Jaha, då är det snart julafton då

Halloj!
Hur har ni det? Jag har tokhög feber, ont i kroppen och är ful i håret. Jag försöker tvinga i mig resorb men det smakar verkligen inte gott. Förutom febern så har jag haft en bra vecka, har inhandlat 2 nya jackor och hunnit med en sväng till stockholm :)

Snart är det dags att flytta och det finns massa prylar kvar att sälja. Det är liksom ett helt hus fullt med saker som ska bort eftersom vi ska köpa nytt. Så om ni behöver något kan ni höra med mig först!


Stockholm är en vacker stad.
Detta är utsikten från min kompis lägenhet på söder, fantastiskt!



Maaat



Så här går det om man inte håller rent i öronen

myspys


Inhandlat 2 mysiga morgonrockar till honom och henne :) Det är ett måste nu när det börjar bli kallt. Det är så himla skönt att kliva ur duschen och få på sig en varm skön badrock som hängt på elementet och väntat.


Jag vill ha lördag NU

Hej på er!

Just nu sitter jag i ett mörkt kök och tittar ut genom fönstret, det ser ut att vara en fin dag. (Jag har problem med stavning då jag ägnat säkert 10 minuter på att få till ordet fönstret)
Jag tänker inte tända upp här inne för då är det svårare att tycka synd om sig själv. Jag borde nämlingen sätta igång med skolarbete men jag har verkligen ingen lust just nu. Jag kanske ska gå ut och plocka äpplen så jag kan göra mig en äppelpaj, för det lär ju bli enklare att skriva då? Med paj i magen.

Vad har ni för helgplaner? Själv så har jag tänkt mig en sväng till stockholm då min kompis har inflyttningsfest. Ska bli riktigt skönt att få lämna detta hus som håller mig som gisslan. Tänk så handikappad man blir utan körkort om man inte bor mitt i stan. Jag längtar såå till mitt "normala liv"

Jag försöker komma in på google men det går inte. Är det så för er med? Skumt!
Nu kan jag lägga lite tid på att lösa det problemet innan jag sätter igång med studierna :p







Hello peeps!

Jag vet att det varit dött ett bra tag nu men plugget har liksom slukat mig. Det är rätt tufft att tvinga in massa info när hjärnan haft en vilopaus de senaste åren :) Stackars, den är nog i totalt chocktillstånd för tillfället. Ni får hålla tummarna för mig att den kickar igång tills imorgon då jag ska hålla ett tal.

Jag känner att jag hela tiden måste kämpa emot all negativitet som denna stad har att erbjuda vilket är rätt jobbigt. Jag är rätt klen på det sättet, jag blir så jäkla dåligt påverkad av denna stad så jag måste ständigt vara på min vakt och inte bli uppäten. Jag försöker se detta som ett "nytt ötebro" Im workin on it, men jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar stockholm.

Nu ska jag äta upp maten och sen plugga. Jag ska bli bättre på att blogga. VARM BARM / Pluggdolly


RSS 2.0