your sex is on fiiiire

Olle och Geir gjorde ett fantastskt bra jobb ikväll, synd att inte båda kan få sitta säkert. Jazztjejen sjöng också superfint, hon kommer nog gå vidare. Jag blev så uppspelt av Olles uppträdande så nu måste jag lugna ner mig med något ätbart.

Jag är helt slut idag så jag har verkligen bara varit hemma och myst heeela dagen/kvällen. Det är så skönt att vara mjukis och osminkad när man är ledig, bara få vara :)

Åh gud vad jag blev sugen på jordgubbar och choklad. Nu blir det köket och sen filmmys. 

Puss&kram



Tycker du att jag är snygg?

Idag fick jag frågan "Tycker du att jag är snygg" och jag blev helt ställd. Det kanske är jag som är löjlig men frågar man verkligen någon det? Jag har aldrig fått den frågan tidigare och jag visste inte hur jag skulle besvara så jag skämtade bort allt på ett awkward sätt säkert. Jag blev så nervös av en så ärlig fråga och kände mig inträngd i ett hörn. Sen är det väldigt svårt att avöra snygghet, att fråga folk om de tycker att man är snygg gör en genast rätt ful tycker jag. Hoppas inte personen läser min blogg, men i brist på annat att skriva så får jag ta den risken.

Hotness


Go Jay!

Heeej! Tittar ni på Idol och väntar på att höra på Jay? Det gör jag! :) Hoppas han gör bra ifrån sig.
Nu ska jag äta pannkakor och sen blir det att jobba. Ha det gott gott folk. Tjosan!



Halv 8 hos mig



Nu har jag tagit på mig en stor varm tröja och myst ner mig i soffan framför halv 8 hos mig, sen blir det självklart Idol och kinamat. Det är sååå kallt hos mig så jag har tänt massa ljus för att få det lite varmare, vet ni när elementen brukar slås på? Jag blir alltid så stressad inför vintern, jag glömmer liksom bort hur man klär sig för att hålla värmen. Jag skulle behöva ha på mig min feta dunjacka när jag och Cleo går morgonpromenaden men jag gissar på att det är för tidigt med dunjacka i september. 

JAG SPYR

Ja, jag spyr om jag hör låten Bumpy ride en gång till! Jag har haft MTV på i några timmar och den pissiga låten spelas heeela tiden. Bortsett från det så är det en helt fantastisk dag i örebro, solen skiner och fåglarna kvittrar.
Lördagen på Satin blev riktigt lyckad och det va superroligt att spela :) Så på lördag kör vi igen!

Nu tänkte jag klä på mig och gå till 3 butiken. Hat är ett starkt ord som inte bör användas för flitigt men jag hatar bumpy ride och 3.

Ikväll är det Idol, hoppas kvällens deltagare gör ett bättre jobb än gårdagens. Tjipp!






På tjocken ?

Min mage är så mätt och uppsvälld nu så jag ser nog rätt gravid ut. Jag har haft en trevlig kväll med min mami, Sven och min goda vän Fredrik. Jag gjorde en supergod lasagne och till efterätt blev det äppelpaj och bullar, det trodde ni inte om mig va!

I min familj blir det lätt livliga diskussioner och alla har starka men olika åsikter så man är helt utmattad efter en kväll. Det tar på krafterna att försöka övertala andra att man har rätt :) Nu ska jag ta en varm dusch!! Snälla herr Behrn sätt på värmen?

Natti och dröm sött. Pussåkram sespåstan!


The food




The new blus


Now what ?



Go kväll! Äntligen hemma :) Jag har kramats med Cleo, bytt om till mjukis, satt mina fina blommor i vatten och snart ska jag krypa ner under täcket med en god bok. Jag känner mig väldigt tillfreds med livet just nu måste jag säga. I feel happy!

På torsdag ska jag bjuda på mat, hemlagad alltså. Så ni får gärna komma med tips! Inge avancerat, beakta att jag inte har någon erfarenhet av att vistas i köket.

Natti med er mina små smultron!

Back in örebronx

Heeej! :) Hoppas ni har/haft en bra helg. Jag var i stockholm igår och hade a great time. Tyvärr så har jag inte varit så flitig med kameran och de få roliga bilder jag tagit får jag inte lägga upp :(  Vi började med att äta lite mat på hotellet för att sedan bege oss till cafe opera där Ingemar Låås saxade loss, sen hann vi med ett snabbt besök på spy bar och 7eleven.
Nu ska jag iväg och rösta, jag hoppas att alla mina kära bloggläsare tar sitt ansvar och röstar!

Tjipp!




You dont know me at all

Hej alla glada! Nu har jag släckt ner och bloggar under täcket. Det är rätt kyligt och mina element är helt off verkar det som, har vridit och snurrat på allt utan framgång. Ikväll skulle jag egentligen fixat naglar, hårinpackning och packat men inget blev gjort! Nu är jag illa tvungen att gå upp tidigt imorgon.

Något som jag verkligen stör mig på är människor som man kanske bara är lite ytlig bekant med pratar med en som om de kände en såå bra. Säg inte "det är typiskt dig" när du inte vet vilka egenskaper som är typiskt mig. Jag blir tokig på sånt! Hur många känner man egentligen? När jag säger känner så menar jag inte facebookvänner. Det känns som alla relationer blir ytligare och ytligare, det är rätt skrämmande. Så nu släpper vi det. På söndag är det röstdags! Yeey! :)




Nighty / Dolly







Torsdagsmyyys

Hej på er! Ikväll är det Idol och choklaaaad som står på schemat, ska bli så gött! :)
Jag har så dåligt samvete för jag inte spenderar så mycket tid med Cleo så nu ska vi till Arken Zoo och shoppa massa smaskigt till henne.

Jag har redan valt ut min favvoidol och det är Olle, Åh Olle!




Jag längtar bort!

Ibland känner jag sån jäkla stark längtan att få åka långt långt bort. Känner inte ni så ibland? För åker man tillräckligt många mil bort så försvinner alla bekymmer och problem :) Nu blir det inte så för mig utan jag får nöja mig med en liten resa till stockholm på lördag. Det kommer bli såå roligt och ett jäkla drag med Ingemar Låås på sax (cafe opera). Om ni befinner er i huvudstaden så är det the place to be den kvällen kan jag lova. Vi får se hur bra han kan blåsa efter att jag supit ner honom. Håll i hatten blondie för på lördag kör vi!


När blev alla så känsliga ?

Under hösten blommar alla hormoner upp til ytan verkar det som. Det känns som alla i min omgivning är väldigt känslomässigt ostabila för tillfället, även jag :) Ostabilt väder har vi också idag, det var strålande sol nyss så jag drog på mig solglasögonen och tänkte ta en långpromenad med Cleo innan jobbet. Vi hann komma till konserthuset då det började spöregna och nu sitter jag hemma och tjurar med lockigt hår :( Nu får jag ta och platta om det efter jag fått i mig maten.

Jag är så tacksam för det riktigt bra vännerna jag har, det är fantastiskt skönt att veta att man alltid har någon bakom sig som stöttar och ställer upp. Tack för att ni finns i mitt liv! Ville bara få det sagt :)

Ha en bra dag gott folk, och hoppas ni får skoj på Hoffmaestro som jag tyvärr missar denna kväll. KRAM


Svett är hett ?

Jag orkar nog inte hålla mig vaken länge till, men innan jag lägger mig till rätta för att se en film och knapra morötter så tänkte jag blogga lite om kvinnor som faller för män med makt. Jag kommer förkorta Män med makt genom att skiva mmm i inlägget, är ni med? Så here we go!

Ute bland djuren i naturen så funkar det ju så att det är alfahanen som får para sig för han är stor och stark. Funkar det så för människor med tro? Sollar vi bort de underlägsna hanarna för att få alfahanen, ledaren, mannen med makt? Är det kanske en omedveten instinkt som får oss att tro att mmm ska föra vidare starkare och bättre gener? Att han kanske kommer göra ett bättre jobb med att skydda sin flock/familj. Jag läste för inte så längesen att vi människor attraheras av varandras svettlukt. Så om man använder för starka parfymer så förstör man den naturliga kroppsdoften vilket gör det motsatta könet förvirrad. Tänk om det är så fånigt att vi dras till vissa individer p g a en så enkel anledning som doft. Om man tänker efter så är det faktiskt rätt svårt att sätta fingret på exakt vad det är som attraherar en. Ni vet antagligen en given egenskap som alla människor söker hos sin partner?  ....Självförtroende!  Beakta att när jag skriver mmm så menar jag inte negativ makt som ex Hitler eller Scar från Lejonkungen. Jag menar mer en individ som är en bra ledare och kan inspirera, motiviera och leda en grupp av människor åt rätt håll. Simbas pappa Mufasa var en bra ledare med ett gott hjärta. Nej nu börjar det spåra ur!

Jag önskar er en trevlig kväll och nu ska jag chilla i min ÖSK inspirerade outfit. Puss/ Dolly



Kärlek på jobbet

Det sägs ju att det är rätt vanligt med kärlek på jobbet, och även otrohet sker oftast på personalfesten. Tror ni att det är svårare att ha ett förhållande om man jobbar på samma jobb? Kommer man tröttna på att se personen hela tiden och bara bli irriterad eller är det kanske spännande just för att man är i sin "jobbroll" och måste uppföra sig korrekt mot varandra. I dont know, bara lite tankar jag har i huvudet medans jag äter müsli och macka innan sängdags.

Sov gott & dröm sött! puss / Dolly


it's my personality

Jag gjorde precis ett personlighetstest på  http://se.41q.com/ Gör det ni med, rätt roligt! :)

Detta blev mitt resultat.

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Ops..!

Heeey! 
Det verkar hända en hel del i stan denna kväll. Jag tänker iaf dansa loss bakom spelarna på Satin, join me!
Imorgon är det som sagt dags att åka till Uppsala och kalasa, vi åker nog redan 10 så jag kommer vara lagom trött. Jag ska försöka hinna bränna ut en grym bilskiva så jag kan sjunga hela vägen dit, gärna powerballader så man verkligen kan ta i.

Nu ska jag till tvättstugan och sen blir det maaaat, är tokhungrig! Har inte haft någon aptit på hela dagen, men nu verkar den checkat in igen.


Home sweet home

Det finns så sjukt konstiga människor där ute, akta er för dom! Omringa dig med massa sköningar ist :)

Nu är det reklam för säfsen på 3an, coolt. Jag ska försöka spendera massa tid där i vinter och bli grym på bräda.
Nä jag orkar faktiskt inte skriva nåt ikväll, v i l l  b a r a  s o v a!
Nighty! Puss*







Då var det dags igen då!



Idag har jag tagit ett långt skönt bad och bara slappat framför tvn, för skönt :) Men nu är det slut på slappandet och dags att röra på sig. Jag missar idol ikväll :( Kan inte någon banda det åt mig!? Han Olle från gotland var så himla charmig. Tror både jag och Fredrik blev lite betuttade i honom.

Im off to work, Tjipp!



You wanna be on top?

Ja då får du allt börja klättra!

Nu har jag bäddat ner mig i min mjuka säng och ska strax sova :) Jag har spenderat kvällen hos Fredrik där jag fått avnjuta en god äppelpaj och tittat på Idol. Fredrik är inte bara florist, han kan numera även gå under yrkestiteln frisör.

Fasiken va slut jag är i ben och fötter av att jobba i klackar, hårt liv. Ihelgen ska jag viiiila kan jag lova er. På fredag ska jag vara mjukis och se en grym film, tips? På lördag ska jag iof spela skivor och på söndag åker jag till Uppsala för att fira min bror och hans dotters födelsedag :) Hoppas det blir god tårta, jag gillar inte när det är massa grädde och snusk. Nu börja jag googla på tårtor och vilka fantastiskt coola det finns, men det får bli ett annat blogginlägg :p

Natti och dröm sött mina små hallonhjärtan*




Im up, are you?

Gomorron gomorron! :) Sovit gott? Det är mörkt, kallt och förjävligt ute. Brrrrrrr! Tänk sen när vintern är här, jag som fryser ihjäl redan nu.

Nej, om man skulle ta och borsta tänderna och börja röra på sig kanske då. Ha en toppendag and be good!

Its nice to be important but its more important to be nice.



I´M BACK!

Hej hej hej! Det har varit lite mycket på sistone så jag har inte direkt orkat blogga, dessutom känns det rätt onödigt att blogga när folket "vet" allt om en ändå ;)
Så iallafall, nu är det Idol på tv med charmiga Jihde i spetsen. Jag är så imponerad av de deltagare som åkt ut året innan och försöker sig på sin dröm år efter år, vilken vilja!
Visst är det mysigt att det börjar massa bra på tv nu när det är kallt om kvällarna och man bara vill mysa ner sig i sängen med någom man håller kär. Fab!

Imorgon ska jag upp kl 05 så det blir sovdags efter Idol. Vet ni vad ? Jag funderar faktiskt på att försöka mig på att ta körkort fast jag är blind. Det här med att åka buss går fetbort!!! Så nu kommer mitt liv bestå av jobb och körkortsplugg ett tag framöver. Vi ses 2011!

Natti / Dolly*

VAD SÄGER DU KVINNA?

Åtta av tio män förstår sig inte på det motsatta könet.

Kvinnor är komplicerade varelser.

Åtminstone om svenska män får säga sitt.

Drygt åtta av tio tycker att det kvinnliga könet är svårt att förstå sig på.

Främst är det vad kvinnor "egentligen menar" som männen inte riktigt kan få till. 43 procent tycker det är svårt.

Kvinnors humör, tankar och känslor är också en djungel för många män, enligt "Viagrarapporten. Svenska män om sex, hälsa och kvinnor".

– Det är klassiskt. Det är det vanligaste problemet när par kommer till någon som mig; "vi kan inte förstå varandra", säger Eva Rusz, psykolog och relationsexpert.

– Vi måste förstå att vi är psykobiologiskt olika. Män och kvinnor är inte lika skapade, men ibland tror vi det, säger Eva Rusz.

Sänk rösten

Men det finns flera sätt att göra skillnaderna mindre påtagliga och underlätta kommunikationen.

Enligt Eva Rusz klarar inte mannens hjärt-kärlsystem av när kvinnan skäller för mycket eller höjer rösten, då skenar hans puls i väg.

– En röstsänkning gör att mannen inte blir så stressad och "går in i grottan", vilket är vanligt manligt flyktbeteende, säger hon.

En annan viktig faktor för bättre kommunikation är att ta upp en sak i sänder och låta honom känna sig delaktig.

Och sluta älta. När mannen löst ett problem går han vidare medan kvinnan inte riktigt kan släppa det. Det brukar ställa till det i många relationer, konstaterar Eva Rusz.

– Mannen kan tycka att "men vi har ju löst det nu", medan kvinnan tycker att "det har vi inte alls det, vi måste prata om det här lite till".


Dolly Mellberg

'


Ok, jag vet att jag har varit dålig på att blogga på sistone. Jag tar det som en man! Alltså skyller ifrån mig ;) Men helt allvarligt så är jag faktiskt inte van med att behöva gå upp halv 6 på morgonen för att gå till jobbet.
Nog om det! Nu är det helg och alla är fulla och glada, jag är inte en av dom denna kväll.

Så whats new? Jag fastnade med klacken när jag skulle gå över övergångsstället och klev ur skon, fick hoppa tillbaka på en fot och ta på mig skon igen. Bilföraren fick sig ett gott skratt och jag fick lite balansträning, a win-win situation. Mer action än så har jag tyvärr inte varit med om de senaste dagarna, inget som jag vill dela med mig av till er iaf! :p

Have fun och dansa loss peeps! Nattipuss


Det fanns en tid då jag var rödhårig & överviktig



Jag måste gå till frisören och göra nått med håret, men vaaad?

Walking on a dream



Ibland brukar jag börja smygdrömma lite innan jag går och lägger mig och på så sätt kan man bestämma sin dröm, det är rätt coolt. Något som däremot inte är coolt det är folk som envisas med att ha vita strumpor under svarta skor. Sluta med det? Bara sluta. 

Natti & dröm sött

Så fint!



Grönska i mitt fönster :) *stolt*





Hörrni!

Om ni funderar på att skaffa vovve så tycker jag att ni ska kika in denna sida först. Det finns så många hundar som behöver ett kärleksfullt hem.

http://hundarutanhem.se/



CHOCKAD!

Jag är chockad över hur vissa vuxna människor uppför sig, som fjortisar fast med rynkor och hängigare kroppar. Jag vill gärna tro att man utvecklas med åren och samlar på sig erfarenheter som lär en att kanske uppföra sig bättre och får en att sträva efter att vara en bättre människa. Men nope, det verkar vara tvärtom. 40 är det nya 14!

Gammalt och ruttet. Lockar inte!

RSS 2.0