonstans när man vet att man möts av en fruktansvärd kyla så fort man kommer utanför dörren. Jag har fastnat i köket där jag hittat en perfekt plats vid elemtentet, mmm värme. Är det sant att elementerna är inställda så att det blir varmare när det är minusgrader ute? Att det liksom inte går att få elementet bli varmare så länge det ligger på plusgrader. Väldigt korkat isf, man måste väl få bestämma själv hur varmt/kallt man vill ha det hemma.

Nu har the cleaning lady städat klart här och det är superfresh! The smell of citrus makes me happy :)
Nej nu måste jag lägga på ett kol! Tjipp!

yesterday



Godmorgon solstrålar! Sovit gott? Jag känner mig utvilad och jäkligt hungrig. Idag ska jag äta en rejäl frukost innan jag tar mig till stan för att fixa med ärenden. Igår spelade jag som sagt på berns och det var jätteskoj. Det är såååå roligt med människor som inte kan dansa i takt. Jag kunde knappt hålla takten när jag bara tittade på henne. Det var riktigt bra drag på tanten och hon såg ut att ha såå kul. Kroppsspråket blir liksom så barnsligt och sött, men taktkänslan var åt helvete. :p

Ikväll ska jag nog ut och unna mig ett glas vino på något mysigt ställe. Frukostdags! Hejsvejs!

Vill ha dig i mörkret hos mig

Hej hopp! Hoppas ni har det bra. Jag är helt sönderstressad och måste fixa ordning mig innan spelningen. Jag har knappt sovit något inatt + att jag jobbat hela dagen så jag känner mig inte på topp direkt. Det kommer dock bli en sjukt rolig kväll. Jag var nyss där och soundchecka och dom hade gjort det sååå fint i stora salongen.

På lördag åker jag till örebronx för att spela på Satin, det kommer bli superskoj och jag hoppas verkligen på att se ALLA på plats då!

Nu blev jag plötsligt jättesugen på Oboy, måste fixa! Vi hörs och ha en trevlig onsdagskväll! Puss!




JIF som i Johan Ivar Fredrik ?

Jag vill börja med att säga att jag bott i en 1a och har aldrig haft städhjälp. Nu bor jag i en stor 3a och det känns helt omöjligt att ta sig tid för att städa hela lägenheten själv. Så jag tog helt enkelt beslutet att låta någon annan städa åt mig så det blir rent hus. Hursomhelst så mailade jag en kvinna som sedan ringde upp mig. Beakta att jag alltid städat själv så det är inte så att jag inte vet hur man städar.

Men av någon konstig anledning så kunde jag inte sluta slänga ur mig världens mest korkade saker.
Det slutade med att kvinnan till slut frågade mig.
Har du aldrig städat? För isf kommer det säkert behövas många fler timmar.

**Tysnad**

Jo alltså, jag har städat. Men jag har väl inte använt mig av såna saker.

Kvinnan: Saker som damsugare och mopp?

Sen bad hon mig ta fram papper och penna för att skriva ner viktiga saker som man bör ha hemma, som ajax och jif. Haha och jag är sånt jävla pucko så jag sätter mig och skriver en lista!!


Vissa borde bara stänga in sig och aldrig komma ut!!

Jag tål inte orättvisa. Rätt ska va rätt och svårare än så är det inte! Jag förstår inte hur vissa människor sitter på positioner där de får styra och ställa när det inte besitter någon som helst gnutta sunt bondförnuft. Jag har ju varit DJ sen rätt många år tillbaka och har som tur inte varit med om så värst mycket konstigheter, men det har självklart hänt att en och annan krögare varit en riktig idiot som ska ställa till med problem för småpengar. Folk blir lätt giriga och då funkar inget samarbete. När jag började spela ute så var ja inte mer än 19 år och då började jag gråta så fort det uppstod ett problem, haha. Jag blev så himla sårad och förvånad över att någon kunde vara elak. Nu är jag 24 år GAMMAL och är fullt medveten om att jag inte ska ta skit från någon och jag tolererar absolut inte idioti.

Det är väldigt många i örebro som gärna säger elaka saker om mig bakom min rygg och påstår att jag får alla mina dj jobb bara för jag är tjej osv. Ändå står dom där själva på mitt dansgolv och dansar. ? Självklart är dom flesta hatare själva djs som kanske inte får egna spelningar. Vad spelar det för roll ens om jag får mina jobb för att jag är tjej? Hur kan en sån löjlig struntsak störa någon så himla mycket. Då har man nog alldeles för mycket fritid. Du behöver inte stå på mitt golv och dansa en hel kväll, och du behöver absolut inte komma fram till mitt bås för att påpeka vilket fjantig låt som spelas. Gå bara hem eller gå  till ett annat ställe? Örebro har faktiskt många nattklubbar så du behöver inte känna dig tvungen att ta dig igenom en plågsam kväll med mina låtval ;)

Jag ska dela med mig av en rolig händelse från förra året. Jag kommer alltid lite tidigare till spelningen för att kolla så det står rätt spelare framme och så att jag ska ha möjlighet att ställa frågor om jag undrar över något. När jag kommer upp i djbåset ser jag att han som leverar ljud och ljus på stället ställt fram fel spelare och gjort en riktig tattarlösning. Jag vill ha det på ett visst sätt och den infon hade han fått. Denna idiot tillhör hatarmassan och tjurar alltid över att jag får spelningar. Så hursomhelst, när jag ser honom så ropar jag på honom och säger åt honom att ställa fram det jag bett om eftersom jag vet att han har det i bilen och jag vill inte ha sån tattarlösning som jag fått bara för han vill jävlas. Då spårar puckot, han börjar SKRIKA och är heeelt hysterisk. Jag höll mig lugn för att jag ville att han skulle bli dumförklarad vilket han också blev. Det slutade med att han fick skäll för hans uppförande och grät.  Personen jag pratar om är alltså 40+. När man börjar bli så hatisk, arg och inte kan acceptera andra människors framgång så är det fan dags att låsa in sig.

Imorgon spelar jag på en jättestorfest fest på berns så jag måste putsa upp mina skivor nu. När jag spelade i lördags märkte jag att nästan alla mina skivor hacka, not ok!  Ha en fab dag! Pusselipuss


Sen kan man fråga sig vad jag egentligen gör i dj båset? haha


Home

Nu har vi kommit hem från bion och ska käka lite kvällspizza, mumsigt. Filmen va jätterolig men jag tycker nog att hangover är bättre. Det är så himla mysigt att gå på bio, det borde man göra oftare.

Tänkte bara natta er och hoppas ni drömmer sockersöta drömmar ;)



I aint got the heart babe



Så himla fin! Det var för längesen jag lyssnade på Zelmani, hon är duktig.

Nu ska jag klä på mig för ikväll blir det biomys, Yeeey! :)  DUE DATE!!

BRRR


Vafan är det här för väder? Det är kallt, blåsigt och blött :( Usch! Jag bor så högt upp så det blåser på rätt ordentligt här, det liksom tjuter som i en skräckfilm. Trots detta snuskväder har jag fått en del gjort idag. Jag började dagen med ett möte och sen åkte jag och storhandlade, nu ser det sådär jättevuxet ut i min kyl och frys. Jag tänkte ta och laga goood mat och passa på att chilla nu när jag är ledig idag och imorgon. Sen blir det full rulle i butikerna och med spelningarna.


Matdags, Tjipp!







Due date!

Har någon sett Due date? Den verkar så jäkla rolig. Jag älskar Alan från hangover så jag tror denna är minst lika rolig. Det värsta som finns är ju när alla höjdpukter finns med på trailern och filmen blir en besvikelse för det händer inget mer än det som redan visats på trailern. En till film som jag bara MÅSTE se är ju Cornelis, som jag väntat. Äntligen!

Men imorgon känner jag nog för massa skratt så vi ska gå på Due date! Det blir funfun!


HEJHEJHEJ!



Hello hello! Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men jag har inte haft tid. Jag är helt slut när jag kommer hem eftersom min hjärna går på högvarv. Det är alla nya ställen, nya jobben och nya människorna. Alla dessa nya intryckt gör mig lite tankspridd och vimsig. Jag måste dock säga att jag trivs sjukt bra här! Att flytta hit är nog det bästa jag någonsin gjort.


Nu ska jag gå till ica och köpa hem lite choklad, men bara liiite!
Ni har väl inte glömt att det är fars dag idag?


spets i vintermörkret

Ikväll tog jag mig ork för att gå till ica och unna mig pepparkaka, såndär mjuk ni vet. Det är så himla gott! Nu har jag svullat den och funderar på att göra hetssitups för att slippa känna ångest över att jag precis tryckt i mig hela kakan. Ja, så får det bli! 100 situps och kanske springa upp och ner för trappen? Jag bor ju ändå på 9de våningen.
Eller så tar jag en dusch och myser ner mig i sängen och ser en film :) Oh, det lät mycket trevligare än att springa i trappen. Jag måste inskaffa gymkort här!

Den här söta spetsklänningen ramlade ur garderoben idag. Den är väldigt somrig men om man har svart kavaj, leggings och kängor till så funkar den finfint nu med.

 


Släpp allt negativt i ditt liv och gå vidare!

Vi människor vill gärna älta och plåga oss själva med negativa tankar så vi får vara ett stackars offer, det är enklare än att ta tag i problemet eller att bryta med sånt som får en att må dåligt.
Jag själv har kapat helt med vissa människor eller valt att ha dom som ytliga bekanta just för jag märkt att deras energi inte är något att ha. Det är bara så enkelt att man kanske tar fram dåliga sidor hos varandra och blir en person som man inte trivs med att vara, och då blir man definitivt bitter.
Livet är så himla kort så jag har bestämt för att omringa mig med härliga människor som får mig att må bra.
Ibland kan en fin relation utvecklas till något destruktivt och då är det dags att gå varsitt håll, det innebär inte att ens vägar inte möts igen. Allt har sin tid.


”Om en människa inte finner lugnet inom sig, söker hon det fåfängt på annat håll.” /Channing

”Att leva är så häpnadsväckande att det lämnar mycket lite utrymme för andra sysselsättningar.” /Emily Dickinson

”Vi lever en sekund i taget, och sekunden är just nu.” /Eyvind Johnson



men braaa!!

Jag har slängt av mig alla blöta kläder i hallen och sitter nu i mjukis och med täcke, varmt och skönt! Det är heelt galet väder här i dag, jag skulle gå till ica för att posta ett brev när jag plötsligt känner att jag lyfter fan från marken!!! Jag försöker fälla ner paraplyet vilket är helt omöjligt eftersom det bara fladdrar omkring och jag själv slängs omkring i en jäkla snöstorm. Jag står bra länge och fightas med paraplyet samtidigt som jag skriker som en fjolla och svär som en borstbindare. När jag äntlingen lyckats så ser jag att det står en grupp pensionärer i en port och skrattar åt mig, kuuul! Nu går jag i ide, ses i maj!




Missbrukare

Jag har ju varit chokladmissbrukare i många år så för mig är det rätt strongt att inte ha ätit choklad på 1.5 vecka. Nu när jag var hemma hos mamma under helgen så kunde jag dock inte låt bli, det står alltid choklad och bullar framme på kösbordet så de är helt omöjligt att vistas i det hemmet utan att svulla.
Jag har lovat mig själv att inte köpa hem choklad om det inte verkligen krisar, nån gång i månaden är OK men jag kan inte hålla på och unna mig något gottigt varje kväll. Inga mer tjockisfasoner här inte!

Nu ska jag ta en varm skön dusch, jag är genomfrusen. Ha en trevlig kväll, puss!


strålande sol & svinkallt

Det är helt sjukt hur fort tiden går, kan ni tänka er att de är julafton om ca 6 veckor? dagarna,  veckorna, månadarna och åren bara flyger förbi. Så det gäller att man tar vara på varje sekund. Nu har jag kommit hem från örebro och funderar på att få i mig något i magen för att  sedan ta en rask promenad i det fina vädret.

Jag måste verkligen få en del tråkgrejer gjorda innan jag börja jobba på onsdag. Jag har fortfarande inte fått ordning på min taklampa och tv. Varför kan det inte bara funka? Kontakten som sitter på lampan passar inte ihop med uttaget som sitter uppe i taket :( Jag kan inte skjuta upp på det mer nu, ikväll ska jag ta tag i det!

Hoppas ni får en härlig måndag!


Skönaste söndagen på länge


Hur härligt är det inte bara dega i soffan med vovven och få massa god mat serverad? Fantastiskt! Jag försökte få ut Cleo på en långpromenad men hon verkar tycka att det är för kallt. Hon vill absolut inte följa med och springer tillbaka till porten. Stackarn vägrar ju ha jacka på sig så hon fryser nog, hon står bara helt stilla och skäms när jag försöker klä på henne något. Inte ens liten sjal kan hon ha, hon blir så ledsen.

Imorgon bitti åker jag hem till stockholm, jag måste ta med mig min tunga skivcase eftersom jag har en spelning på Berns nästa vecka. Det är fan det jobbigaste som finns att resa med 100 kg skivor!! Hårt liv man lever!
Nu blir det att se på Idol eftersom jag missade det i fredags sen ska jag nog sooova.

Natti!




En natt i örebronx

Go kväll! Eftersom jag har en spelning i örebro ikväll så är jag hemma hos mami och svullar ikväll, härliga tider. Vi har ätit pannkakor och sen har jag klippt klorna och duschat Cleo. Hon tycker inte direkt att sånt är jätteroligt så nu ligger hon i soffan under en handduk och tjurar. Men men, sånt som måste göras!

Nu ska jag ta och göra mig iordning inför kvällen, det blir lax ikväll. Yummi!! Alltså jag ska inte göra mig ordning för att äta lax utan för att jag ska spela senare. Aja, jag har knappt sovit något inatt så det är ok att vara lite tankspridd idag. Helst av allt skulle jag vilja slänga mig i soffan med massa choklad och somna till en halvtaskig film.

Hoppas ni får en awesome kväll, det tänker jag ha!

..och tack för igår, jag hade en jätte trevlig kväll! :) Kram på er!




Hej hopp!


Bästaste!




Mmmaaaat.. Va gott!!




Tog det slut nu? Can I please have sum more?



Hittade något annat smaskens, Skål!!



say cheeese!



OMG! Äre här brudarna gömmer sig för mig!



Go go power rangers!

Round here

Guten morgen! Sovit gott? Jag sover så himla skönt här, det är helt knäpptyst. Hemma i örebro så var det rätt lyhört och man hörde grannarnas telefoner ringa :p Idag ska jag försöka få upp min taklampa och kanske städa lite. Sen ska jag och Natalie gå en runda på stan och hon ska visa mig lite olika vägar så jag ska hitta bättra och smidigare. Imorgon är det partyparty och på lördag åker jag till örebro för att spela skivor på Satin! Vi ses! 


Nu blir det frukost och counting crows.


premiär för vinterjackan




Tja tja bloggen! :p Hoppas ni haft en trevlig dag! Själv så har jag spenderat tisdagen med Patrik och det har varit jättetrevligt.  Vi började med att luncha relativt hälsomsamt i sturegallerian och avslutade kvällen med sushi och vin på Bauer. Eftersom vi båda är nyinflyttade så är det mysigt att traska omkring och hitta ställen man fattar tycke för. Det finns ju faktiskt en del att välja på.  Nu bli det pizza till tonerna av en gitarr, gud vad mycket prat det är om mat i detta inlägg. Gör jag inget annat än äter?


Goodmorning!

Jag vaknade strax innan 07 idag så jag har faktiskt hunnit med en hel del. Eller egentligen vakna jag upp runt 01 inatt för att någon visst råkade ringa upp mig när jag var tydlig med att jag skulle lägga mig tidigt ;)
Idag är det riktigt kallt och förjävligt, vintern har inte ens börjat och jag längtar redan sååå till sommaren. Nu ska jag byta om för att sedan bege mig på stureplan och möta upp Patrik. Tjipp!





Skål!



Det här är supergottigt rosé, I strongly reccomend it!

Just a smalltowngiirl

Hej hopp! Hur har ni det? Själv så är jag helt muck, är inte van vid detta höga tempo. Nu har jag iaf kommit hem och sitter här på 9de våningen och ser ut över fina staden, ska nog unna mig något gott nu innan jag fortsätter med att packa upp kläder. Jag har mardrömmar om dessa jäkla sopsäckar som är fyllda med kläder, jag måste göra mig av med massa. Ett litet tips, sluta handla! Fyfan vad mycket onödiga prylar/kläder/skor man äger. Jag höll på att spy när vi rensade ur min 1a i örebro, hur har jag hunnit samla på mig så mycket under 2 år? Galet! Nej ni, jag ska aldrig mer köpa något!



RSS 2.0