glissglossglass



Hej allihopa! Vilket härligt väder vi har idag va!? Jag ska ta ut Cleo på en promenad och sen ta ett lååångt skööönt bad. Ska nog även ta och måla naglarna och annat pyssel. Ni får inte missa fångarna på fortet ikväll, jag älskar att dom börjat sända det igen. Gunde och Agneta är så rara och mysiga. De slutar 21.30 och då kommer nog jag slockna, är helt slut efter första dagen på jobbet.

När jag var och inhandlade schampoo/balsam idag så stod det en galet lång man framför mig. Jag var i rumphöjd med honom. Jag kände mig rätt besvärad av att stå och spana in hans rumpa så jag började läsa gamla sms i inkorgen vilket är ännu muppigare. Haha nu kom jag på en pinsam sak. För många många år sen när jag var på väg hem från skolan så såg jag killen jag var betuttad i. För att slippa hälsa på honom så låtsades jag prata i mobilen, vad händer då? Jo självklart börjar det RINGA högt som fan! Fasiken vad jag skämdes, vet inte vilket som var pinsammast, att jag låtsats prata med någon i mobilen eller min löjliga super mario ringsignal.

Har ni gjort bort er rejält någon gång?


Are you kiddin me?!!

Godmorgon! Jag har knappt sovit något inatt, jag känner mig alltid så stressad av att veta att jag måste somna tidigt för att orka gå upp tidigt. Så det blir bara kaos istället. Tur att jag kan lura min hjärna till att bli pigg och laddad ändå. Mitt största problem just nu är Vad har man på sig såhär på morgonkvisten? Det är ju svinkallt! Och värre blir det imorgon när jag ska vara på plats redan kl 07! Gosh, detta blev ett rätt bittert och gnälligt inlägg känner jag. Jag ska väl försöka få ut min hund nu som tittar på mig som om jag vore galen, stackarn vill sooova!

Hoppas ni får en fab dag! :)


Tack till er som ringt för att försäkra er om att jag inte försovit mig, puss!


Att tänka på

1. Bli bättre på att säga att man tycker om människorna som man håller kär.
2. Inte ta någon för givet.
3. Inte dömma efter vad man hört utan efter det man själv upplever.
4. Att säga Ja oftare än Nej. (se filmen yesman)
5. Våga misslyckas.

Natti & sov gott mina små hallonhjärtan! KRAM


Jag vill fylla år



Idag har jag gjort stan utan någon som helst framgång, det finns verkligen INGENTING. Jag har vart inne i de flesta butikerna i centrum för att spana in lite höstnyheter men jag har inte sett något som faller mig i smaken. Däremot har jag hittat hur mycket snygga skor som helst men som är tokstora för mina minifötter :( Det är så typiskt! Jaja, jag kanske borde börja med att rensa ur min garderob först och främst så det får plats med nya kläder. Eller så är det kanske dags att börja tänka på större boende?

Snap out of it!!

Lever Dolly i en drömvärld? Jag får ofta höra att jag är så himla naiv och godtrogen. Fine, det kanske jag är men jag vill nog hellre leva i min mysiga bubbla än att ta del av en cynisk och bitter verklighet. Jag tror på att människor är goda och vill handla rätt. Jag tycker inte att det verkar så sunt med att utgå från att alla vill göra en illa hela tiden. Sen kan dessa egenskaper även sätta mig i tråkiga situationer då jag blir väldigt besviken pga folk faktiskt är idioter ibland, men de är väl bara mänskligt right ? Om man tänker efter så är det inte så svårt att räkna ut att det är många fler gånger som människor behandlar en väl och får en att vara lycklig än tvärtom. Jag vill leva mitt liv som i en romantisk komedi och då tänker jag välja att göra det även om det kommer vara många bittra människor som kommer försöka få mig att snap out of it. Sköt ert så sköter jag mitt :) Allt jag önskar av andra människor är att dom ska dömma mig efter min insida, och då bör väl även jag göra detsamma.

Nu tänkte jag unna mig lite glass och soffmys i väntan på prince charming ;)



ORUP PÅ RITZ



Orup var grym, som väntat! Han gjorde en riktigt bra spelning och damerna va helt till sig, haha. Men det är väl klart, alla tjejer är svaga för män som kan sjunga och spela gitarr.

Nu ska jag sätta på lite peppmusik och ladda om inför kvällen! Kanske ska börja med att stänga av tvn som för tillfället visar något typ av BB program. Barnafödsel är inte direkt något som får mig i rätt stämmning.

Vi ses på dansgolvet! ;) Tjipp!

From Russia with love

Hej! :) Hoppas ni har det bra. Själv så fryser jag ihjäääl och behöver inskaffa duntofflor känner jag, blir alltid så kall om fossingarna. Idag kom mami och Sven hem från St: petersburg, och de hade med sig lite smått och gott till mig. 

 Älskar armbandet som jag fick <3




Glasögonorm!



Som de flesta vet så har jag riktigt riktigt dålig syn, optikern säger att jag har 30% syn. Dom på synsam kan inte förstå hur jag lyckas ta mig igenom vardagen utan glasögon. Det sjuka är att jag inte tänker på att jag ser dåligt eftersom jag alltid haft såhär dålig syn. När jag däremot tar på mig glasögonen känns det jävligt jobbigt. Folk är så påträngande nära och omgivningen ser inte alls lika behaglig ut som den göra utan glasögon. Jag ser ju alla finnar och skavanker som jag slipper uppmärksamma när jag inte har glasögonen på mig. Nu tog jag på mig glasögonen och ser att min spegel är rätt skitig :p Så jag ska väl ta tag i det medans glajjerna är på.

Later suckers! ;)

Promoe på Ritz






Mårten var awesome som vanligt! Jag är ett större fan av looptroop och det som gjordes på 90-talet, som tur är så bjuds det alltid på lite gammalt :) Love it!

Workoutfit



Detta tänker jag ha på mig när jag jobbar i receptionen, jag har nog på mig det ikväll med :p Jag hatar att vänta med att ta på mig nyinköpta kläder. Jag minns hur jobbigt det var när man köpte skolavslutningskläder som man var tvungen att spara på till självaste avslutningen. Det slutade alltid med att jag använde det i skolan innan och var tvungen att köpa nytt igen.

Ikväll är det dr Alban på strömpan och Promoe på Ritz. Jag har valt att gå till Ritz, men jag vet att en viss Marcus kommer stå längst fram och filma sin bästaste idol Dr Alban ikväll. Han lägger säkert upp det på sin blogg ;)

Vi ses i vimlet snyggingar! Puss*

FJOLLA!

Varför kommer det naturligt med ett fjollskrik så fort man blir lite rädd? Är det någon typ av varning för omgivningen? Det gör ju iaf knappast situationen mindre obehaglig. Idag tappade jag min mobil i trappen och detta resulterar i att jag avger ett mycket störigt högt ljud och placerar händerna för mina öron. Min hjärna och kropp reagerar alltså med att hålla för öronen samtidigt som jag avger detta ljud? Här om dagen var jag på väg till saigon och såg en död fågel liggandes på trottoaren, och hur reagerar jag? Ett fjollskrik för att sedan gå vidare i skam genom folkmassan som precis dumförklarat en. Nej, jag måste träna bort detta beteende. Kanske om jag börjar med att placera händerna för munnen samtidigt som jag skriker? Så jag liksom kväver ljudet.







Vilken härlig kväll!

Nu börjar det bli lite småkallt i min lägenhet så man måste ha filt och hund i soffan för hålla värmen :)
Min hyresvärd är sjukligt snål med värmen så kvällarna kan bli riktigt tuffa här på drottninggatan.



VIP på ICA



Vilket knepigt väder vi har idag, ena stunden är det strålande sol och värme sen går det över till regn och kyla på en minut. Jag är inget fan av regn så jag tänker hålla mig inne resten av dagen, förutom en sväng till ica. Det är jätte mysigt att höra regnet mot fönstret när man ligger hemma och myser, men det är värsta mardrömmen att vistas ute i regnet när man precis plattat håret omsorgsfullt ;D

Mot ica då, jag är nog där minst en gång om dagen. Jag borde få vipkort! Gå före kön och kanske få en lite fräckare korg, det vore något.

Vi klickar bara inte

Det är så svårt att förklara varför man helt enkelt inte går ihop med vissa människor. Man kan tycka att personen är trevlig och snäll men man fastnar liksom inte för något, den bara är. Sen finns det även människor som man vet att man kanske inte borde beblanda sig med men man kan ändå inte låta bli för det är något man gillar hos dom, men man kan inte sätta fingret på det. En sak är säker, det är nästan omöjligt att kapa med dessa människor och man låter dom alltid komma tillbaka i ens liv.

Nu ska jag träffa en person som jag absolut inte klickar med någonstans, fun fun!



Det kanske är sovdags ?

Ett samtal mellan 2 personer.

Person 1: Kan vi inte dra utomlands?
Person 2: När då?

Person 1: Nu? Vi drar bara iväg några dagar.
Person 2: Nej men jag kan inte nu, har inte råd.
Person 1: Va! Är du fattig eller?

Haha




Awesome


Bebis är en accessoar?

Hur du klär ditt barn säger ALLT om dig som människa.

Nejdå ;) men detta är för dom havande, det finns så fantastiskt mycket fina kläder och prylar till era små bebisar. Njoy!


AKTA ER!!!





Moraltest

Om du tänker dig en kvinna som är gravid och redan tidigare har 8 ungar, varav 3 döva, 2 blinda, och en mentalt efterbliven. Kvinnan har även syfilis. Skulle du rekommendera henne att göra abort? Ja eller nej?




























Svar: 

Om du svarade ja och förmått kvinnan att göra abort, så skulle du ha "dödat" den store kompositören Beethoven. Å andra sidan dog han en mycket plågsam och långsam död (blyförgiftning) och skapade en massa småtrist pianomusik... Men i vilket fall ska man inte döma ut någons förmåga alltför snabbt.


Hur tänker folk ?

Vaknar man en morgon och tänker, nu ska jag tatuera in något fräckt i mitt ansikte!


Promoe

Promoe kommer till stan på onsdag och gör Ritzscenen, det ska bli riktigt skoj. Jag var faktiskt ett väldigt stort looptroopfan back in the days :)

Jag undrar vad man kan hitta för roligt i hans hår och skägg? Tror han skulle vara rätt het utan.


Hes & hostig

Jag vakna upp med värsta alkisrösten, låter som jag rökt och druckit whiskey i 50 år. Men det var lätt värt! Strömpis gästades av Jonas Sellberg igår och det var riktigt awesome! Jag och Ellen dansade hela natten lååång!

Det blev en helt annan klänning


hmm?


BK

smutta vinet och tugga köttbulle?

Jag får lov att lägga upp vilken outfit det blev inatt eller imorgon, fick lite bråttom nu.
Jag hoppas att vi ses på dansgolvet, det kommer bli en grym kväll! ;)

En fråga bara, är det olagligt att klippa av kvistar från träd och buskar?




All in!

Har ni sovit gott mina små hallonhjärtan? Själv så känner jag mig utvilad och laddad som få! Jag tänkte ta mig till ica nu för att handla hem lite gott, min kyl ser inte allt för rolig ut.

Jag orkar inte ta några beslut idag, så ni får välja kvällens outfit!

Alt. 1




Alt. 2

Alt. 3

Alt. 4




Alt. 5


Vem hade bangat ?


färdig!

Nu är jag äntligen klar med slipandet och målandet :)



Cleo har rullat sig i nåt snusk ute så hon fick duscha.



Nu blir det kinamat och filmmys, hoppas ni får en trevlig fredag kväll. Pussar / Dolly

Jag smålängtar

efter kyla, tända ljus, filt, varm choklad och en god bok :)
Nu ska jag höja volymen på musiken, sandpappra och måla! Jag är inte kontaktbar de närmsta timmarna, Tjipp!



Dollyterapi

För mig är att måla möbler som terapi. Om jag grubblar över något eller måste ta beslut så behöver jag känna harmoni, och det innebär måla möbler för mig. Detta är inte alltid så smart eftersom det inte alltid riktigt blir som man tänkt sig. Ikväll har jag påbörjat 3 olika projekt. Jag fick först för mig att måla alla dörrar men jag fick info om att man inte får det i en hyresrätt. Jag har börjat slipa och måla en hylla där färgen bara rinner av och nu håller jag på och försöker få bort en köksdörr. Jag känner mig helt vimsig och yr av målarfärgslukten, nu ska jag vingla till min säng och somna till ett sex and the city avsnitt. Natti <3


Hur ska det sluta?


Kommer någon in i min lägenhet nu så kommer personen tro att jag har seriösa issues. Skorna har jag sparkat av i vardagsrummet, det ligger godispapper överallt och chokladfläckar i min vita soffa :( Haha not so charming!
Nu måste jag städa undan tjockisbevisen och göra något vettigt av denna kväll.




Biologiska klockan tickar ?



Nej min klocka tickar då inte, den är nog trasig :p De senaste månaderna har det talats mycket om barn, hus och giftemål bland mina vänner. Några är SÅ redo för det livet och vill inget annat än att bli "vuxna" Andra känner sig avskräckta av tanken och tycker att vi är på tok för unga för att ha barn och giftemål inte alls är aktuellt. Alla mina vänner är i 25 års åldern men ändå på så olika plan i livet. Jag undrar vad i livet som får en att känna att man gått över till andra sidan, vuxensidan då alltså. Jag är 24 och bor i min 1a med min lilla hund och tar mitt ansvar men jag känner mig låst ibland. Jag kan inte bara åka iväg hur som helst eftersom jag har en hund att ta hand om. Några vänner sitter med hus och barn och de kan inte ens åka till ikea när dom vill. Jag tycker att det är så intressant med hur olika krav man har på livet. Är vi på ett sätt som förväntas av oss istället för att bara vara oss själva? 


Är sååå sugen!

Jag kan inte vara ifrån choklad en dag till, jag blir knäpp! För att håla mig någorlunda stabil så måste jag faktiskt få köpa en chokladkaka idag. Yuuuuummmi! 

Gårdagen var iaf mycket trevlig, började kvällen med Robbans (Lilla Örebro) supergoda strawberry daquari och avslutades med några avsnitt av solsidan. Dom är så himla roliga, jag måste fixa hem alla avsnitt. Jag gillar verkligen Freddes och Mickans hus, mucho fint! 

Nu tänker jag shoppa loss på Gottis, later!
 

kvällens


Vi börjar på Lilla

Nu jäklar fick jag bråttom!! Jag ska till Lilla örebro en sväng och istället för att göra mig iordning har jag suttit och fjantat mig på Facebook :) Vi ses ikväll! Jag ska försöka hinna lägga upp kvällens! Men nu, makeup & hair!


Pucko!

Senast Mats Odell var ute och ropade förbud var härom veckan när kvällspressen rapporterade om en kvinna som fått armen söndertuggad.

Men det var ingen kamphund som bitit, utan en brukshund, en rottweiler.

En aggressiv hund kallades återigen för kamphund, fast det inte var en kamphund. Man önskar att en kristen minister var mer hederlig och mer förlåtande i sitt jobb.

Här har ni hela artikeln.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7634437.ab


Hahaha jag tröttnar aldrig

Jag sitter och tittar på Best of Alan Garner på youtube och skrattar lika mycket varje gång, han är för härlig! :p

Denna klocka har jag tittat på rätt länge, den är sååå fin! Tag Heuer Aquaracer med diamanter runt uret. Vill ha!


Jag saknar dig så det gör ont i hjärtat


Stirra på bröst och få längre liv



Män som spanar in tjejers bröst lever längre och får bättre hälsa, enligt en ny studie.

Att klistra fast blicken vid en tjejs urringning kan ge dig en örfil på krogen. Men det kan det kanske vara värt – för tittar du regelbundet på kvinnobröst kan du räkna med att leva i fyra till fem år extra, enligt en tysk studie som utförts vid tre sjukhus i Frankfurt.

I undersökningen fick männen titta på bröst i 10 minuter om dagen, något som förbättrade deras hälsa lika mycket som om de konditionstränat i 30 minuter. Forskarna fann att detta ledde till lägre blodtryck, lägre vilopuls och halverad risk för kärlsjukdomar.

Förklaringen, enligt forskarna, är att sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen. 
– Det är ingen frågan om saken: Att stirra på bröst gör män friska, säger Karen Weatherby, studiens författare, enligt TheMedGuru.com.

Vad hände?

Jag vaknade upp med hosta nu igen! Jag blir verkligen inte av med den, riktigt jobbigt. Känner ni inte ibland att ni försöker kommunicera och försöker få någon att inse något men personen verkar inte ha förmåga att förstå? Det är en frustrerande känsla. Vad ska man behöva göra för att få in information i vissa människors huvud?

Nu ligger jag i sängen och väntar på frukost så skynda på ;)


Jag måste toppas



Har ni tänkt på hur sjukt många frisörsalonger det finns i denna stad? Så har dom så fantastiskt kreativa namn som Saxen och Här. Jag undrar vilka som vågar sig in och klippa sig på Ruts klipphörna någonstans på norr eller Ingemars hårstudio på väster. Kuligt blogginlägg va? Det här är vad jag sitter och tänker på såhär på kvällskvisten.

Maaaaat

Heeej! Jag är så hungrig så jag tror jag döör. Jag har precis kommit hem från en fika med Jonna och nu måste jag slänga i mig något att äta!!!

Jag och Cleo var ute på en promenad med Ellen och hennes vovve Svante idag. Svante visar gärna upp att han kan vacker tass :)


Nu får det vara nog

med dumheter! Imorgon börjar mitt nya liv då jag börjar ta kloka och förnuftiga beslut, looking forward :p
Jag har bäddat rent och tänkte försöka somna om en timme, måste träna på att vakna relativt tidigt om jag ska klara av mitt vanliga jobb.

Nu blir det nattmacka och lite telefonskvaller med min bästis. Det är så skönt att få prata av sig om allt innan man lägger sig för att sova. Natti!

Nybäddat är det bästa som finns, önskar att jag orkade mangla. Gör ni det?



Trasig

Hejsanhej! Hur mår ni idag? Själv så är jag helt förstörd efter gårdagen. Alla skulle självklart beställa mojito, världens jobbigaste drink. Jag har utvecklat ett sådant hat mot den nu efter att ha behövt göra en miljon av dom. Vi tog färjan hem 07.30 så då var det bara och bädda ner sig i min mjuuuka säng. Jag älskar mjuka sängar, de flesta har så oskönt hårda sängar av nån konstig anledning. Ligger ni inte hellre mjukt än hårt?

Hur inbjudande ser inte det här ut?





Im off to Vinön for sum work

Hej på er! Jag är relativt nyvaken och ska strax avnjuta en härlig frukost och ett varmt skönt bad. Jag ska även försöka hinna med ett mobilköp innan jag åker till Vinön. Min fina rosa/guldiga mobil har gett upp helt :( Det går inte att ladda den längre så jag funderar på att inskaffa en Nokia slide eller en Hth blabla.

Jag har alltid älskat denna mobil för knapparna är så fantastiskt smidiga för oss som har lite längre naglar. Åh! Goodbye my love.




Hot!


Freitag!

Jaha, nu är det fredag igen. Veckorna bara flyger förbi och nu verkar även sommaren vara över. Jag tänker spendera kvällen i soffan framför en film, måste ju vara utvilad inför morgondagen då jag ska ge allt! ;) Jag ska nämligen leka bartender på vinön. Det var riktigt kul sist jag jobbade så det blir nog grymt imorgon med.
Vad har ni för helgplaner?



The new place!

Godkväll! Jag har precis myst ner mig i sängen för att se på ECLIPSE! :) Jag kommer säkert drömma om heta Edward inatt. Jag var även förbi och kikade in det nya stället Molly bar, dock bara en snabbis eftersom jag kände mig så gäspig sen gårdagen.

Här får ni se några bilder, det var jättemysigt på utegården.



Peter och Pontus stod för musiken.



Grönt är skönt.




Män i minishorts

När jag var ute i stadsparken med Cleo tidigare idag kunde jag inte undgå se alla hurtiga medelåldersmän som var ute och joggade i sina kortkorta shorts. Det såg sådär lagom porrigt ut! :p Jag förstår inte varför dom måste ha så extremt korta, några cm till hade inte skadat.

Nej nu ska jag försöka komma upp från soffan och göra mig iordning! Jag ska finna ork för att kika in nya stället Molly. Det ska bli spännande och se vad som hänt där inne. :) Ha en trevlig kväll snyggingar, Ciao!





mytomannen


Kvällens outfit!



Vi ses på Ritz! :) Puss*

Det här med Videoblogga

Jag vet att jag har lovat att videoblogga, första löftet var nog redan i maj. Saken är den att det är inte OK, jag låter så himla övertänd och ettrig. Jag har även upptäckt att jag pratar snett med munnen? Detta videobloggandet ger mig bara ångest! Dessutom envisas jag med att börja med Hejhej bloggen! Vem tror jag att jag är, blondinbella? Nej jag känner mig inte alls bekväm med detta, vi får se om det går lättare efter några glas vin.


Tröööttt

Godmorgon! :) Jag somnande inte fören 06 på morgonen så jag är galet trött idag! Såg iaf satc 2 igår och tyckte att den var jätte bra, jag har hört så många gnälla över den och den har ju inte fått så bra kritik heller. Enligt mig så krävs det en hel del för jag ska kunna ogilla en film som innehåller Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda.
Har ni sett filmen och vad tyckte ni?

Jag ska väl bege mig till ica strax, har tänkt försöka mig på lite matlagning ikväll. Förhoppningsvis går det att äta så jag och min goda vän kan avnjuta en måltid ihop för att sedan orka med en liten utgång kanske? Vi får la se vad som händer, men det lutar åt att vi ses på dansgolvet! ;)

Kram / Dolly


Härlig tisdagskväll

Hej hopp! Nu har jag kommit hem från en långpromenad med herr Fredrik. Vi har vart ute och promenerat sedan kl 18, vi unnade oss även kvällsmiddag på MAX ;) Yummi! Sista halvtimmen ägnade vi oss åt att hysteriskt leta efter hans nyckelknippa, det var jäkligt intensiva minuter. Men han hade själlvklart lagt dom i väskans innerfack där han aldrig brukar lägga dom i vanliga fall. Nu ska jag ÄNTLIGEN se sex and the city 2!! Har laddat upp med äpplen och morötter. Yeeey! Jag tackar även teknikgeniet som fixade filmen.


Cleo står och väntar på Fredrik


Promenerar på öster, där F även snor med sig lite bär i väskan.


Och äta bör man!

ÅK INTE TILL MOSKVA!

Åk inte till Moskva! Om du inte absolut måste.

Haha jag tyckte det var rätt roligt skrivet av aftonbladet.





fantastic plastic



Jag tycker faktiskt att det är rätt fint med såna vita porslinständer.


Hur svårt ska det va?!

Min fantastiskt söta och underbara kompis har dejtat en kille under 1 helt år och inte fören idag fick hon blommor för första gången. Är inte det lite konstigt?

Hörrni, kom igen nu!



Tidsfördriv

1. Vilka 3 saker vill du ha varje dag? Sol, pengar och kärlek.
2. Detta vill jag göra just nu? Äta choklad!
3. Bästa känslan? Lycka!
4. Värsta känslan? Ångest.
5. Egenskaper jag gärna vill att min partner har? Romantisk, driven och ödmjuk.
6. Vad var det senaste du stoppade in i munnen? En morot.
7. Dricker helst? Vatten.
8. Favoritgodis? Marabou schweizernöt.
9. Hur många barn vill du ha? Jag vill nog bara ha 1 barn, max 2.
10. Favoritsak att göra innan du sover? Prata i telefon med min bästis.
11. Något du hatar? Elaka människor.
12. Hur gammal är du om 5 år? 29, shit :(
13. Vem ringde du senast? Min syster.
14. Har du något ärr? Ja, ett ovanför vänster ögonbryn. Jag sprang in i ett glasbord när jag var liten.
15. Kan du byta olja på bilen? Inte ens om det gäller mitt liv.
16. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tis, 14.00 på Java.
17. Kan du rulla med tungan? Japp!
18. Har du varit med i tidningen? haha ja.
19. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa.
20. Hur imponerar man på dig? Genom att ha ett gott hjärta och vara sig själv.



Ny vecka, nya tag!

Detta är början på ett hälsosammare liv, jag har t o m skrivit ut på fb statusen att jag ska vara godisfri månaden ut. Jag har ett fruktansvärt sockerberoende så om jag håller mig ren en månad så släpper det förhoppningsvis.
Eftersom det är en ny vecka så har jag självklart ändrat mitt beslut till att jag hoppar över plugget detta år, är nog världens mest veliga människa. Hinner säkert ändra mig 59 gånger till innan mitt jobbmöte kl 14.00.


lavendelbad

Är det någon som använder sig av skrivstil? Jag skriver så det lutar och ser lite skrivstilsaktigt ut men inte sån gammal fin vuxenskrivstil. Jag minns hur vi alltid satt och tränade på att skriva "vuxet" när vi var yngre. :) Jag sitter iof fortfarande och tränar på att skriva min autograf, haha. Så säg bara till om ni vill ha den!



Nu ska jag bada i lavendel, Tjipp!

sunday morning rain is falling

Godmorgon solstrålar! Har ni sovit gott? Själv så har jag sovit fantastiskt bra inatt. Jag skulle egentligen sovit kvar efter spelningen men som tur var så skulle några åka in till örebro så jag passsade självklart på att åka hem till min egna säng och Cleo :) Det var en rolig kväll och publiken var väldigt tacksam. Det jag lärt mig om politik är att kristdemokraterna gillar att dansa! Men vem gör inte det? ;)
Nu tänkte jag packa upp allt ur väskan och sen gå ner till ica för att köpa hem massa gott och hyra en film. Det är verkligen hemmamysväder idag. Helt OK en söndag!

Kvällen började med att Timotej bjöd på några låtar. Jag filmade och tänkte lägga upp ett klipp här men nu verkar även det krångla. Well, ni överlever nog utan. ;p Kramar / Dolly




Mmmmm

Nu luktar det så härligt somrigt i min lilla 1a. Love it! :)




Hoppas ni får en fab lördagkväll, det tänker jag ha! Puss*





Dolly goes schoolgirl

Efter mycket om och men så har jag nog bestämt mig för att plugga. Jag ska bli hälsocoach ;D En hälsocoach som lever på mc donalds och kladdkaka, kommer bli grymt! Jag kom in på psykologiprog och hälsocoachprog, men jag känner mig inte redo för att binda upp mig för många år. Så detta känns lagom, det är distans och på 2 år.

Nej nu ska jag väl börja packa lite inför spelningen sen ska jag lämna nyckel till världens bästa som ställer upp och är hundvakt :) TACK!



Älskar preppylooken som Blair Waldorf har.


felix göra de goda äckligt

Idag köpte jag hem ketchup (Felix) men med mindre salt och socker. Köp aldrig den! Det smakade ingenting, och har man på mer blir det bara att smaka lite småsurt. Jag ville ge intryck av att vara en hälsosam person som var medveten om vad jag stoppade i mig men misslyckades totalt.
Så friday night, vad har ni för planer? Själv så tänkte jag bara ta det lugnt men nu när vi fått så fantastiskt väder blir man ju lite småsugen på en uteservering och smutta på något gott.

Imorgon åker jag iväg för att spela på en politisk tillställning. Det ska bli spännande och det är alltid roligt med nya erfarenheter. Hoppas bara maten är god! ;D Ut i solen med er och njuuut! Kram D*

Jag orkar inte tänka ut en lämplig rubrik

Gomorron gomorron!! Har ni sovit gott mina små smultron? På ryska så heter smultron Malina, rätt rart namn.  Anyway, igår var jag på ritz och idag tänker jag viila ;p Det krånglar fortfarande med att få upp bilder så jag får lägga upp allt vid ett senare tillfälle.

Ni vet Otis Reddings låt sittin on the dock of the bay ? Anledningen till att det bara visslas i slutet är för att Otis dog i en flygplansolycka innan dom hann spela in hela låten. Han dog när han endast var 26 år, men vilken fantastiskt djup röst han hade redan då.


Manic monday

Godmorgon bloggen! ;) Igår kväll kikade fröken Michelle förbi för vi bestämt oss för festa till det. Lite snack och rosé för att sedan traska vidare till Lilla örebro för världens bästa strawberry daquari. Mmmm Bobban kan sin sak! Efter att ha suttit på deras uteservering en stund gick vi vidare mot Satin. Uteserveringen var full och det var en härlig stämmning, vi blev helt enkelt kvar där och dansade loss hela natten lång!! Jag har slängt så mycket med håret så jag fått ont i nacken, haha.

Det krånglar för mig så jag får tyvärr inte upp bilderna för tillfället. Nu ska jag ta en kvällspromenad, Ciao!


bekräftelsebehov

Varför har vi människor så fruktansvärt stort bekräftelsebehov? Jag tror att det går fel rätt tidigt då vi vänjer oss att människor tillfredställer alla våra behov så man glömmer bort att skapa sig egna vettiga behov istället som man faktiskt mår bra av. Om man ofta fått höra att man är snygg så växer detta behov och man blir som besatt av att överträffa sig själv på den ytliga fronten. Får man istället alltid höra att man är klok så blir man besatt av att prestera bättre och bättre intellektuellt. Detta kan gå väldigt snett när det vänder och börjar bli krav att uppfylla. Det är då folk går in i väggen eller får ätstörningar.

Bekräftelse kan självklart även vara väldigt nyttigt och bra, det gör oss glada, tillfredställda och lyckliga. Det svåra är att finna balansen. Slappna bara av och njut av nuet! Jobba inte ihjäl dig och hitta självkänslan och lär dig älska dig själv för den du är. Du duger som du är! :)

För någon vecka sen uppstod en diskussion över om det finns människor som är superheta och supersmarta? Vissa påstår att den kombinationen inte existerar eftersom människor som är extremt snygga inte behöver använda sig av hjärna och personlighet lika mycket. Vad tycker ni om detta?



And I was like

baby baby baby oohh... Japp, jag sitter och lyssnar på Justin Bieber ;) Sockersött!

Så nu har jag chillat och myst heeela helgen och börjar bli lite smått rastlös. Vad ska man hitta på ? Jag orkar inte sitta inne i min lägenhet mer. Måste ut på äventyr!!!




RSS 2.0