Hallo!

God kväll! Hoppas att ni haft en bra helg. Själv så har jag tagit det rätt lugnt, borde ha pluggat men valde att inte göra det helt enkelt :p

Igår var jag på Raw. Kodjo, Mårten, Måns Möller och nån amerikans snubbe stod för underhållningen. Det var riktigt roligt och skratt är alltid nödvändigt, särskilt nu när det är kallt och förjävligt.

Hörni, vad har hänt med bingolotto? Det är ju inte alls bra längre! Jag minns hur Loket brukade hålla låda och det var ett ganska mysigt program. Det var tider det.
Vi slog iaf på stort ikväll och köpte en varsin lott, utan vinst såklart. Jag som hade tänkt vinna en bil nu när jag ändå övningskör. Men icke!




Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa :) Nattinuffs!


12.02.02

Hej hej! Tänk att veckorna går så fort, skönt tycker jag!
Snart får jag besök av en vän och hennes söta bebis. Han är en såndär go unge som oftast är glad, nästan så man blir sugen på att bli på tjocken ;)

Egentligen borde jag råplugga och lägga all fokus på tentan men jag är ju en social varelse, så lite umgänge måste jag få unna mig. Imorgon ska jag och la familia på konsert, sopranen Christiane Oelze gästar Örebro för första gången. Det ska bli riktigt trevligt att se och höra.

Har ni sett filmen date night? Med Steve Carell. När vi va i Oman här om veckan så visades den på hotellrummet, såå himla rolig!! Jag låg bokstavligen på golvet och skrattade. Det verkar vara en rätt gammal film, men om ni inte sett den så hyr den på söndag.

Ha en toppen helg! / D


Hallo Bloggen!

Nu är jag tillbaka ;)
Det har gått 5 månader sen jag skrev mitt sista blogginlägg, inget dåligt uppehåll va!

Vi får se hur länge det är roligt denna gång, men förhoppningsvis så har ja färre idiotläsare denna gång och kan hålla det på en behaglig nivå.

Bloggen kommer inte handla om spelningar eller nattklubbar längre eftersom jag lagt DJandet på hyllan :) Vilket känns som ett fantastiskt beslut, ni vet när det känns sådär härligt i magen, för magsäcken vet hur rätt beslutet är.

Så vad ska jag då blogga om? Ingen aning! Jag har ett ganska tråkigt liv där jag fyller min vardag med studier och promenader med min hund. Så se detta som en typisk örebroblogg, fylld med massa gnäll ;)

Nu tänkte jag faktiskt boka en resa till barcelona, jag har aldrig varit där. Vad tror ni om att åka dit april-maj?
Hur är vädret osv?


Ha det gott! /D


RSS 2.0