summer summertime



Jag är för gammal

Har ni någon i ert liv som enbart hör av sig för att berätta om sitt liv och hur framgångsrik den är? Jag har kapat med de flesta idioter men det finns några som hänger kvar. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Det jag vet är att dessa människor tar väldigt mycket energi och att man ska radera dom ur sitt liv, och från fb med när man ändå håller på. Jag är i en period i mitt liv där jag verkligen rensar bort alla ytliga relationer, det ger mig ingenting. Jag har tröttnat på att vara en god vän som alltid ställer upp och sedan bli huggen i ryggen, jag är trött på sms/samtal om att jag ska fixa och hjälpa andra som inte gjort ett skit för mig. Jag är helt enkelt för gammal för massa nonsens.
Självklart så syftar jag på verkliga händelser men jag vill inte hänga ut folk i bloggen, det vore orättvist. Men det är skönt att få skriva av sig lite :)

Nu har jag suttit upp för länge och börjar flåsa, jag får fortsätta imorgon.


Jag är kär i Jax

Sons of anarchy, asbra serie! Jag vet att jag är en aning efter när det gäller denna serie men fan va bra den är. Om du missat denna succe så är det på tiden att du tar dig själv i kragen och laddar ner den nuu!

Jag har en hel del som jag vill skriva men jag är fortfarande jätteförkyld och febrig så jag har faktiskt inge ork :(
Jag ger det ett nytt försök om några timmar. Jag har ingen aptit och jag blir så tankspridd och ofokuserad när jag inte fått mat i mig så då skriver jag väl något som jag får ångra sen.

Das was alles!


Stackars mig

Fy fasiken va förkyld jag är! Jag fick gå hem från jobbet så nu sitter jag här hemma och tycker synd om mig själv. Min näsa är alldeles röd och jag kan inte titta ner när jag skriver för då rinner snoret. Så nu går jag och lägger mig och stirrar upp i taket, det här blir säkert en härlig helg. På lördag är det tänkt att jag ska spela skivor på Satin, jag ska göra mitt bästa för att inte smitta er. Jag får helt enkelt sluta flåsa er i ansiktet.


Till Martina


Kalimera




Jag vaknade upp tokförkyld, usch! Känner mig alldeles tjock och äcklig i halsen :(

Nu ska jag poppa lite feelgoodmusik och försöka sminka bort förkylningen så jag inte skrämmer folk på jobbet.

Ciao!



120 000 havande kvinnor ?

Jag: Jag ska hämta ut mina minipiller, cerazette.
Apotekstanten: Dom är tyvärr helt slut.
Jag: Har du möjlighet att se vilket apotek som har dom? Gärna så nära som möjligt.
Apotekstanten: Nej alltså, dom är slut i hela sverige.
Jag: VA!?
Apotekstanten: Läser du inte tidningen?
Jag: Nää! Vadå, vad händer med mig nu då? Om jag inte äter mina mini piller?
Apotekstanten: Du blir gravid!



Härligt! Mina minipiller är helt slut i detta avlånga land. Det är väl bara att gilla läget, och det gäller visst 120 000 kvinnor till i sverige. Om det finns någon där ute som råkar ha cerazette på lager så vill jag köpa, jag betalar bra.





VADÅ MINUS 15!



Jag har ingen känsel i fingrarna så jag skriver senare. Måste nog krypa ner i sängen och slå på värmedynan så jag tinar upp.

Monday = Datenight



Nu ska jag och Cleo ut och leka i snön. Jag borde egentligen gå till gymmet idag men jag känner faktiskt inte för det. Jag tänker bara slappa med Lil C och äta kärleksmums.

Enligt klart.se så kommer det vara nollgradigt till helgen, det går åt rätt håll mina vänner så håll ut!
Nu måste jag skynda på så jag hinner med allt innan jag ska på en efterlängtad date ikväll.

Ha en toppendag!

Rockstar baby


Varför så arg?

Gokväll! :)
Idag fick jag ett jätteargt och elakt inlägg av en anonym bloggläsare :( Ganska obehagligt. Det är rätt konstigt att personen ens läser min blogg när den har ett sådant starkt hat mot mig. (?)
Denna person har problem med att jag har roligt när jag jobbar, för jag dansar till musiken jag själv spelar. Det är alltså fel av mig som Dj att ha roligt till musiken som spelas på mitt dansgolv. Jag kan inte hjälpa att jag blir glad och uppspelt av glada människor som har roligt och bjuder på sig själva på dansgolvet. Varför ska jag behöva vara lika bitter som du? Det är faktiskt ingen som tvingar dig att vara på mitt dansgolv eller läsa min blogg.

Jag tycker synd om människor som lägger energi på att störa sig på andra människor och deras lycka. Skaffa dig en trevlig hobby! Det värsta av allt är att inte våga stå för sina åsikter, kom fram och säg det du vill få sagt. Sitt inte hemma och skriv ett anonymt inlägg på min blogg. Larvigt!

Jag tänker iaf fortsätta ha roligt på jobbet! :) Och jag är mycket glad och tacksam över att de flesta faktiskt har roligt med mig istället för att hata mig för att jag inte koncentrerar mig på att göra en schysst mix. Är du kanske en arg DJ som inte får speljobb? Dont blame me, och sluta vara en elak människa!

Nu ska ja lägga mig i sängen och se på solsidan, en godnattpuss till alla snälla :)




Jag får inte ihop det

Hans röst är guld värd men jag kan inte smälta att människan som besitter denna soulröst är han. Korkat fördomsfull man är men vafan! Jag har gåshud över hela kroppen!



Judit & Bertil

''

Nu har jag kommit hem efter en trevlig kväll på söder, jag var på Judit & Bertil. Herr Thomas Rusiak levererade den braiga musiken under hela kvällen, bra jobbat!
Nu måste jag börja packa min väska inför min lilla minisemester i örebronx :) Jag är nämlingen ledig på söndag och måndag så jag tänkte vara kvar hos mami, mysa och äta god mat.

Sov gott mina små hallonhjärtan

Första gången

Idag var första gången som jag klev upp ur sängen och gick raka vägen till gymmet. Det var faktiskt rätt skönt, nu har jag det gjort! Jag har ju väldigt svårt för att fungera som en människa bör göra om mornarna så jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har även hunnit förbereda lite inför en spelning i mars, haft ett telefonmöte och nu ska jag iväg och jobba.

Solen skiner i sthlm men det är SVINKALLT.
Klä er varmt och ha en härlig fredag!





I Blame Coco


My baby shot me down






God kväll alla glada!
Idag har jag en riktigt jobbig dag, är så jäkla trött och det känns som jag börjar bli lite förkyld :(
Jag var iaf på gymmet en sväng efter jobbet och köpte 2 snickers och en twix på hemvägen, värt gympass! Förutom mitt destruktiva svullande och denna förbannade vinter som vägrar ta slut så är det finemang. Ikväll är det CSI och criminal minds på 5an, ska bli såå spännande. Jag tänker ta en lång skön dusch och sen krypa ner i sängen och invänta Horatio och co.

På lördag är jag tillbaka i örebro och lattjar i dj båset, det verkar bli en galet bra kväll. Se till att inte komma allt för sent så ni får stå utanför och frysa.

Jag måste bara få säga att jag gillar er så jäkla mycket, ni som varit med ända sen jag spelade på Klaras. Det är jätteroligt att ni kommer fram och hälsar. <3




cool wc

Go kväll! :)

På Riche så har dom små miniatyrtoaletter i små boxar i väggen, med en kamera som filmar. Detta spelas upp på små tv apparetar utanför så det ser ut som att det är övervakningskameror på toa. Rätt kul. Jag blev helt förskräckt och trodde att dom filmade toabesöken. Men icke! :)

Jag kom precis hem från gymmet och tänkte faktiskt unna mig något mumsig nu. Natti!


Riche & Soap




Det värsta som finns!!!

Nej okej, att påstå att detta är det värsta som finns är väl kanske lite väl kryddigt. Men jag tycker faktiskt att det är fruktansvärt fult när håret delar på sig så örat sticker ut, haha.



Ingemar Låås vann en idolkväll med mig


Det bästa med örebro är Lilla örebro bar & kök.





Alla på bussen var upptagna med att läsa min blogg dårå.


Men stackars krake

När jag slängdes fram i den hemska vinterstormen så passerade jag brevbäraren och la märke till att människan gick i shorts!! Hur är det möjligt? Är han en av dom som går igång på att plåga sig själv? Eller är posten så jävliga så dom inte kan kosta på sig långbyxor till sina anställda? Det såg iaf riktigt oskönt ut!


Imorgon spelar jag skivor i örebronx, så vi lär ju ses på dansgolvet! Om inte SJ får för sig att sabbotera min kväll, men jag har faktiskt en bra känsla inför morgondagen.

Nu ska jag bädda rent och läsa liiite till innan jag somnar :)

Muchos besitos/D




En mans önskelista

Om du tycker att du är fet är du antagligen det. Fråga inte oss hela tiden!

Lär dig hela toalettlocksproceduren: Om det är uppfällt är det bara att fälla ner det. Hur enkelt som helst!

Födelsedagar, alla hjärtans dag och årsdagar är inte till för att se om vi kan hitta den perfekta presenten. En gång till.

Om du frågar en fråga som du inte vill ha svar på, var då beredd på ett svar som du heller inte vill höra.

Det finns tillfällen då jag inte tänker på dig. Acceptera det.

Shopping är inte en sport.

Du ser snygg ut i vilka kläder som helst. Jo, det är sant.

Att gråta är utpressning. Gråt om du måste, men var beredd på att vi inte tycker om det.

Be om det du vill ha. Subtila vinkar funkar inte.

Nej, jag vet inte vilken dag det är idag. Jag har inte vetat, vet inte och kommer aldrig att veta. Skriv upp våra speciella dagar på väggkalendern!

Du har tillräckligt med kläder.

Du har för många skor.

De flesta killar äger två eller tre par, så varför tror du att vi är kvalificerade till att, bland trettio par skor, leta fram ett par som passar till din klänning?

"Ja" och "Nej" är klart godkända svar

Fejka inte. Vi är hellre ineffektiva än förda bakom ljuset

Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och ett utav dessa två sätt kan få dig att bli ledsen, så kan du hoppa upp och sätta dig på att vi menade det andra.

Låt oss titta. Om vi inte får titta på andra kvinnor, hur ska vi då kunna veta hur snygg du är.

Du kan antingen be oss göra en sak. Du kan också berätta hur du vill att vi ska göra det, men du kan inte kombinera dessa två alternativ.

Förhållandet kommer aldrig att vara som det var de två första månaderna.

Klipp aldrig ditt hår. Långt hår är alltid mer attraktivt än kort hår. Ett av de främsta skälen till varför en kille är rädd för att gifta sig är att gifta kvinnor alltid klipper håret. Och då är det för sent, för man är redan fast. 

Det ligger aldrig i ert eller vårt intresse att göra ett test tillsammans.

Nej, det spelar ingen roll vilken sorts test det är.

Gnid inte lampan om du inte vill ha ut anden.

Om det är möjligt, kan du väl säga det du vill ha sagt under reklaminslagen. 

Kvinnor som bär push-up bh och urringade blusar har avsagt sig rätten att klaga på att vi stirrar på deras bröst. 

Fler kvinnor borde bära push-up bh och urringade blusar. Vi gillar att stirra på bröst. 

Om det kliar måste vi klia.

Vi är inga tankeläsare och vi kommer aldrig att bli det heller. Vår oförmåga att läsa tankar är inte ett bevis på hur lite vi bryr oss om er. 

Om vi frågar vad som är fel och du svarar "ingenting", kommer vi att bete oss som om allt är bra. Vi vet att du ljuger men det är inte värt besväret.


Svar på tal

Från en manlig läsare såklart ;)


Postat av: Chef Paul


1. Ring.

-Ja det gör vi!, men tjejer vill inte ha påflugna killar?

2. Ljug inte.

-Det gör vi inte, det är vi som inte förstår varandra..

3. Det rätta svaret på frågan "Ser jag tjock ut" är aldrig någonsin "Ja"

-Vilken kille med självbevarelsedrift och vilja att ligga har någonsin svarat ja på den frågan??

4. Samma sak gäller för "Är hon sötare än mig?"
-Se ovan
5. Att beställa åt henne är bra. Att bestämma åt henne är dåligt.

-Och i vilken jämnställd värld funkar det att beställa åt henne? likaså försöka betala? ni sitter där och viftar med kortet och viftar lika snabbt bort det här med könsroller...

6. En grymtning är sällan rätt svar på en fråga.

-Nej men funkar när ni tjatar..hela tiden...

7. Att bjuda henne på middag är inte samma sak som förspel.

-Nej för ni har sabbat det med att promt vilja betala i detta jämnlika samhälle...

8. Svaret "Ingen" på frågan om vem det var som ringde innebär inte att samtalet är över.

-För att personen i andra änden inte betyder något men man kan vara lite snabb och svara...alltså personen betyder inget...

9. Tro det eller ej, men du är förmodligen inte snyggare när du är full.

-Nix...men det är inte tjejen heller, men lik förbannat ska det raggas på alla av motsatta könet och hoppas att ens partner inte ser något...

10. Du har alltid fel.

-I din värld ja...

11. Att rapa är inte sexigt.

-Det är inte sexigt med tråden som hänger från tampongen heller...

12. Säg förlåt.

-Och det ska komma från en tjej?

13. Hon är troligtvis mindre imponerad av din utläggning om din häftiga stereo än vad du tror att hon är.

-Nej men blir man intresserad och nervös kanske man tar till nåt desperat iställer för att verka ointressant...se det som en bekräftelse istället...

14. Detsamma gäller utläggningar om slutspelet i Elitserien.

-Nej inte särskilt intressant vad som hände på stan idag eller vems pojkvän som gjort vad, eller vilken tjej som är hora, eller vem som snackar skit, eller, eller .....

15. Ta inte för givet att PMS alltid är orsaken till dåligt humör.

-Svårt att inte göra det när man tror det bästa om sin flickvän...

16. Låtsas inte om att PMS inte finns.

-Låtsas inte som att killar inte fattar något för att ni inser att ni gjort fel men är för stolta...

17. "Nej" betyder nej, "Ja" betyder ja, tysnad kan betyda vad som helst som passar bäst just för tillfället och kan blixtsnabbt och utan förvarning ändras.

-Återigen, vilken idiot till kille tar ett nej för ett jag? idioten är ju egentligen tjejen som drar sig till fel killar...

18. Kom ihåg hennes födselsedag och alla andra årsdagar hon anser viktiga.

-Kom ihåg vad som överhuvudtaget är viktigt för killen...som tex kompisar eller andra sysselsättningar...


Regler för män

  1. Ring.
  2. Ljug inte.
  3. Det rätta svaret på frågan "Ser jag tjock ut" är aldrig någonsin "Ja"
  4. Samma sak gäller för "Är hon sötare än mig?"
  5. Att beställa åt henne är bra. Att bestämma åt henne är dåligt.
  6. En grymtning är sällan rätt svar på en fråga.
  7. Att bjuda henne på middag är inte samma sak som förspel.
  8. Svaret "Ingen" på frågan om vem det var som ringde innebär inte att samtalet är över.
  9. Tro det eller ej, men du är förmodligen inte snyggare när du är full.
  10. Du har alltid fel.
  11. Att rapa är inte sexigt.
  12. Säg förlåt.
  13. Hon är troligtvis mindre imponerad av din utläggning om din häftiga stereo än vad du tror att hon är.
  14. Detsamma gäller utläggningar om slutspelet i Elitserien.
  15. Ta inte för givet att PMS alltid är orsaken till dåligt humör.
  16. Låtsas inte om att PMS inte finns.
  17. "Nej" betyder nej, "Ja" betyder ja, tysnad kan betyda vad som helst som passar bäst just för tillfället och kan blixtsnabbt och utan förvarning ändras.
  18. Kom ihåg hennes födselsedag och alla andra årsdagar hon anser viktiga.

 


Vad är det för korkat påhitt?

Jag kan verkligen inte acceptera att killar har Uggs. Det ser så fult och konstigt ut, en allmänt störig look. Just för att jag har så svårt för det så ser jag dom överallt hela tiden. Usch! Jag skulle aldrig aldrig kunna vara med en kille som använder uggs. Vilken turn off!


Godmorgon smultron!



Hoppas ni får en härlig måndag, det ska jag ha! :)

Om en gammal gubbe eller tant är bitter och otrevlig, anser ni då att man ska vara artig och trevlig ändå bara för att personen är "en äldre". Eller ska man bita ifrån och få dom förstå att man inte får bete sig hursomhelst bara för man råkar vara jäkligt gammal?

Vi hörs!

SÅJA!




Heej! Nu är jag äntligen hemma :) Jag tänker ta en snabbdusch och sen bädda ner mig i sängen med minisnickers och se på solsidan. Det känns helt underbart att få vara ledig 2 dagar på raken nu. Imorgon ska jag sooova ut och sedan göra gymmet.  Jag har faktiskt en del som jag vill skriva men jag håller nog på det till imorgon. Det kommer bara komma ut på fel sätt om jag skriver något nu när jag är så himla trött.

Nattipuss

Bästis gästbloggar

Detta vet du förmodligen inte om Dolly!
 
Jag har känt Dolly sedan jag var 11 år och har under åren fått uppleva hennes bra sidor,
men även hennes mer udda sidor.
 
Här kommer en lista på 5 saker som jag tror att du inte känner till om Dolly:
 
* Dolly är sjukt pedant,
visserligen har detta blivit bättre med åren men när vi var mindre fick hon panik om jag skulle råka sätta mig på hennes kudde i sängen.
 
* Dolly är sjukt envis. När vi var mindre så hände det ofta att vi bråkade om småsaker. Detta var i sig inte
konstigt eftersom vi umgicks VARJE dag och sov över hos varandra flera gånger i veckan. Tillslut blev vi som ett
gift gammalt par och kunde bråka om vilken väg vi skulle ta till skolan. Eftersom Dolly var så envis och vägra ge sig så streta hon emot ända tills hon fick som hon ville!
 
* Dolly är sjukt kunnig när det gäller musik.

Detta är kanske ingen nyhet eftersom hon jobbar som DJ, men redan när vi gick i 6an- 7an så hade hon stenkoll på allt som hade med musik att göra. I skolan hade vi då och då musikquiz där läraren spelade upp olika låtar som man skulle skriva namnet på och vilken artist det var som hade gjort låten. Vi vann varenda quiz och det var inte direkt tack vare mig :P 
 
* Dolly har haft sjuuukt långt hår! När vi var mindre var hennes hår ända ner till rumpan. På stan var det ofta främlingar som peka och kom fram och berömde hennes hår.
 
* Dolly sjunger jämt!
 
....och det är allt detta som gör Dolly till den alldeles underbara tjej hon faktiskt är! <3
 


Het PT på gymmet!

Jag vet att man inte ska sminka sig när man gymmar men hur gör man om man har en riktig fuldag och det råkar jobba en het instruktör på gymmet? Man kan göra som jag, göra sig ordning och ladda inför mötet och sen ramla baklänges när personen försöker prata med en. Hejdå sats hötorget!

Nu blir det pannkakor med nutella, ganska ok tröstmat :)

Ni ska få bildbevis sen, eftersom det verkar finnas folk där ute som betvivlar mina kunskaper i köket.


Vackert


Jag är inte bitter



Trevligt det är med allt tjat och reklam om alla hjärtans dag när man själv inte har något inplanerat. Verkligen kul!
14 feb är typ den enda dagen som det faktiskt suger att vara singel. Man kanske kan hyra in en endagspojkvän?
Har ni sett filmen The wedding date? Filmen handlar iaf om en kvinna som hyr in en eskort inför hennes systers bröllop. En väldigt mysig film.

Om inte prince charming dyker upp så får det bli god mat och filmmys med en kompis.
Ta hand om er mina små smultron, puss!


Im in chock!!!!



Hittade en rolig bild på min storebrors dotter :)

Nu jävlar!



Jag är laddad som få! Ni får mer info när det är mer aktuellt, jag vill inte lova för mycket! Sov gott ;)

Har jag missat något eller?



Idag såg jag en tjej som gymmade i rosa foppatofflor på gymmet. Det var konstigt och jag kunde inte sluta glo. Är det något nytt ? Är det kanske vanligt att folk har foppatofflor på gymmet nowdays ?


Jag vill vara en isprinsessa


Nellys sketna goodiebag! En gammal tidning, tamponger och en vitamin well.






Fick ett par mysiga strumpor :)





Lite härlig konståkning.



Nu ska jag lägga mig och lyssna på fin musik, varva ner och försöka somna. Imorgon är jag ledig fram till 19 så jag tänker gå upp relativt tidigt för att hinna med ett ordentligt gympass och sen ta med Cleo på en shoppingrunda. Lilla tjejen måste få nytt halsband och koppel.

Vi hörs imorgon! Kram

RSS 2.0